Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Kompletní realizace staveb, stavební práce, koupelny Praha, rekonstrukce koupelen, jader, bytů
Kompletní realizace staveb, stavební práce, koupelny Praha, rekonstrukce koupelen, jader, bytů, zednické práce, instalatérské práce, elektroinstalační práce.
Projekty pro drůbežářský průmysl, zpracování ryb a oblast gastronomie Praha
Kompletní projekty pro drůbežářské průmysl, ale také pro oblast zpracování ryb a gastronomie se znalostí veškerých specifik zpracují odborníci ze společnosti PMZ PROJEKT, spol. s r.o. z Prahy.
PMZ PROJEKT, spol. s r.o. Projekty pro potravinářský průmysl
Kompletní výstavba rodinných domů na klíč – od výkopových prací po instalaci oken
Poctivě a kvalitně postavený rodinný dům na klíč realizuje v oblasti Jižní Moravy stavební firma OULEHLA-REAL. Na přání zajistíme výstavbu na klíč, a to od výkopových prací po instalaci oken.
Komfortní bydlení ve svém, Brno, moderní přízemní domy na klíč vhodné pro všechny generace
Komfortní bydlení ve svém, Brno, moderní přízemní domy na klíč vhodné pro všechny generace, novostavby, rodinné domy, rekonstrukce, půdní vestavby, zemní a výkopové práce.
Stavby na klíč, stavební činnost, rekonstrukce staveb Přerov, zateplování budov, revitalizace domů
Stavby na klíč, stavební činnost, rekonstrukce staveb Přerov, zateplování budov, revitalizace bytových a panelových domů, rekonstrukce obvodových plášťů, stavby rodinných domů.
Základové desky, dlažby, omítky, rekonstrukce Benešov, stavební práce, fasády, výstavba domů
Základové desky, dlažby, omítky, rekonstrukce Benešov, stavební práce, fasády, výstavba rodinných domů, pokrývačské práce, tesařské práce, obkladačské práce.
Hrubé stavby, základové desky, stavby na klíč Příbram, stavební práce, rekonstrukce domů, výkopy
Hrubé stavby, základové desky, stavby na klíč Příbram, stavební práce, rekonstrukce domů, výkopové práce bagrem, zateplení fasád, zámková dlažba, monolitické stavby, stropy.
Umělé železniční stavby, výstavba a oprava železnice, přejezdů
Komplexní výstavba železničního a tramvajového svršku, rekonstrukce výhybek a přejezdů po celé České republice od společnosti SEŽEV-REKO, a.s.
SEŽEV-REKO, a.s. Výstavba a rekonstrukce železnic Brno
Asfaltérské práce, dlaždičské práce pro pěší zóny a chodníky v Praze a přilehlém okolí.
Potřebujete vyasfaltovat silnici či opravit propadlé nebo naopak vystouplé části chodníku? U nás jste správně!
DAP. a.s. Dlaždičské a asfaltérské práce Praha
Stavební práce, rekonstrukce domu, bytu a bytového jádra
Stavební práce včetně sádrokartonových konstrukcí, podlahářských prací, obkladačských prací a pokládka zámkové dlažby od Martina Olivníka z Rakov.
Stavební firma, stavební práce, půdní vestavby, střechy, krovy, Třebíč
Veškeré stavební práce, provedení střech, dodávka střešní krytiny, dodávka řeziva a montáž krovů, položení střešní krytiny, poskytuje firma Ing. Pavel Kudláč z okresu Třebíč.
Rodinné a bytové domy, průmyslové objekty, administrativní budovy – výstavba
Stavební společnost, výstavba budov pro bydlení, administrativních a průmyslových objektů, rekonstrukce interiéru realizuje EKOBAU INVEST a.s., Opava.
Výstavba domů, rekonstrukce bytů, novostavby na klíč
Stavební práce, výstavba a rekonstrukce rodinných domů, bytů, bytových jader na klíč, zednická, obkladačská, instalatérská činnost – Jaroslav Tůma okres Praha – Východ.
