Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Stabilní gabionové konstrukce Opava, vyskládané kamenné zdi dokonale utlumí venkovní hluk
Stabilní gabionové konstrukce Opava, vyskládané kamenné zdi dokonale utlumí venkovní hluk, zpevnění svahů a přehrad, ochranné ploty, prostorové konstrukce, zpevnění nájezdů mostů.
Odborná výstavba a rekonstrukce kanalizací i čistíren odpadních vod – ČOV
Odbornou výstavbu či rekonstrukci kanalizací i čistíren odpadních vod (ČOV) pro malé a středí obce zajistí společnost INSTA CZ s.r.o. v okolí Olomouce, Prostějova a Kralic na Hané.
Stavební činnost, zednické práce při rekonstrukcích
Výstavba a rekonstrukce rodinných domů, bytů a jiných objektů, zhotovení nástaveb, omítek i fasád zajišťuje společnost Yevheniy Gren, Praha 5.
Kompletní přestavba a rekonstrukce bytů, bytových jader a jednotek
Kompletní přestavbu a rekonstrukci bytů a bytových jednotek od vypracování 3D návrhu na míru až po samotnou realizaci zajišťuje v okolí Ivančic a Brna venkov firma RG interiéry.
Dotace na fotovoltaické elektrárny pro domácnosti i firmy, domácí fotovoltaika
Společnost Ohřev vody s.r.o. ze Zlína Vám vyřídí dotaci na kompletní fotovoltaické elektrárny pro domácnosti i firmy. Dále Vám poskytneme veškeré informace, rady, návrh řešení i samotnou realizaci.
Stavební práce, rekonstrukce, práce ve stavebnictví Praha, sádrokartony, pokládka dlažby, fasády
Stavební práce, rekonstrukce, práce ve stavebnictví Praha, sádrokartony, pokládka dlažby, fasády, zednické a obkladačské práce, stavba rodinných domů na klíč.
Stavební firma, výstavba nových budov na klíč
Výstavba domů pro bydlení, budov občanské vybavenosti i komerčních objektů na klíč. Výkopové, zednické, obkladačské a dokončovací práce realizuje Stavební firma WŰRZ.
Stavební firma WŰRZ
Stavební práce, rekonstrukce, demolice, realizace střech Praha, bytová a nebytová výstavba
Stavební práce, rekonstrukce, demolice, realizace střech Praha, bytová a nebytová výstavba, demoliční práce, rekonstrukce střech.
Zednické práce, strojní omítky, koupelny, rekonstrukce Hluboká nad Vltavou, obkladačské práce
Zednické práce, strojní omítky, koupelny, rekonstrukce Hluboká nad Vltavou, obkladačské práce, výstavby domů, pokládka kamenného koberce.
Radek Matásek
Pozemní stavby, výstavba a rekonstrukce budov
Výstavba a rekonstrukce staveb pro bydlení, průmysl či kanceláře, realizace fasád, zámkových dlažeb i sportovišť zajišťuje společnost SEHNAL STAVBY s.r.o.
Realizace dekoračních, dekorativních omítek a moderních betonových stěrek
O rekonstrukci interiéru se postará RG Interiéry Radek Schmid. Realizujeme dekorační, dekorativní omítky a moderní betonové stěrky. Práce spojené přestavbou provádíme v Ivančicích i Mor. Krumlově.
Nízkoenergetické montované domy ze dřeva s realizací po celé ČR
Stojíte před rozhodnutím volby vlastního bydlení? Chcete moderní, vysoce kvalitní, ale také časově a cenově dostupný dům? Chcete bydlet co nejdříve? HK – Dřestav s.r.o. je to pravé přímo pro Vás.
HK - Dřestav s.r.o. Úsporné a moderní dřevostavby
Rekonstrukce bytových jader a koupelen, obkladačské a vodoinstalatérské práce - realizace na klíč
Rekonstrukci bytového jádra a koupelny, obkladačské a vodoinstalatérské práce provádí kvalitně a se zárukou firma Zednické a výškové práce Morava. Provádíme realizace na klíč.
Revitalizace bytových domů i průmyslových staveb Uherské Hradiště, zateplování staveb, rekonstrukce
Revitalizace bytových domů i průmyslových staveb Uherské Hradiště, zateplování staveb, rekonstrukce objektů a památek.
Údržba silnic Pardubického kraje, správa a oprava komunikací
Jste vlastníkem komunikace na území Pardubického kraje a sháníte profesionální servis v oblasti údržby a rozvoje? Máte jako řidič podněty ke zlepšení stavu našich silnic?
Správa a údržba silnic Pardubického kraje
Dodavatel montovaných hal a konstrukcí Olomoucký kraj
Montované haly, ocelové konstrukce, plechové, kazetové a sendvičové opláštění hal, skladů, průmyslových objektů s kompletním servisem od společnosti Kleineidam s.r.o. z Olomouckého kraje.
KLEINEIDAM, s.r.o.
Projekce a realizace vestaveb čistých prostorů včetně dodávky stavebních prvků a vzduchotechniky
Projekce a realizace vestaveb čistých prostorů včetně vzduchotechniky. Dodávky stavebních prvků pro čisté prostory: stěnové panely, podhledy, okna, prosklené stěny, LED osvětlení a koncové prvky VZT
RRT Cleanrooms s.r.o.
Stavby otevřených dřevostaveb ze systému STEICO Rožnov pod Radhoštěm, stavby z přírodních materiálů
Stavby otevřených dřevostaveb ze systému STEICO Rožnov pod Radhoštěm, stavby z přírodních a obnovitelných materiálů, zásobování domu energiemi z obnovitelných zdrojů, vyřízení dotace.
STAVOŠI s.r.o.
Výstavba rodinných domů a průmyslových objektů na klíč
Stavíme RD na klíč již od roku 1994. Stavební a inženýrská činnost v investiční výstavbě. Výstavba průmyslových staveb, kompletní dodávky střech i opravy, zateplení budov i půdní vestavby.
Výstavba dřevostaveb a roubenek po celé ČR
Výroba a stavba roubenek i dřevostaveb po celé České republice. Moderní, ekologické, nízkoenergetické a krásné bydlení pro všechny.
Zahradní domky ze sušeného smrkového dřeva Přelouč, domek dovezeme až k Vám domů!
Zahradní domky ze sušeného smrkového dřeva si snadno jako stavebnici postavíte na své určené místo.
MONTplast CZ s.r.o. Zastřešení bazénů a zimní zahrady
Kompletní rekonstrukce bytových jader, přestavba koupelen
Společnost Petrastav - Petr Trachtulec zajišťuje přestavbu koupelen, rekonstrukce bytových jader i společných prostor bytových domů. Působí v regionu Uherské Hradiště, Strážnice, Veselí.
Výstavba rodinných domů a průmyslových staveb Praha, rekonstrukce bytů, domů a budov
Výstavba rodinných domů a průmyslových staveb Praha, rekonstrukce bytů a domů, výstavba obchodů a velkých budov.
Speciální zakládání budov, stabilizace svahů, pažení stavebních jam
Pilotové zakládání staveb, vrtané piloty, mikropiloty, pilotové stěny či pažení stěn realizuje odborník na speciální zakládání společnost PILOT SERVISE s.r.o.
Kompletní rekonstrukce koupelen - zpracování 3D návrhu, dodávka a montáž zařízení
Zpracování 3D návrhu, dodávku a montáž zařízení v rámci kompletní rekonstrukce koupelen provádí pro Brno a Brno-venkov firma RG Interiéry - Radek Schmid z Ivančic.