ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Pokládka dlažby, zednické práce nebo oprava fasád - Martin Prouza
Martin Prouza sídlí v Malšicích nedaleko města Tábor a poskytuje zednické, obkládačské a pokládkové práce za dobrou cenu a kvalitně provedené.
Zemní a výkopové práce v okrese Písek
Realizace výkopových prací, zemní a terénní práce, úpravy exteriérového okolí domů a objektů, přípravy inženýrských staveb.
Rozvody tepla, vody a plynu - montáže, záruční i pozáruční servis, opravy, prodej materiálu
Českobudějovická topenářská firma Vetom s. r. o. nabízí svým zákazníkům služby v oblasti rozvodů tepla, vody a plynu vč.servisu a oprav. Současně také zajišťujeme velkoobchodní a maloobchodní prodej.
Instalatérská, topenářská, plynařská činnost v Jihočeském kraji, revize plynových spotřebičů
Firma pana Milana Svobodného se sídlem v Českých Budějovicích se zabývá veškerou instalatérskou, topenářskou a plynařskou činností. Působíme v celém Jihočeském kraji.
Komplexní geodetické práce v oblasti katastru nemovitostí
Ing. Petr Skořepa se sídlem v Nové Bystřici v Jihočeském kraji nabízí komplexní geodetické práce v oblasti katastru nemovitostí (geometrické plány, vytyčování hranic, inženýrská geodézie, ...).
Komplexní stavební práce, úpravy zahrad, návrhy domů, rozvody inženýrských sítí, malířské práce a další
ACHIVA EXPERT s.r.o. nabízí komplexní stavební práce. Realizujeme pozemní stavby, rekonstrukce, úpravy zahrad, návrhy domů, rozvody inženýrských sítí, stěhování, malířské a natěračské práce.
Zemní a výkopové práce Miroslav Maňák, Jistebnice
Výkopové práce pro inženýrské sítě, základy domů, plotů a sklepů nabízí Miroslav Maňák.
Šimiho bagr s.r.o. - České Budějovice (Jihočeský kraj)
Šimiho bagr s.r.o. se sídlem v Českých Budějovicích se zabývá především zemními, výkopovými a bouracími pracemi a také kontejnerovou dopravou a pokládkou zámkové dlažby. Půjčujeme také vibrační desku.
Zámečnictví U Kostela paní Aleny Kynkorové - Písek (Jihočeský kraj)
Zámečnictví U Kostela paní Aleny Kynkorové se sídlem v Písku se zabývá výrobou klíčů, prodejem zámků, kování i zavíračů a poskytuje také zámečnickou NON-STOP pohotovost.
Odborníci na výrobu keramických kachlů
Hledáte prověřeného dodavatele kachlí na klasická kamna? Stojíte před realizací repliky historických kamen a nevíte si rady s materiálem či dílčím zhotovením?
Milan Hovorka - České Budějovice
Firma Milan Hovorka se sídlem v Českých Budějovicích se zabývá natěračskými pracemi.
Zprostředkování vrtaček a jejich příslušenství včetně bezpečnostního opatření
Nejen vrtačky a jejich příslušenství vám zprostředkuje i zajistí firma HELTOS a.s. ze Slavonic, která myslí nejen na kvalitu sortimentu ale i samotnou bezpečnost práce, jež je neméně důležitá.
HELTOS a.s.
Obkladačství a zednické práce České Budějovice, pokládka obkladů a dlažeb, vyrovnání stěn a podlah
Naše firma z okresu České Budějovice provádí kompletní obkladačské a drobné zednické práce, pokládka keramických a skleněných obkladů a dlažeb všech formátů, odkládáme koupelny, terasy, fasády.
Vodoinstalatérské a topenářské práce České Budějovice, montáže ústředního a podlahového topení
Jsme profesionální společnost co provádí veškeré vodoinstalatérské a topenářské práce, zakládáme si na kvalitě odvedené práce a rychlosti realizace za přijatelné ceny.
Stavební práce, stavebniny a zemní práce Tábor, rekonstrukce, zateplení fasád, chodníky, parkoviště
Naše firma z okresu Tábor nabízí novostavby a rekonstrukce rodinných domů a průmyslových objektů, vodoinstalační práce, výstavby komunikací, chodníků a parkovišť.
Elektroinstalace Čížek České Budějovice, rekonstrukce instalací v bytech domech, rozvody elektriky
Nabízím elektroinstalační služby v regionu České Budějovice a okolí. Mám 25 roků praxe v České republice a 5 roků jsem pracoval v NSR.
Jeřábnické a zemní práce České Budějovice, přesun a manipulace těžkých břemen, mechanizace
Nabízíme práce se stavební mechanizací, provádíme zemní práce, jeřábnické práce, přesun a manipulaci těžkých břemen.
Instalatérství Jindřichův Hradec, instalační materiál, ventily, klapky, šoupátka, kotle, plynové bojlery
Firma NEZDARA - instalatérství s.r.o. poskytuje vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce, nově poskytujeme jádrové vrtání.
Vrtací zařízení pro hydraulické bagry České Budějovice
Vrtací zařízení pro hydraulické bagry vyrábí v Českých Budějovicích firma Wimmer International. Zákazníkovi můžeme nabídnout kromě jiného i širokou škálu vrtacího nástavbového nářadí, které má spoustu výhod: - z hydraulického bagru vrtačka - maximální flexibilita - 360°, T-modely výklopné do 90° - vlastní proudu bez nutnosti elektrické ...
Dodávky čističek, úprava vody, průmyslové ČOV Tábor, rozvody tepla, montáže kotlů, topenářství
Zajišťujeme kompletní dodávky od návrhu po předání funkčního technologického celku jak v oblasti environmentální, tak v nejširší komerční a občanské výstavbě.
Vodoinstalatérské a topenářské práce České Budějovice, ústřední vytápění, plynové instalace
Naše firma z Českých Budějovic provádí komplexní vodoinstalatérské a topenářské práce pro bytové, občanské a průmyslové stavby.
Dřevěné terasy Thermowood Český Krumlov,  tepelně upravené dřevo z finské borovice
Naše firma z Českého Krumlova se zabývá prodejem a pokládkou různých druhů podlahových krytin a teras Thermowood.
Střešní práce – klempířské, pokryvačské a tesařské služby
Výstavby a rekonstrukce střech rodinných domů, firem a průmyslových objektů, nové střechy, renovace střech původních, stavby pergol a altánů na zakázku, vše zajistí společnost Střechy Královský.
Opravy bagrových lžic | České Budějovice
Provádíme opravy podkopových lžic, nakládacích lopat, svahovek, bouracích kleští a ostatních nářadí hydraulických bagrů. Výrobou a servisem bagrových lžic se naše firma zabývá od roku 1984 a máme proto velké zkušenosti a know-how v naší práci. Postaráme se o plnou funkčnost ocelových lžic do zátěžových podmínek, jako jsou kamenolomy a ...
Voda-topení-plyn Tábor, specializovaný velkoobchod v oboru vodoinstalatérství a topenářství
Naše firma provozuje specializovaný velkoobchod voda-topení-plyn-sanita-kanalizace, velkoobchodní prodej materiálu pro podnikatele a širokou veřejnost.