Přestavba bytového jádra nebo rekonstrukce koupelny vám z bytu vykouzlí útulný domov
Rozhodli jste se pro přestavbu bytového jádra nebo rekonstrukci koupelny? Stavební firma Tomáš Viktorini vám z vašeho bytu vykouzlí útulný domov. Navíc vám zdarma zaměří a vypracuje cenovou kalkulaci.
Tomáš Viktorini s.r.o.
Stavební firma, stavební činnost - kompletní dodávky staveb, výstavba domů, bytů
S výstavbou domů, bytů nebo průmyslových staveb Vám pomůže znojemská firma ATLANTA, a.s., která poskytuje kompletní stavitelské a zednické práce a může Vám vypracovat i 3D vizualizaci.
ATLANTA, a.s.
Tesařství – dodávka a montáž občanských staveb – krovy, chatky, přístřešky
Tesařství MÍK s.r.o. dodává stavební řezivo pro montáž a výstavbu občanských staveb. V okolí Brna dodáváme a montujeme na míru zhotovené krovy, dřevěné chatky, přístřešky, terasy apod.
MÍK s.r.o. Tesařství a prodej řeziva Brno
2000 čistíren TOPAS ve Švédsku
Nabízíme čistírny odpadních vod TOPAS, které patří mezi technologickou špičku v oblasti čištění odpadních vod.
Nízkoenergetické, pasivní rodinné domy, zděné roubenky Benešov, tepelné izolace, rekuperace
Nízkoenergetické, pasivní rodinné domy, zděné roubenky Benešov, tepelné izolace, strojní větrání s rekuperací tepla, úspora energií, vzduchotěsnost domu, špičkové zasklení, regulace vytápění.
Stavební práce,  domy na klíč, rekonstrukce Kutná Hora, fasády, zateplování, bytová jádra
Stavební práce, domy na klíč, rekonstrukce Kutná Hora, fasády, zateplování, výstavba a rekonstrukce koupelen a bytových jader, rekonstrukce budov a domů, půdní přestavby.
Stavební práce, zateplování budov Praha, rekonstrukce, dokončovací stavební práce, fasády
Stavební práce, zateplování budov Praha, rekonstrukce, dokončovací stavební práce, fasády, pokládka zámkové dlažby - AREBUC SPOL. S R.O. Praha
Stavební a inženýrská činnost, zelená úsporám Ústí nad Labem, výstavba, rekonstrukce, demolice
Stavební a inženýrská činnost, zelená úsporám Ústí nad Labem, výstavba, demolice, rekonstrukce, průmyslové stavby, novostavby, zateplování staveb, sanace, inženýrské sítě.
Stabilní střešní konstrukce, dřevostavby, krovy Brno, tesařské, pokrývačské a klempířské práce
Stabilní střešní konstrukce, dřevostavby, krovy Brno, tesařské, pokrývačské a klempířské práce, montáž střešních oken, obklady fasád, dřevěné terasy, atypické dřevěné konstrukce - Kroving s.r.o. Brno
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Realizace zahrad Prostějov, zahradní pergoly, altány, zahradní a koupací jezírka
Realizace zahrad Prostějov, návrh zahrady, zahradní pergoly, altány, zahradní a koupací jezírka, opalovací mola, dřevěné mosty, mostky, okrasné zahradní biotopy, zahradní potůčky, brody.
Projekční a inženýrská kancelář Brno, dopravní a mostní stavby, nosné konstrukce, inženýrství
Projekční a inženýrská kancelář Brno, dopravní a mostní stavby, nosné konstrukce, dopravní inženýrství, projekce cyklistických stezek, mostní stavitelství, projekce dopravních sítí měst.
Realizace rodinných domů na klíč včetně projektu
Realizací rodinných domů na klíč se v Brně a jeho okolí zabývá stavební společnost Zednictví Jeneš, s.r.o. S námi se stavby domu bát nemusíte.
Zednictví Jeneš, s.r.o.