Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Domovní čistička odpadních vod od EKOCIS, ČOV pro domácnosti, chalupy i průmyslové objekty
Nečekejte, až k vám dovedou kanalizaci, ani neplaťte za vývoz jímky nebo septiku a pořiďte si výkonnou a nenáročnou domovní čističku odpadních vod od EKOCIS.
EKOCIS, spol. s r.o. čističky odpadních vod
Navrhování a statistika železobetonových konstrukcí - kompletní návrh a poradenství
Navrhování a statistika železobetonových konstrukcí - kompletní návrh, statické výpočty a poradenství investičního záměru spolehlivě od firmy ZIPP Brno s.r.o.
Výstavba a rekonstrukce rodinných domů, zateplení fasád Vysočina
Veškeré stavební práce, jako je rekonstrukce domů, zateplování fasád, půdní vestavby a další Vám zajistí společnost Stavitelství Ing. Pavel Kudláč.
Stavební práce Dvůr Králové nad Labem, stavby, výstavba, rekonstrukce, přestavby rodinných domů
Stavební práce Dvůr Králové nad Labem, stavby, výstavba, rekonstrukce, přestavby, rekonstrukce bytových jader, nové koupelny, zateplení domů, izolace proti vlhkosti, sádrokartony.
Stavební práce – opravy a rekonstrukce v domech, bytech a nebytových prostorech
Stavebními pracemi, opravami a rekonstrukcemi v domech, bytech a nebytových prostorech se v okolí hlavního města Prahy zabývá stavební firma Tomáš Viktorini s.r.o.
Tomáš Viktorini s.r.o.
Stavba průmyslových montovaných hal Chrudim, montované haly pro skladovací a výrobní prostory
Rádi pro vás navrhneme a postavíme halu dle vašich požadavků a poskytneme vám plný zákaznický servis a poradenství.
Navrhování, statika, dodávka a montáž železobetonových prefabrikovaných konstrukcí
Tým pracovníků z firmy ZIPP Brno s.r.o. mají dlouholeté zkušenosti v oblasti navrhování, statiky, dodávky a montáže železobetonových prefabrikovaných konstrukcí. Působí nejen v Jihomoravském kraji.
Realizace průmyslových staveb – haly, sklady, garáže včetně vestaveb a dělících stěn
Kompletní realizaci průmyslových staveb zajistí v okolí Brna firma Mík s.r.o. Postavíme průmyslové dřevostavby- haly, sklady, garáže včetně dělících stěn.
MÍK s.r.o. Tesařství a prodej řeziva Brno
Stavby železnic a dalších dopravních komunikací v Jihomoravském kraji
Výstavba železničních, tramvajových a jiných dopravních komunikací s kompletními doplňkovými službami, mezi které spadá zajištění staveniště, zemní práce a doplňkové služby.
SEŽEV-REKO, a.s. Výstavba a rekonstrukce železnic Brno
Rekonstrukce a opravy bytů, revitalizace bytových domů, činžáků, paneláků
Revitalizaci bytových domů, činžáků a panelových bytů zajistí stavební firma EKOČEK s.r.o., která realizuje rekonstrukce a opravy stávajících bytů.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Zděné rodinné domy na klíč, nízkoenergetický dům za cenu bytu - výstavba na Moravě
Stavební firma EB - stav s.r.o. Zlín realizuje stavby, zděné rodinné domy na klíč v lokalitě Zlínský kraj a na Moravě. Aktuálně dodáme projekt výstavby zdarma, můžete mít dům za cenu bytu.
Rekonstrukce domů a bytů Mělník, rekonstrukce koupelen, kompletní přestavby bytových jader
Rekonstrukce domů a bytů Mělník, rekonstrukce koupelen, kompletní přestavby bytových jader, rekonstrukce bytových a nebytových prostor na klíč, přestavujeme rodinné domy.
