ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Předprojektová a projektová příprava pro realizaci dojicích technologií, WestfaliaSurge
Dojící technologie na vysoké úrovni Vám zajistí společnost AGP - nova spol. s r.o. sídlící v Českých Budějovicích. Zrealizujeme Vám kompletní projekt včetně rekonstrukce i finančního rozboru.
Prodej i servis stavebních strojů České Budějovice
Nejen stavebním firmám je určena nabídka společnosti Vladimír Zelenka – VZ service z Českých Budějovic na prodeje nových i použitých stavebních strojů a jejich servisu.
Bezpečnostní okna a dveře INTERNORM dodávka a montáž,
Okna a dveře INTERNORM plastová, hliníkovoplastová, dřevohliníková, elegantní vzhled, bezpečnost, dlouhá životnost, snadná údržba. Dodává a montuje společnost TOP OKNA s.r.o.
Stropní a filigránové desky Jindřichův Hradec
Společnost HB beton s.r.o. z Jindřichova Hradce nabízí prefabrikované stropní a filigránové desky pro konstrukci stropů.
HB beton, s.r.o.
Tesařské práce Český Krumlov - Kaplice – nové střechy i rekonstrukce, půdní vestavby, pergoly
Nové krovy, rekonstrukce střech, půdní vestavby, výrobu pergoly nebo další tesařské práce nabízí společnost DK STŘECHY - David Krejčí z Kaplice nedaleko Českého Krumlova.
Stavební činnost, dopravní a vodohospodářské stavby, výstavba budov
Stavební činnost, realizace dopravních a vodohospodářských staveb, bytová a průmyslová výstavba, developerské projekty vykonává jihočeská stavební společnost MANE STAVEBNÍ s.r.o.
Bourací a demoliční práce Strakonice
Sháníte spolehlivou firmu, která provede bourací a demoliční práce ve Strakonicích a okolí? Na firmu pana Václava Kotlíka FABAK se můžete spolehnout.
Kachle pro kachlová kamna Šumava
Keramické kachle pro kachlová kamna, repliky, krby a sporáky v mnoha provedeních vyrábí společnost MK PROFI Kachlová kamna s.r.o., firma z Horní Plané na Šumavě.
Geodetická kancelář Tábor
Sháníte v okolí Tábora geodetickou kancelář s oprávněním k projekci pozemkových úprav nebo zeměměřičským pracím? Kontaktujte firmu Ing. Pavla Dvořáčka.
Kolové nakladače pro zemědělství, stavebnictví a komunální využití
Univerzální kolové nakladače STRIEGEL s dieselovým motorem pro zemědělství, stavebnictví a komunální využití s příslušenstvím prodává Strojní stanice Radkov, spol. s r.o.
Rekonstrukce, zateplení fasád a plochých střech v jihočeském regionu
Rekonstrukce a zateplení fasád, tepelné izolace budov, hydroizolace plochých střech fólií FATRAFOL v jihočeském regionu provádí společnost PE STAV JH s. r. o.
Zemní a výkopové práce Čimelice
O provedení zemních a výkopových prací včetně odvozu zeminy a odpadu se postará firma Václav Mrákota – zemní práce z Čimelic v okrese Písek.
Stavební projekce rodinných domů, průmyslových objektů, poradenství
Projekční kancelář, stavební projekce, projektové dokumentace, 3D vizualizace rodinných domů, skladů, výrobních hal, logistických center, realizuje Atelier 24, s.r.o.
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy i ve svažitém terénu, hloubení základů pro domy a bazény
Kvalitní přípravné stavební práce Vám poskytne společnost Vladimír Beneš - Sklady Temelín. Zajistíme základy pro Váš sklep či jezírko a terénní práce prováděné za těch nejobtížnějších podmínek.
Kompletní architektonická, projekční a inženýrská činnost, autorizovaný architekt
Mnohaleté zkušenosti na poli architektury, moderní přístup a smysl pro detail, to vše naleznete v architektonické kanceláři v Českých Budějovicích Ing.arch. Kročák Jaromír.
Pronájem a servis mobilních toalet České Budějovice – WC kdekoliv
Hygienické podmínky účastníků všech akcí nebo pro Vaše zaměstnance pracující venku na stavbě v regionu České Budějovice zajistí pronájem a servis mobilních toalet TOI TOI, sanitární systémy, s.r.o.
Prodej a montáž plastová okna nejvyšší kvality. Lokalita Slavonice, Jemnice, Telč
Prodej a montáž plastová okna nejvyšší kvality. Inovativní funkční řešení, bezpečnost a péče o úspory energie. To je výrobce a prodejce firma Okna Bastl. Lokalita Slavonice, Jemnice, Telč.
Vodohospodářské práce Třeboň
Veškeré odborné vodohospodářské práce od odbahnění rybníků po opravy hrází nebo budování protipovodňových opatření zajistí společnost Hydro & KOV, s.r.o. se sídlem v Třeboni.
Strojní omítky, zateplení budov, dvojvrstvé štukové omítky
Strojní omítání a zateplování budov systémem CEMIX, vnější a vnitřní dvojvrstvé štukové a jádrové omítky rychle a kvalitně zhotovuje firma Horňák - strojní omítání s.r.o., okres České Budějovice.
Zastřešení lodžií, balkonů, vchodů, realizace přístřešků z různých materiálů, garážová stání
Široký sortiment v oblasti výstavby zahrad, balkonů i skleníků Vám poskytne společnost KL trading s.r.o. z Českých Budějovic. Poradíme, vypracujeme Vám návrh a zajistíme dodání i samotnou montáž.
Stropní konstrukce z předpjatého betonu, předpjaté filigrány NORD s nadprůměrnou únosností
Vložkový stropní systém vysoké kvality Vám poskytne společnost CZ NORD, s.r.o. z Českých Budějovic. Zajistíme maximální užitnou hodnotu a bezpečí Vašich stropních konstrukcí.
CZ NORD, s.r.o.
Přesun a manipulace těžkých břemen České Budějovice
O náročný přesun těžkých břemen a manipulaci s nimi nejen na stavbách se bezpečně postará společnost Trhlík - práce se stavební mechanizací, s.r.o. z Českých Budějovic.
Dodání a montáž klasických i moderních garážových vrat podle Vašeho přání
Garážová vrata na míru podle Vašeho přání Vám v okolí Telče a Jihlavy dodá a namontuje společnost Bastl.
Kamenictví, kompletní kamenické práce, kamenná dlažba, schodiště, venkovní krby
Kvalitní kamenné schodiště a schody z přírodního kamene Vám zajistí společnost František Holkup z Českého Krumlova. Provádíme veškeré kamenické práce včetně dlažby a krbů.
Pořiďte si nová kastlová okna u firmy TRONET, spol. s r. o.
Plánujete-li rekonstrukci historických budov a výměnu stávajících oken, pak oslovte společnost TRONET, spol. s r.o. se sídlem v Dačicích, kde Vám rádi doporučíme vhodná kastlová okna.