ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Prodej kameniva Jindřichův Hradec
Prodej kameniva v Jindřichově Hradci zajišťuje společnost HB beton, s.r.o. Nabízí štěrkopísek, drcené kamenivo 4 - 22 mm. Kameniva jsou vhodná do betonu i malty.
HB beton, s.r.o.
Vodohospodářské stavby, úpravy vodní toků, odbahnění rybníků, výstavba ČOV
Vodohospodářské stavby, úpravy vodní toků, odbahnění rybníků, výstavbu či rekonstrukci nádrží, hrází a poldrů, výstavbu ČOV pro Vás zrealizuje společnost Hydro & KOV, s.r.o. se sídlem v Třeboni.
Betonové rošty do stájí Jindřichův Hradec - hygienické a nezávadné
Společnost HB beton s.r.o. z Jindřichova Hradce je přední exportní firmou vyrábějící betonové rošty pro výbavu stájí zaměřených na chov selat, prasat a skotu.
HB beton, s.r.o.
Topenářské a instalatérské služby Tábor
Jste z Tábora nebo okolí a sháníte šikovnou firmu, která nabízí topenářské a instalatérské služby? Spolehnout se můžete na firmu pana Miroslava Zachariáše, která garantuje dobře odvedenou práci.
Revize elektrických zařízení, hromosvodů, elektromontáže České Budějovice
Revize elektrických zařízení, hromosvodů, strojů, ručního elektrického nářadí, elektromontáže, opravy a servis elektroinstalací Vám poskytne firma Elektro Milan Dvořák.
Výroba špaletových dřevěných oken do historických budov - kvalitně
Kvalitní špaletová dřevěná okna, určená pro renovaci historických budov, splňující všechny nároky moderní doby, Vám dodá firma Tronet z Dačic na Vysočině.
Betonové rošty do stájí Jindřichův Hradec - pro skot, selata i prasata
Betonové rošty do stájí pro prasata či skot prodává firma HB Beton Jindřichův Hradec. Firma má za sebou řadu zkušeností a jejich výrobky jsou podloženy několika certifikáty.
HB beton, s.r.o.
Prodej dřevěných oken, eurooken, montáž, poradenství - cenová nabídka
Distribuce, prodej dřevěných oken, eurooken, bezplatné poradenství a cenová nabídka, montáže oken, zaruční a pozáruční servis jedině od firmy Okna Bastl z Dačic.
Stavba a realizace montovaných hal z ocelových konstrukcí
Montované haly - sportovní, zemědělské, ocelové konstrukce, výstavbu, montáž a kompletní realizaci zajistí firma St mont v Dačicích.
Dřevěné schodiště, točité, šprušlonosné, segmentové - výroba, prodej a montáž
Dřevěné schodiště, točité, šprušlonosné, segmentové, kombinované - výroba, prodej a montáž, povrchová úprava schodišť provádí firma Schody Krejčí v Dačicích.
Svahové tvárnice Jindřichův Hradec
Svahové tvárnice v Jindřichově Hradci jedině od společnosti HB beton, s.r.o. Firma se již celou řadu let specializuje na výrobu produktů z betonu. Montáž za sucha.
HB beton, s.r.o.
Kabelové svazky, bovdeny, zakázková výroba, montáž, kompletace, náhradní plnění
Náhradní plnění pro firmy poskytuje výrobní družstvo Otava v Písku. Vyrábíme bovdeny, kabelové svazky, montujeme komponenty pro elektrotechnický průmysl. Zaměstnáváme osoby se zdravotním postižením.
Zemní a výkopové práce minibagrem Jindřichův Hradec
Potřebujete upravit terén kolem vašeho nového domu? Nebo vykopat základy pro položení inženýrských sítí? Pro veškeré terénní úpravy na malém prostoru je tu ZemStroj s.r.o., který má k dispozici speciální minibagr HITACHI ZAXIS 17U-2. Využití tohoto speciálního minibagru může být následující: - Úprava terénu - ...
Stavby bytových a rodinných domů a komerčních objektů - stavební práce od základů až po střechu
Stavby bytových a rodinných domů a komerčních objektů - stavební práce od základů až po střechu to nabízí firma JN stavitelství, s.r.o. v Dačicích
Meliorační práce, odvodnění, úprava, čištění vodních toků, revitalizace
Veškeré meliorační práce, jako odvodnění zamokřelých půd, čištění a úpravu vodních toků, revitalizace, úpravy svahů a terénů provádí JN stavitelství, s.r.o., z Dačic.
Stavební stroje Jindřichův Hradec
Společnost ZemStroj s.r.o. z Jindřichova Hradce nabízí prodej stavebních strojů, přídavných zařízení a náhradních dílů.
Zemní a výkopové práce Jindřichův Hradec - minirypadlem HITACHI ZAXIS 17U-2
Zajišťujeme zemní a výkopové práce minirypadlem HITACHI ZAXIS 17U-2. Naše minirypadlo disponuje nízkou hmotností a rozměry, díky kterým je schopno pracovat v jakémkoli terénu.
Půjčovna zemědělských a stavebních strojů Jindřichův Hradec
Zbytečně stroje nekupujte. My Vám je půjčíme. Půjčujeme nářadí, stavební a zemědělské stroje.
Výstavba zimních zahrad s eurookny v různých rozměrech
Obvodový plášť tvoří sestava eurooken a stěn z profilu IV 78. Výstavbu zimních zahrad v různých rozměrech, barvách i provedení zajistí firma TRONET, spol.s r.o. na Vysočině.
Stavitelství, stavební práce, stavební firma, stavby rodinných a bytových domů, Dačice
Kvalitní stavební firma zaměřena na stavební práce, výstavbu, stavební úpravy interiérů, rekonstrukce objektů, to je JN stavitelství, s.r.o., z Dačic.
Výroba oken, kvalitní dřevěná eurookna Dačice, Jihočeský kraj
Dodávka - kvalitní dřevěná eurookna vlastní výroby, okna s moderním designem s vysokou životností jedině od firmy TRONET, spol. s r. o., z Dačic.
Kachle se systémem "4-R" pro historická šumavská kachlová kamna významně šetří materiál
Kachle pro tradiční šumavská kachlová kamna, s úsporou materiálu díky systému "4-R" vyrábí firma MK PROFI Kachlová kamna s.r.o. z Horní Plané na Českokrumlovsku.
Skleněné schodiště, zábradlí, prosklené stěny a podlahy, izolační skla, dodávka a montáž
Vnitřní i vnější prosklené stěny, výlohy, skleněná schodiště a zábradlí, pochozí skla a další skleněné prvky dodá a namontuje firma SKLOMONT Pavel Tůma z Třeboně – Břilic.
Výkopové a zemní práce, výstavba inženýrských sítí, stavební práce, Dačice
Veškeré zemní a výkopové práce, výstavbu inženýrských sítí, kanalizace, vodovod a další stavební práce provádí firma JN stavitelství, s.r.o., z Dačic.
Montované nízkoenergetické dřevostavby s certifikací a realizací na klíč
Montované rodinné domy ze dřeva vynikají dokonalou izolací. Pasivní dřevostavbu s certifikací Vám na klíč postaví stavební společnost ELK s.r.o. z Plané nad Lužnicí.