ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Posuvné dveře a stěny Český Krumlov, posuvné dveře k bytovým jádrům a výroba posuvných stěn
Instalujeme posuvné dveře bez nutnosti bourání původních zárubní a poskytujeme záruku 24 měsíců, výroba posuvných dveří k bytovým jádrům a výroba posuvných stěn.
Příslušenství pro vrtačky - základní povinné i speciální příslušenství
Firma Heltos s.r.o. neposkytuje pouze vrtačky a bursky, ale také příslušenství pro vrtačky, které poskytuje základní povinné, ale i speciální nadstandardní.
HELTOS a.s.
Čištění a revize domovních odpadů, kanalizací, instalatérské práce
Odtěká Vám špatně odpadní voda? Máte zanesené odpadní potrubí či kanalizaci či potřebujete provést jeho údržbu? V tom případě jej proveďte včas, než dojde k havárii.
Petr Zlatohlávek instalatérské práce
Prodej kompresorů a vzduchové techniky České Budějovice, pneumatické nářadí, poradenství s servis
Prodej a servis kompresorů, vzduchového nářadí, pneumatických sponkovaček a hřebíkovaček společnosti Aircraft, ITW Paslode.
Betonové podlahy České Budějovice, realizace hlazených betonových podlah do rodinných domů
Využijte našich kompletních služeb při realizaci strojeně hlazených betonových podlah do rodinných domů, bytových domů, komerčních prostor, provozoven, apod.
Zemní a výkopové práce Český Krumlov, hutnění povrchu, demoliční práce, stavební práce
Naše firma se zabývá veškerými zemními a výkopovými pracemi a službami spojenými se stavbou a výstavbou a nákladní dopravou.
Profesionální dodávka a montáž podlahových krytin České Budějovice, podlahářské práce
Renovace a údržba všech druhů podlahových krytin, schodů apod., nabízíme dodání a montáž venkovních teras, profesionální dodávka a montáž podlahových krytin.
Prodej, dodávka, výroba stolní vrtačky pro vrtání, vystružování a řezání závitů
Výrobu, prodej, dodávku stolní vrtačky pro vrtání, vystružování a řezání závitů zajistí specialista společnost HELTOS a.s. Kvalitní produkty za výhodnou cenu!
HELTOS a.s.
Vitráže a výroba historických skel Tábor, renovace vitráží oken, dveří, nábytku i svítidel
Nabízíme renovace vitráží nejen v kostelech, hradech, zámcích a aristokratických sídlech, působíme po celé ČR.
Frézy k hydraulickým bagrům
Máme pro Vás univerzální frézy jako nástavbu na hydraulické bagry. Frézy Raptor jsou vhodné pro stroje od dvou do šedesáti tun. Vyberete si mezi třemi druhy bubnů: bouchacími skalními, profilovacími a hloubícími. Řezné hlavy mají vysoký krouticí moment, speciální kalené hlavice a robustní uložení. Stroje jsou bezhlučné a nevibrují. ...
Čistírna odpadních vod, servis
Kvalitní servis čistíren vody provádí společnost VTA Česká republika.
Výroba a prodej sloupových vrtaček pro vrtání, vystružování, řezání závitů
Sloupové vrtačky vhodné pro vrtání, vystružování a řezání závitů v kusové i sériové výrobě dodává specialista v oboru HELTOS a.s., působící ve Slavonicích.
HELTOS a.s.
Skleněné interiérové a exteriérové prvky České Budějovice, skleněné stěny, dveře, zábradlí, obklady
Zabýváme se dodávkou a montáží veškerých skleněných interiérových a exteriérových prvků, dodáváme a montujeme dveře všech typů.
Prodej obkladů, dlažby, realizace staveb Tábor, obkladačské práce, rekonstrukce bytových jader
V našem sortimentu naleznete obklady a dlažby, sanitární keramiku, stavební chemii. Stavbu navrhneme dle Vašich požadavků, vytvoříme kalkulaci, dílo zrealizujeme.
Stav styl CZ s.r.o. Obklady, dlažby, sanita Tábor
Vodo, topo – instalatérské služby všeho druhu
Vodárenské, topenářské a instalatérské práce všeho druhu. Opravy, montáže a instalace velkých i malých rozměrů to vše zajišťuje Evžen Helinger.
Betonové komponenty a služby spojené s betonováním
Široký sortiment vysoce kvalitních betonových výrobků k prodeji, přeprava stavebního materiálu, aplikace betonu přímo na vaší stavbě, bezkonkurenční servis a služby za nízkou cenu.
HB beton, s.r.o.
Pozemní stavitelství České Budějovice, výstavba domů, rekonstrukce, zateplování, inženýring
Realizujeme všechny druhy staveb v odvětví pozemního stavitelství – od základů až po stavby na klíč jak rodinných, panelových domů, haly, supermarkety a další.
Realizace a kompletace střech na klíč Dačice, památkové objekty, tesař, pokrývač, klempíř
Realizace a kompletace střech na klíč Dačice, památkové objekty, tesařství, pokrývačství, klempířství, drobná kovovýroba.
Plastová okna s vynikajícími izolačními vlastnostmi České Budějovice, vynikající stabilita a těsnost
zaměřujeme se na prodej, montáž a servis plastových oken. Spolupracujeme s rakouským koncernem INTERNORM a některá vybraná plastová okna jsou zařazena do programu Zelená úsporám.
Výrobce a dodavatel keramických kachlů z Jihočeského kraje
Keramické kachle mnoha stylů a vzorů, výroba kachlů pro kamnářský průmysl, kachle za nejlepší ceny v nejvyšší kvalitě od firmy MK PROFI Kachlová kamna s.r.o.
Dřevostavby, nízkoenergetické a pasivní domy na klíč Prachatice, vizualizace Vašeho domu
Od projektu až po montáž zařídíme levné montované dřevěné domy, dřevostavby, pergoly, chatky, zastřešení, krovy a příhradové vazníky.
Altány a odpočinkové pergoly na turistické stezky a cyklostezky
Odpočinkové altány a pergoly, které je možné postavit podél turistických tras nebo cyklostezek, na zakázku vyrábí firma Dřevoslav.
Dřevoslav s.r.o.
Zednické práce, strojní omítky, koupelny, rekonstrukce Hluboká nad Vltavou, obkladačské práce
Zednické práce, strojní omítky, koupelny, rekonstrukce Hluboká nad Vltavou, obkladačské práce, výstavby domů, pokládka kamenného koberce.
Radek Matásek
Elektroinstalační práce po celé ČR, chytré elektroinstalace
Pořiďte si chytrou elektroinstalaci! Komplexní řešení, flexibilita i úspora energie. Pracujeme po celé ČR. Instalace slaboproudých systémů do všech typů budov i areálů a další elektromontážní práce.
Dodávka a prodej - průvlakové, vtloukané kotvy, talířové, zatloukací hmoždinky
Specialistou na spojovací materiál v Českých Budějovicích je firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. Zajistí prodej kotevní techniky. Dodá talířové a zatloukací hmoždinky, vtloukané a průvlakové kotvy a další.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.