ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Zemní a výkopové práce Jindřichův Hradec
Zemní a výkopové práce v Jindřichově Hradci provádí společnost ZemStroj s.r.o. Minirypadlo HITACHI ZAXIS 17U-2 zvládne výkop i vrtání. Výkopy je možný od šíře 25 cm.
Montované haly Tábor
KORES, spol.s r.o. je společnost z okolí Tábora, která se zabývá výstavbou nových, opravami a rekonstrukcemi starých halových objektů i jejich zateplováním.
Geodet Tábor
Ing. Pavel Dvořáček je geodetem působícím v Táboře. Zajišťuje veškeré geodetické práce od vytýčení hranic pozemku, přes nakreslení geometrických plánů až po zaměření inženýrských sítí.
Dezinfekce pitné, užitkové, bazénové nebo odpadní vody plynným chlórem
Vodu pitnou, užitkovou, průmyslovou, chladící vodu nebo vodu v plaveckých bazénech dezinfikuje firma Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o. z Písku.
Výroba plotů, bran, schodišť, zábradlí, nábytku, přístřešky a haly z nerezové oceli i hliníku
Nerezové i hliníkové ploty, brány, schodiště, zábradlí, zahradní nábytek nebo menší ocelové haly vyrábí firma LS Racing v Hluboké nad Vltavou.
Rekonstrukce a stavba podkroví včetně zateplení ve Vimperku v okrese Prachatice
Nové podkroví nebo jeho rekonstrukci a zateplení v zimních měsících provádí firma Střechy – Záleský Josef s.r.o. z Vimperka.
Podlahářské práce, nabídka kvalitních podlahových krytin ve vzorkovně Tábor, montáž a servis
Kvalitní podlahové krytiny, profesionální pokládku a bezchybný servis nabízí firma VM Podlahářství v Táboře, kde najdete naši vzorkovnu s bohatým sortimentem.
Prodej malířských barev Tábor
RÁJ BAREV Tábor - prodej malířských barev a laků. V prodejně naleznete veškerý sortiment od většiny tuzemských dodavatelů. Otevřeno je i v sobotu 9 - 12 hod.
Anhydritová podlaha pro realizaci hrubých podlah v komerčních prostorech nebo v rodinných i bytových domech
Samonicelační anhydritovou podlahu pro průmyslové prostory, rodinný nebo bytový dům Vám profesionálně zrealizuje společnost MS Beton s.r.o.ve vysoké kvalitě a výborné ceně.
Míchání fasádních barev Tábor
Míchání fasádních barev v Táboře zajišťuje prodejna barev a laků RÁJ BAREV. Na zakázku Vám namíchají Vámi požadovanou fasádní barvu.
Solární systémy pro vytápění a ohřev vody v rodinných i bytových domech a firmách
Solární systémy pro vytápění a ohřev vody, přinášející nemalé úspory nákladů, Vám ve Vašem rodinném či bytovém domě, firmě nebo průmyslových budovách namontuje firma Slunce Invest s.r.o. z Prachatic.
Prodej a servis demoličních a stavebních strojů pro práci v nepřístupném terénu
Prodej a servis stavebních a demoličních strojů, kráčivých rypadel, beranidel a dalších strojů a mechanizace pro práci v terénu nabízí firma Vladimír Zelenka - vzservice v Českých Budějovicích.
Prodej fasádních barev Tábor
Táborský obchod RÁJ BAREV, který se zabývá prodejem kvalitních barev a laků nabízí i prodej i míchání fasádních barev. RÁJ BAREV je maloobchodním i velkoobchodním prodejcem barev a laků.
Laky, lazury, oleje, vosky a impregnace na podlahy, venkovní i vnitřní nábytek, cihlové obklady či kovové topení
Laky, oleje, vosky, tmely, impregnační nátěry do interiérů i exteriérů na dřevo, kov i cihlové obklady na ekologické bázi dodává firma MIREN s.r.o, výhradní distributor německé firmy AURO.
Zateplování panelových domů
Zateplování panelových domů se věnuje společnost EKISYS spol.s r.o. z Jindřichova Hradce. Zateplení panelových domů Vám přinese nesporné výhody, přičemž jednou z nich je velká úspora peněz.
Míchání autolaků Tábor
Táborský obchod RÁJ BAREV nabízí prodej i míchání autolaků dle požadavků svých zákazníků. Míchání akrylových autolaků a metalíz CENTARI (cca 30 000 odstínů) a akrylových autolaků od fy Body.
Štípaný, řezaný šindel, výroba, dodávka šindelů, výrobce Dačice, Jemnice
Výroba, prodej, dodávka - štípaný, řezaný šidel, v různých délkách i tvarech. Šindel vhodný jako obklad interiérů i exteriérů dodává firma Okna Bastl, Dačice
Prodej autolaků Tábor
Obchod RÁJ BAREV z Tábora se zabývá maloobchodním i velkoobchodním prodejem autolaků a dalších potřebných věcí k opravě automobilů.
Barvy, laky, tmely, velkoobchod, Tábor
Ty nejkrásnější odstíny kvalitních barev a laků najdete kde? No přeci v Ráji barev, kde si můžete vybírat nejen z širokého spektra barev a laků, ale dostanete tam i množství různých tmelů a lepidel.
Střešní okna kyvná, výklopně-výkyvná, atypická, prodej, montáž Dačice, Jemnice
Prodej, montáž střešní okna, atypická, výklopně-výkyvná okna, maximálně kvalitní okna se zvýšenou osou otáčení, střešní výlezy od firmy Okna Bastl z Dačic.
Fasádnické práce, opravy, rekonstrukce, čištění a zateplení fasád domů a bytů
Fasádnické práce, zateplování budov, rekonstrukce, opravy a čištění venkovních omítek a fasád u domů a bytů zajistí firma Jiří Smirnov v okresech Jindřichův Hradec, České Budějovice, Český Krumlov.
Montáž ocelových konstrukcí hal, zemědělských objektů pro skladování i výrobu
Montáž ocelových konstrukcí výrobních, skladovacích a montážních hal, zemědělských objektů, silážních jam a sýpek nabízí firma UNIGRANIT Písek a.s.
Průmyslové stavby a výstavba čističek odpadních vod pro města, obce, výrobu i soukromé objekty
Stavbu, rekonstrukci nebo rozšíření průmyslové stavby, výrobní či skladovací haly a čističek odpadních vod vykoná akciová společnost UNIGRANIT z Písku.
Opracování přírodního kamene, povrchové úpravy žuly, pískovce, mramoru a travertinu
Opracování a povrchové úpravy přírodního kamene ze žuly, pískovce, mramoru i travertinu na dlažby, schody, obklady kuchyní a koupelen či náhrobní kameny zajistí firma UNIGRANIT Písek a.s.
Projektová a inženýrská činnost v oblasti průmyslových a zemědělských staveb
Projektování průmyslových a zemědělských staveb zajišťuje společnost AGP – nova spol. s.r.o. z Českých Budějovic. Nabízíme komplexní zpracování projektové a předprojektové dokumentace.