ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Kompletní technické zařízení budov Milevsko, vzduchotechnika, větrání, chlazení, vytápění
Kompletní technické zařízení budov Milevsko, vzduchotechnika, větrání, chlazení, vytápění, rozvody plynu, kanalizace, ČOV.
Zemní a výkopové práce na Strakonicku
Terénní úpravy, zemní práce, výkopy základů, obahnění rybníků a toků, svahování území provádí společnost FABAK-Václav Kotlík kolovými, kráčivými i pásovými stroji.
Klempířské a pokrývačské práce Velešín, ploché, sedlové střechy, rekonstrukce, izolace střech
Klempířské a pokrývačské práce Velešín, ploché, sedlové střechy, rekonstrukce, opravy starších střech, izolace střech, nové střechy.
Prvotřídní betonové podlahy do všech prostor
Realizace betonových podlah v průmyslových, firemních, ale i domácích prostorech. Podlahy pro balkony, koupelny nebo garáže s nejvyšší možnou kvalitou a nejnižší cenou od společnosti MS BETON s.r.o.
Návrhy interiérů a exteriérů, bytový design i architektonické práce
Projektování staveb, inženýrská činnost i autorský či technický dozor, moderní bytový design, návrhy interiérů i exteriérů realizuje Atelier architektury Šimeček s.r.o.
Chytrá správa nemovitostí Tábor, údržba nemovitostí, kompletní rekonstrukce nemovitostí
Chytrá správa nemovitostí Tábor, údržba nemovitostí, kompletní rekonstrukce nemovitostí, služby pro Společenství vlastníků a bytová družstva.
Rekonstrukce bytů a bytových jader České Budějovice, kompletní realizace stavby domů
Rekonstrukce bytů a bytových jader České Budějovice, kompletní realizace stavby domů, realizace koupelen, stavební práce, úklid a předání stavby včetně veškerých protokolů a revizí.
Odborníci v oblasti stavebního průmyslu v Jihočeském kraji
Výstavba rodinných domů, realizace rekonstrukcí a projektů na klíč. Stavební práce všeho druhu s kompletním servisem a mnoholetou zárukou - MANE STAVEBNÍ s.r.o.
Výroba ocelových hal a ocelových konstrukcí – kvalitně v ČR i v zahraničí
Společnost PKD s.r.o. Vám představuje realizaci ocelových hal a ocelových konstrukcí v nejvyšší kvalitě pro Vaši maximální spokojenost.
Zemní práce – výkopy základů, terénní úpravy, zpevněné plochy
Výkopové a zemní práce v okrese České Budějovice. Vše od terénních úprav, výkopů základů, svahování terénů, výstavby zpevněných ploch až po hloubení rýh pro inženýrské sítě.
Betonové podlahy, průmyslové podlahy, anhydritové a cementové podlahy
Zhotovení podlah, betonové a anhydridové potěry dle přání a požadavků zákazníka od společnosti BETONOVÉ PODLAHY s.r.o. z Prachatic.
Plastová, plastohliníková a dřevohliníková okna a dveře
Kompletní dodávka oken a dveří včetně příslušenství, montáže a záručního i pozáručního servisu od společnosti TOP OKNA s.r.o. z Českých Budějovic.
Majetkoprávní služby Tábor
Sepsání kupních a darovacích smluv, zhotovení znaleckých posudků, geodetického zaměření, návrhů na vklad do katastru nemovitostí zhotovuje Ing. Pavel Dvořáček, Tábor.
Demolice, bourání Strakonice
Bourací práce a demolice objektů. Odstraňování staveb, odvoz suti i ostatního stavebního odpadu na skládku realizuje FABAK-Václav Kotlík, Strakonice.
Stropní konstrukce z předpjatého betonu NORDSTROP - vložkový systém NORD
Předpjatý beton není ve stavebnictví žádnou novinkou. My jako výrobci stropních konstrukcí z předpjatého betonu značky “NORDSTROP” Vám představujeme vložkový systém NORD, unikátní v České republice.
CZ NORD, s.r.o.
Zemní práce, výkopové práce, zakládání staveb, demolice Strakonice
Zemní práce, výkopové práce, zakládání staveb, demolice, bourací práce, jeřábové práce, frézování hornin, autodoprava - FABAK-Václav Kotlík Strakonice
Prodej transportbetonu Jindřichův Hradec
Konstrukční, potěrový, vodostavební a silniční beton čerpaný čerpadlem na místo určení dle přání zákazníka od firmy HB beton, s.r.o., Horní Žďár 37, 377 01 Jindřichův Hradec II
HB beton, s.r.o.
Ráj barev Tábor
Široký sortiment malířských barev a fasádních barev, laků či autolaků včetně malířských potřeb nebo míchání laků přímo na místě nabízí maloobchodní a velkoobchodní prodejna RÁJ BAREV v Táboře.
Servis a prodej plynových kotlů a zařízení - objednávky na zelené lince 800217233
Potřebujete opravit plynový kotel nebo popřípadě koupit nový? Pokud potřebujete v této situaci pomoci, stačí nás kontaktovat na naší zelené lince - 800217233.
Montované rodinné domy, dřevostavby na klíč Prachatice
Na klíč montované rodinné domy, dřevostavby, pergoly, přístřešky, zahradní chaty, rekreační chaty a zahradní nábytek - STRADE CZ spol. s r.o. Prachatice
Prodej univerzálních kolových nakladačů značky STRIEGEL
Strojní stanice Radkov, spol. s r.o. z obce Dražice v okrese Tábor v Jihočeském kraji zajišťuje prodej různých typů univerzálních kolových nakladačů německé značky STRIEGEL.
Montované autosalony, autoservisy a STK budovy z ocelových konstrukcí
Společnost PKD, s.r.o. z Dačic nedaleko Jindřichova Hradce se zaměřuje na služby v oblasti montáže ocelových konstrukcí pro autosalony, autoservisy, STK budovy nebo sportovní haly.
Demolice Strakonice, bourání staveb strojně a odstřelem
Bourací a demoliční práce provádí firma FABAK-Václav Kotlík ze Štěchovic č. 43, v okrese Strakonice v Jihočeském kraji. Demolice realizujeme strojně i odstřelem.
Servis stavební techniky České Budějovice
Servis kráčivých rypadel, repase podvozku a hydraulických kladiv, opravy motorů, převodovek a hydraulických soustav a další služby Vám nabízí Vladimír Zelenka – VZ service v Českých Budějovicích.
Terénní úpravy, hloubení základů, výkopové práce, Čimelice
Zemní a výkopové práce provádí Václav Mrákota v okrese Písek. Nabízíme terénní úpravy, rovnání či svahování terénu, výkopy jímek, bazénů, izolací, inženýrských sítí i demoliční práce.