Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Zednické a obkladačské práce Česká Lípa, obklady koupelen, schodů, bytových domů, chodeb
Zednické a obkladačské práce Česká Lípa, obklady koupelen, schodů, bytových domů, chodeb, průmyslových objektů, hrubé stavby a stavby rodinných domů na klíč.
Výstavba monolitických konstrukcí, rodinných domů na klíč
Monolitické konstrukce, železobetonové stavby, průmyslové haly, základy, opěrné zdi, realizace střech, zateplení fasád a jiné řemeslnické práce realizuje Stavby RS-mont, s.r.o.
Chytrá správa nemovitostí Tábor, údržba nemovitostí, kompletní rekonstrukce nemovitostí
Chytrá správa nemovitostí Tábor, údržba nemovitostí, kompletní rekonstrukce nemovitostí, služby pro Společenství vlastníků a bytová družstva.
Rekonstrukce bytů a bytových jader České Budějovice, kompletní realizace stavby domů
Rekonstrukce bytů a bytových jader České Budějovice, kompletní realizace stavby domů, realizace koupelen, stavební práce, úklid a předání stavby včetně veškerých protokolů a revizí.
Výstavba budov, stavební dozor, elektroinstalace
Stavební práce, výstavba a rekonstrukce obytných budov, kanceláří a výrobních hal, silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace, rozvody realizuje Elektropráce Spáčil s.r.o., Olomouc.
Stavebně obchodní společnost, development, obchod nemovitostmi
Komplexní služby v oblasti nemovitostí, výstavba objektu, inženýrský činnost, development, prodej zajišťuje obchodně stavební společnost ALBET, spol. s r.o., Praha.
Montované výrobní, skladovací a sportovní haly na míru dle přání zákazníka
Montáž a kompletace hal všeho druhu, návrh ideálního řešení na míru, poradenství s financováním to vše zajišťuje HWT s.r.o, Svitavy.
Zemní práce, rekultivace pozemků, opravy chodníků, cest, výkopy základů, Vysočina
Specialista v oboru na zemní práce, rekultivace pozemků, opravy chodníků, zpevněných a nezpevněných cest, výkopy základů, to je firma Ing. Pavel Kudláč z Mohelna na Vysočině.
Stavební práce, výstavba rodinných domů na klíč
Stavění nových domů, rekonstrukce obytných prostor, bytů, vestavby a nástavby na klíč zhotovuje stavební společnost IDAS CZ s.r.o., Jihomoravský kraj.
Odborníci v oblasti stavebního průmyslu v Jihočeském kraji
Výstavba rodinných domů, realizace rekonstrukcí a projektů na klíč. Stavební práce všeho druhu s kompletním servisem a mnoholetou zárukou - MANE STAVEBNÍ s.r.o.
Kompletní zednické a stavební práce Uničov, rekonstrukce domů, bytů i koupelen, zateplování
Pečlivého zedníka i obkladače naleznete u firmy Smékal Lukáš v Uničově. Poskytujeme vysoce kvalitní zednické a stavební práce. Zajišťujeme kompletní rekonstrukce domů i bytů včetně zateplování.
Výroba ocelových hal a ocelových konstrukcí – kvalitně v ČR i v zahraničí
Společnost PKD s.r.o. Vám představuje realizaci ocelových hal a ocelových konstrukcí v nejvyšší kvalitě pro Vaši maximální spokojenost.
Stavební práce, zateplení budov, rekonstrukce domů Praha, bytová výstavba, stavby na klíč
Stavební práce, zateplení budov, rekonstrukce domů Praha, bytová výstavba, stavby na klíč, dřevostavby, návrhy a realizace zahrad, pokládka zámkové dlažby.
Výstavba, rekonstrukce komunikací, zpevněných ploch - dopravní stavby
Na obor dopravní stavby se specializuje firma RYBÁRIK. Provádí výstavbu i rekonstrukce komunikací, silnic a dalších zpevněných ploch. Přijímá zakázky v regionu Jihomoravský kraj, Hodonín.
Stavební společnost, komplexní služby ve výstavbě a rekonstrukci budov
Výstavba domů a budov občanské vybavenosti, rekonstrukce bytů, zpracování projektu, realizace a dokončovací práce s individuálním přístupem od Stavební řemesla - Zeman, s.r.o.
Stavební řemesla - Zeman, s.r.o.
Hydroponický reprodukční skleník k pěstování ovoce, zeleniny a květin
Komplexní výstavba skleníku různých rozměrů za použití moderních technoogií od projektu, přes stavbu až k administraci k dotacím od společnosti NWT a.s. ze Zlína.
Stavebnictví, zednické a obkladačské práce, demolice
Kompletní stavební práce a rekonstrukce rodinných a bytových domů, zhotovení omítek a obkladů, demolice při stavebních úpravách od pana Pavla Varadi z Pašovic.
Antukové tenisové kurty, hřiště na volejbal či nohejbal - výstavba českou osvědčenou metodou
Výstavba a rekonstrukce antukových tenisových kurtů a volejbalových či nohejbalových hřišť vyžaduje mnoho zkušeností.
Stavební práce, stavby na klíč, rekonstrukce bytového jádra a koupelny
Veškeré stavební práce od GROW LUCKY s.r.o., která Vám postaví nový rodinný dům, firemní prostory nebo zrekonstruuje starý objekt v okolí Plzně a Prahy.
Novostavby, rekonstrukce, projekční činnost, navržení a realizace interiéru
Stavební společnost, která se Vám postará o výstavbu a rekonstrukci budov od projektu až ke kolaudaci! Společnost DEVPRO, s.r.o. Praha.
DEVPRO, s.r.o.
Zednické práce, opravy bytů a domů, rekonstrukce koupelny Břeclav, půdní vestavby a nástavby
Zednické práce, opravy bytů a domů, rekonstrukce koupelny Břeclav, půdní vestavby a nástavby, stavební činnost, zdění, příčky, rekonstrukce bytového jádra.
Dopravní stavby včetně zemních prací-výstavba silnic, chodníků, parkoviště
Zakázky v oboru dopravní stavby, v regionu Zlínský a JM kraj přijímá firma RYBÁRIK - výstavbu silnic, chodníků, parkoviště realizujeme včetně bouracích a zemních prací.
Nové byty v Praze a Plzni s moderními technologiemi – Chytré bydlení
Byty a domy v Praze a Plzni v lukrativních lokalitách a s inteligentními systémy. Kupte si nové Chytré bydlení od společnosti Trigema a.s., Praha.
Trigema a.s. Developerská rezidenční výstavba Praha
Dřevostavby rodinných domů, typové domy za rozumnou cenu
Výstavba dřevostaveb, typové rodinné domy různých velikostí, bungalovy, moderní, rostoucí domy za rozumnou cenu, rychlá realizace – stavební společnost PENATUS, s.r.o.
Komplexní stavební práce, zateplování, rekonstrukce bytů i bytových jader ve Středočeském kraji
Kompletní rekonstrukce i výstavba rodinných domů. Rekonstrukce bytů a bytových jader. Profesionální služby v oblasti voda, plyn, topení i elektro. Firma Václava Češnera Vám zajistí lepší bydlení.