Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Čistírny odpadních vod pro rodinné domy, ubytovací kapacity
ČOV od společnosti AQUATECH, spol. s r.o., čistírny odpadních vod pro rodinné domy, chaty, kempy, široký sortiment ČOV s různou kapacitou, principy čištění, rozměry.
Výstavba chodníků Hradec Králové - novostavba komunikací pro pěší
Naše firma provádí výstavbu chodníků pro lepší bezpečnost chodců v obcích a městech, kvalitní chodníky pro pěší - BORTA s. r. o. Hradec Králové
Fasádnické práce - nátěr i zateplení, kompletní nové omítky kvalitně dle Vašich požadavků
Kvalitní fasádnické práce od firmy Nowický David, Vám zajistí kompletní péči o Váš dům, včetně nových omítek, nátěru či zateplení rodinných či panelákových staveb v okolí Opavy a Ostravy.
Výstavba domů na klíč, stavební práce, stavební firma Třebíč
Výstavba domů na klíč, stavební práce, stavební firma Třebíč jedině VESAS s.r.o. Výstavbu rodinného domu, průmyslového objektu či částečné i kompletní rekonstrukce rodinných domů i bytů.
Stavební firma, kompletní stavební práce, výstavba rodinných domů na klíč, okres Nový Jičín
Veškeré stavební práce od přípravných činností až po zateplení fasády nového domu Vám zprostředkuje společnost Ing. Jaroslav Starůstka ze Sedlnic. Zajišťujeme kompletní rekonstrukce bytů i domů.
CNC výroba dřevěných konstrukcí Náchod
Nabízíme profesionální CNC výrobu dřevěných konstrukcí, zajišťujeme komplexní realizace, rekonstrukce, renovace dřevostaveb, roubenek, konstrukcí, pergol, domků, nábytku atd.
IQ KONSTRUKT s.r.o. Designové dřevěné atypické stavby Náchod
Stavební společnost Liberec, průmyslové a dopravní stavby, mosty, výstavba bytových domů
Průmyslové stavby, mosty i bytové domy Vám navrhne a postaví dynamická společnost BREX, spol. s r.o. sídlící v Liberci 23. Zrealizujeme vše, co si usmyslíte, ať je to jakkoli odvážný projekt.
Provádíme zastřešení administrativních budov a výrobních či skladových hal
Pro zastřešení administrativních budov, výrobních, či skladových hal oslovte společnost ST – MONT se sídlem v Dačicích
Výstavba a rekonstrukce vozovek, asfaltování chodníků a cest, Praha
Rekonstrukce, opravy a výstavba chodníků, ploch a komunikací, řezání, recyklace živic, penetrace a pokládku asfaltových koberců provádí Asfaltování Málek Praha.
Asfaltování Málek Praha Oprava, řezání vozovek a chodníků
Stavební činnost, bytová výstavba, stavby občanské vybavenosti
Kompletní stavební činnost zaměřená na bytovou výstavbu, občanskou vybavenost a průmyslové objekty, řemeslné a dělnické práce vykonává Stavební společnost Wirtuuu a.s., Praha.
Výstavba a rekonstrukce pozemních komunikací Hradec Králové
Stavební společnost REKOM Nový Bydžov, a.s. se zaměřuje na výstavbu a rekonstrukce pozemních komunikací.
REKOM Nový Bydžov, a.s. Stavební činnost Hradec Králové
Dřevěná terasa z tuzemského dřeva co rozšíří venkovní prostor
Zabýváme se výrobou dřevěných teras, pergol, plotů a stěn, výroba dřevěných teras z tuzemského i exotického dřeva - Jaroslav Nálevka Dolní Přím
Koupelny na klíč. Nové Koupelnové studio Znojmo, Moravský Krumlov
Koupelny na klíč. Nové Koupelnové studio OSP spol. s r.o. Moravský Krumlov Vám navrhne a zrealizuje koupelnu snů. Máme nižší ceny díky úspoře z rozsahu. Široký sortiment s vyšší kvalitou.
Opravy a renovace fasád, dlouhodobá spokojenost a profesionální servis
Stavební firma Nowický, Vám v okrese Opava zajistí kompletní renovace a opravy fasád. Firma se zabývá stavební činností od izolací a zateplování budov až po celkovou výstavbu domů.
Rodinné domy na klíč – návrhy špičkových architektů
Přemýšlíte o vlastním bydlení? Rodinné domy na klíč podle návrhů špičkových architektů Vám nabízí společnost SPING STAV s.r.o. se sídlem v Praze.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Specialisté na realizaci staveb z monolitického betonu Praha – odborníci s prací
Stavíte? Hledáte odborníky? Specialisté společnosti SPING STAV s.r.o. se sídlem v Praze mají s realizací všech typů staveb z monolitického betonu mnohaleté zkušenosti.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Stavební práce, průmyslové stavby, výstavba i rekonstrukce nových rodinných domů a chat
Průmyslovou halu i rodinný dům na klíč Vám zrealizuje společnost Miroslav Vrhel - Stavební firma z Kašperských hor. Postavíme a zrekonstruujeme skladovací objekt, dům i chatu dle Vašich požadavků.
Fotovoltaické elektrárny na klíč – projekty, montáž, poradenství
Realizací fotovoltaických solárních elektráren na klíč se po celé České republice dlouhodobě zabývá společnost Bc engineering s.r.o., která zajistí vše od projektu až po zapojení.
Pozemní, inženýrské a dopravní stavby, výstavba a rekonstrukce
Pozemní, inženýrské a dopravní stavby, výstavba a rekonstrukce mostů, opěrných zdí, propustků, budov, domovních přípojek realizuje Dalibor Kašpárek, okres Liberec.
Stavby na klíč, kompletní realizace rodinných a bytových domů, Úvaly
Kompletní realizace rodinných a bytových domů na klíč, stavební, řemeslnické a dokončovací práce, terénní úpravy zajišťuje STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o., Úvaly.
STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. Stavební práce Praha - východ
Výstavba a rekonstrukce rodinných nízkoenergetických cihlových domů
Naše firma Nowický David se zabývá rekonstrukcí a výstavbou rodinných nízkoenergetických cihlových domů v Opavě a jejím okolí.
Stavební a řemeslné práce, kompletní stavební rekonstrukce bytů, zateplování fasád
Kompletní rekonstrukce rodinných domů, bytů a jiných průmyslových staveb Vám zajistí KONYTECH s.r.o. ze Šternberka. Provádíme veškeré práce od elektromontáží po vodoinstalace.
Komplexní stavební práce v Jihočeském kraji, výstavba a rekonstrukce rodinných domů
Veškeré stavební činnosti od základové desky přes obklady až po zateplení Vám zprostředkuje Stavební firma Zbyněk Pícha sídlící v obci Trhové Sviny na Českobudějovicku.
Kompletní realizace dřevostaveb za 3-5 měsíců-nový dům v opravdu krátkém čase
Firma BJ dřevostavby je schopna postavit nový dům ve velmi krátkém čase. Kompletní realizace dřevostaveb zabere jen 3-5 měsíců, navíc mají levný provoz - díky tomu mají velkou oblibu.
Stavby a rekonstrukce bytů, koupelen - vše pro vaši přestavbu
O vaši rekonstrukci bytů a koupelny, přestavbu bytových jader i nebytových prostorů se postará společnost Tomáš Viktorini sídlící v Jeseníku v Olomouckém kraji.
Tomáš Viktorini s.r.o.