Stavby a rekonstrukce obchodních domů a supermarketů
Společnost DAGETT 66, sídlící v Kopřivnici, je stavební firma, která se soustřeďuje na stavby obchodních domů. Firma poskytuje výstavbu a rekonstrukci budov a kompletní služby stavební činnosti.
DAGETT 66, s.r.o.
Stavební firma zaměřena na výstavbu rodinných domů na klíč
Společnost DAKA INVESTING s.r.o. je stavební firma působící v regionu Zlínský kraj, Hodonín. Zaměřena je na výstavbu rodinných domů na klíč.
Fasádní obklady, odvětrané fasády - stop rostoucím nákladům za topení
Na fasádní obklady a odvětrané fasády se specializuje firma Intezo, pokud vám rostou náklady na topení a zvažujete nad izolováním budovy, tak neváhejte a kontaktujte ji.
Ing. Petr Kazický Intezo
Opravy vozovky - asfaltování, frézování, vysprávky silnic, sezónní údržba cest
Společnost Správa a údržba silnic Slovácka s.r.o. zajišťuje v lokalitě Uherské Hradiště, Uherský Brod opravy vozovky - frézování, vysprávky, asfaltování silnic, místních komunikací i údržbu cest.
Dřevostavby, nízkoenergetické a pasivní domy na klíč Prachatice, vizualizace Vašeho domu
Od projektu až po montáž zařídíme levné montované dřevěné domy, dřevostavby, pergoly, chatky, zastřešení, krovy a příhradové vazníky.
Altány a odpočinkové pergoly na turistické stezky a cyklostezky
Odpočinkové altány a pergoly, které je možné postavit podél turistických tras nebo cyklostezek, na zakázku vyrábí firma Dřevoslav.
Dřevoslav s.r.o.
Realizace interiérů kanceláří, obchodů, restaurací včetně návrhu řešení
Realizaci interiérů kanceláří, obchodů, restaurací včetně návrhu řešení spolehlivě zajistí RG Interéry z Ivančic. Zakázky realizujeme v oblasti Brna-venkov a okolí. Provádíme kompletní stavební práce.
Sanace betonových konstrukcí – stříkání suchých i mokrých betonových směsí
Stavební společnost, specialista v oblasti sanace betonových konstrukcí včetně stříkání suchých i mokrých betonových směsí to je firma TRANS-REGION-STAV s.r.o.
Rodinné domy, veřejné a komerční stavby – výstavba a rekonstrukce
Výstavba a rekonstrukce pozemních staveb, bytových i nebytových budov, příprava stanoviště, zednické a dokončovací práce realizuje stavební společnost WOLFED STAVBY s.r.o.
Zateplení, revitalizace domů a budov Vysočany, výměna oken a dveří, rekonstrukce balkónů
Provádíme zateplení, opravy mezipanelových spár, provádíme kompletní revitalizace domů i veřejných budov, výměna oken a dveří, rekonstrukce balkónů.
eSVe Stav s.r.o.
Vodohospodářské stavby, vodovody, kanalizace, vodojemy Kolín, čističky, odvodňovací systémy
Vodohospodářské stavby, vodovody, kanalizace, vodojemy Kolín, čističky, odvodňovací systémy, revitalizujeme rybníky, potoky a říční toky.
VPK Suchý s.r.o. Výstavba a realizace inženýrských sítí
Stavební činnost - návrhy, projekce a výstavba RD, průmyslových hal
KAMAX-METAL s.r.o. Kroměříž poskytuje komplexní služby v oblasti stavební činnosti - od návrhů, projekce až po výstavbu. Zaměřuje se na průmyslové haly i RD. Působnost Zlínský kraj, Prostějov, Vyškov.
Betonářské a bourací práce a rekonstrukce rodinných domů od české firmy
Stavební společnost ATLANTA, a.s. z Nového Šaldorfu má již dlouholeté postavení na trhu. Společnost poskytuje služby z oboru stavebnictví, jako jsou rekonstrukce, bourací a betonářské práce.
ATLANTA, a.s.