ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Kachle pro klasická kachlová kamna s tradičními i novými bezolovnatými glazurami, výroba
MK PROFI Kachlová kamna s.r.o., firma z Horní Plané, jež se zabývá výrobou keramických kachlů na kachlová kamna, sporáky a krby. Vyrábíme tradiční i nové kachle z nejlepšího jílu s efektivní glazurou.
Pokládka laminátových plovoucích podlah, odborně provedené podlahářské práce jižní Čechy
VM Podlahářství Václav Horkel, firma zabývající se pokládkou podlahových krytin různého typu. Provádíme všechny druhy podlahářských prací, odborně a se zárukou. Sídlíme ve městě Tábor.
Termodesky neboli vyhřívací lehátka s topnými články, ideální způsob ohřevu loží zvířat
SAKUTUS CZ a.s., společnost zabývající se výrobou vyhřívacích lehátek pro ohřev loží zvířat, především mláďat. Naše termodesky nachází uplatnění nejen v boudách pro psy, ale i u koček a jiných zvířat.
Klempířství, výroba a montáž klempířských prvků, žlaby, svody, opláštění
Klempířství, výroba a montáž stavebních klempířských prvků, žlabů, svodů, opláštění, parapetů z kvalitních plechů pozink či měď realizuje firma Martin Hrubý, okres České Budějovice.
Pokrývačské, tesařské práce, opravy a rekonstrukce střech, okres Prachatice
Pokrývačské, tesařské a klempířské práce, opravy a rekonstrukce střech, realizace střech nových, montáž krovů, střešní krytiny a oplechování zajišťuje společnost STAVOJ Čkyně s.r.o.
Vodohospodářské stavby, výstavba vodovodů, rekonstrukce úpraven vod
Vodohospodářské stavby, výstavba vodovodů, kanalizací, ČOV, rekonstrukce úpraven vod, ochranných hrází realizuje společnost STAVOJ Čkyně s.r.o., Prachatice.
Stavební rekonstrukce, byty, bytová jádra, koupelny, půdní vestavby
Stavební rekonstrukce domů, bytů, bytového jádra, koupelen, půdní vestavby, zateplení, zednické a instalatérské práce zajišťuje společnost STAVOJ Čkyně s.r.o., okres Prachatice.
Zemní práce pro inženýrské sítě, výkopové práce, hloubení základů domů, okres Písek
Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě, základy staveb, terénní úpravy, čištění rybníků, demoliční práce realizuje společnost Václav Mrákota – zemní práce, okres Písek.
Podlahářské práce, pokládka a renovace podlah, prodej podlahových krytin, Jindřichův Hradec
Podlahářské práce, pokládku, renovaci a prodej podlahových krytin dřevěných, vinylových, PVC, marmolea či koberců realizuje Podlahářství Miloš Hummel, Jindřichův Hradec.
Zemní práce a autodoprava Strakonice
Zemní práce a autodopravu ve Strakonice a okolí zajišťuje společnost pana Václava Kotlíka - FABAK.
Přeprava z lomů HDK
Společnost Fabak pana Václava Kotlíka zajišťuje přepravu z lomů HDK - hrubého drcené kamene a dalšího sypkého materiálu a také zajišťuje přepravu pásových bagrů do 22 tun.
Topenářské a plynařské práce, opravy, servis, montáž, havarijní služba nonstop, Třeboň
Topenářské a plynařské práce, opravy, servis, revize, montáž plynový rozvodů a zařízení, havarijní službu nonstop zajišťuje společnost Jiří Hrdina, Třeboň.
Monitoring kanalizačního potrubí kamerou, strojní tlakové čištění odpadů
Monitoring a revize kanalizačního potrubí kamerou, strojní tlakové čištění odpadů od kalů, mastnoty a jiných nečistot provádí společnost Jiří Hrdina, okres Jindřichův Hradec.
Vodoinstalační, vodoinstalatérské práce, rozvody vody, havarijní služba Třeboň
Vodoinstalatérské práce, instalace kanalizačních a vodovodních trubek, montáž baterií, umyvadel a WC, havarijní služby zajišťuje společnost Jiří Hrdina - kanalizace, vodoinstalace, Třeboň.
Barvy, laky velkoobchod Tábor
Velkoobchodní prodejna RÁJ BAREV Tábor nabízí pestrý sortiment kvalitních malířských a fasádních barev a laků ověřených tuzemských výrobců, malířské a fasádnické potřeby nebo brusiva tmely a lepidla.
Geodezie Tábor
Ing.Pavel Dvořáček z Tábora nabízí profesionální služby v oblasti geodezie od vyhotovení geodetických plánů, vytyčení hranic pozemku nebo komplexních pozemkových úprav po zaměření inženýrských sítí.
Střechy na klíč, komplexní dodávka nových a rekonstrukce starších střech, Kaplice
Komplexní realizace nových střech na klíč, rekonstrukce a renovace starších střech, tesařské, pokrývačské a klempířské práce Vám poskytne společnost DK STŘECHY - David Krejčí, Kaplice.
Zemní práce Tábor
Potřebujete vykopat díru na bazén či kanalizační a drenážní rýhy nebo upravit terén pozemku? Společnost EUROPE INVEST s.r.o. z Tábora nabízí zemní práce včetně odvozu suti a materiálu.
Hydroizolace střech, bazénů, teras, izolace proti vodě, Jindřichův Hradec
Izolace proti vodě, hydroizolace spodních staveb, teras, balkónů, střech a bazénů pro Vás zajistí firma Zdeněk Vůle – hydroizolace, se sídlem v Jindřichově Hradci.
Velkoobchodní prodej barev Košín u Tábora
Široký sortiment kvalitních malířských a fasádních barev a laků nabízí velkoobchodní prodejna RÁJ BAREV v Košíně u Tábora.
Elektroinstalace Tábor
Společnost EUROPE INVEST s.r.o. z Tábora nabízí zákazníkům služby elektroinstalace v objektech bytové či průmyslové výstavby.
Sendvičové panely Tábor
Sháníte kvalitní izolační sendvičové panely? Kompletní sortiment včetně montážního a spojovacího materiálu naleznete za dobré ceny u firmy KORES, spol. s r.o. z Tábora.
Epoxidové oblázkové podlahy - realizace litých kamínkových podlah
Dejte Vašemu prostoru punc originality. Pořiďte si epoxidovou oblázkovou podlahu. Realizaci litých kamínkových podlah Vám zajistí odborníci ze společnosti Profistone s.r.o. Tábor Vysočina.
Maloobchodní prodej barev Tábor
Maloobchodní prodejna RÁJ BAREV z Tábora nabízí kompletní sortiment malířských a fasádních barev či laků od většiny běžných dodavatelů.
Stavebnictví Tábor
Společnost EUROPE INVEST s.r.o. z Tábora nabízí klientům kompletní zajištění prací z oboru stavebnictví, od zaměření až po předání hotového díla včetně dokumentace.