ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Zámečnické a svářečské práce Tábor
Potřebujete spolehlivou firmu, která nabízí zámečnické a svářečské práce, garantuje kvalitně odvedenou práci a rychlé vyhotovení zakázek? Pak se obraťte na firma Vít Dědourek z Tábora.
Záhonový obrubník Jindřichův Hradec
Široké a praktické využití nalezne záhonový obrubních od společnost HB beton s.r.o. z Jindřichova Hradce při oddělení chodníkové plochy od okolních zatravněných ploch.
HB beton, s.r.o.
Topný panel NOMATERM+
Topný článek NOMATERM+ vhodný jako topný element infrapanelů, infrasaun, termodesek pro ohřev zvířat nebo k temperaci žlabů proti zámrzu zakoupíte v různých rozměrech u společnosti SAKUTUS CZ a.s.
Termodesky
Termodesky od společnosti SAKUTUS CZ a.s. naleznou své uplatnění jak při zajištění tepla na chladných pracovištích, tak při odchovu drobných teplomilných zvířat.
Keramické glazované kachle z Šumavy pro kamna a krby
Keramické glazované kachle pro kachlová kamna, krby či repliky historických kamen vyrábí společnost MK PROFI Kachlová kamna s.r.o. z Horní Plané.
Topné obrazy
Spojte výhody úsporného systému vytápění a dekorativní plochy v jeden celek. Toto elegantní spojení naleznete jedině u topných obrazů od společnosti SAKUTUS CZ a.s.
Infratopení
Hledáte způsob vytápění průmyslových objektů i bytů, který je úsporný a poskytuje příjemnou tepelnou pohodu? Vsaďte na infratopení od společnosti SAKUTUS CZ a.s.
Velkoplošné mytí budov PURAQLEEN Milevsko – bez plošin a horolezců do výšky 20 metrů
Velkoplošné mytí budov metodou PURAQLEEN zaručuje perfektní čistotu umytých ploch do výšky 20 metrů bez použití lešení nebo horolezců. Pro Milevsko a okolí nabízí tuto službu firma Marie Vágnerové.
Prodej betonu, transport betonu Jindřichův Hradec
Bez betonu si lze jen stěží představit jakoukoliv stavbu. Společnost HB beton s.r.o. z Jindřichova Hradce se zabývá prodejem mnoha druhů betonu a jejich transportem pomocí speciálních míchacích vozů.
HB beton, s.r.o.
Vodoinstalatérství Tábor
Sháníte šikovného instalatéra? Veškeré instalatérské práce pro zákazníky z Tábora a okolí, kteří vyhledávají kvalitně odvedenou práci a dodržení termínů, nabízí vodoinstalatérství Miroslav ZACHARIÁŠ.
Rošty do bramborárny
Vyžaduje Váš provoz skladování brambor nebo jiných produktů přívod vzduchu podlahou? Betonové rošty do bramboráren od společnost HB beton s.r.o. z Jindřichova Hradce jsou tak pro Vás ideální volbou.
HB beton, s.r.o.
Autodomíchávač, čerpadlo betonu Pumpomix PUMI 25-4
Společnost HB beton s.r.o. z Jindřichova Hradce rozšiřuje svůj vozový park o autodomíchávač a čerpadlo betonu Pumpomix PUMI 25-4, díky kterému je možný pohodlný převoz betonových směsí.
HB beton, s.r.o.
Stavební firma, výstavba a rekonstrukce objektů, rodinných domů
Výstavbu a stavební rekonstrukci průmyslových objektů, rodinných domů, bytových domů, administrativních a občanských budov realizuje stavební firma STAVITELSTVÍ KAREL VÁCHA A SYN s.r.o.
Specialista na vchodové a interiérové dveře, výroba dveří
Výrobce a prodejce vchodových a interiérových dveří, jednokřídlé, dvoukřídlé provedení, posuvné dveře a další můžete mít od firmy TRONET, spol.s r.o., z Dačic.
Výkopové práce Strakonice
Sháníte spolehlivou firmu, která nabízí výkopové práce pro oblast Strakonic a okolí? Pak se spolehněte na pana Václava Kotlíka a jeho společnost FABAK.
Stavební firma, výstavba a rekonstrukce bydlení, rodinných domů, bytů
Rekonstrukci a výstavbu energeticky hospodárného bydlení, rodinných domů, bytů, nástavby, revitalizace budov Vám zrealizuje jihočeská stavební firma MANE STAVEBNÍ s.r.o.
Kvalitní dřevěná okna - výborná tepelná izolace, snadná údržba a dlouhá životnost
Moderní design, snadná údržba a výborná tepelná izolace to jsou dřevěná okna od firmy TRONET s dlouhou životností. Působíme v Třebíči, Jihlavě a okolí.
Nové a použití stavební stroje, náhradní díly a příslušenství, prodej a servis
Stavební, demoliční stroje a technika, příslušenství a spotřební materiál k těmto strojům prodává a servisuje společnost Vladimír Zelenka – VZ service, České Budějovice.
Výroba špaletových oken pro historické domy, starší domy, roubenky a chalupy
Společnost TRONET spol. s.r.o. se zabývá výrobou špaletových oken pro historické a starší obytné domy, pro roubenky a chalupy v Jihomoravském kraji v okolí Jindřichova Hradce.
Elektro revize České Budějovice
Hledáte spolehlivou firmu, která provádí elektrorevize? Pokud jste z okolí Českých Budějovic, pak Vám doporučujeme kontaktovat společnost Milan Dvořák ELEKTRO.
Zakázková výroba rozvaděčů, elektrorozvaděčů, elektromontážní práce
Zakázková výroba rozvaděčů, plastových či kovových rozvodných skříní, elektromontážní práce, rozvody a revize elektro realizuje společnost Elektro Jelínek - Miroslav Jelínek, Tábor.
Vodohospodářské stavby Třeboň
Specializované služby a úpravy vodohospodářských staveb jako je například výstavba bezpečnostních přelivů a oprava rybničních objektů nabízí společnost Hydro & KOV, s.r.o. se sídlem v Třeboni.
Zemní a výkopové práce Strakonice - výkop základů, zakládání staveb
Společnost FABAK Václava Kotlíka se zabývá veškerými zemními a výkopovými pracemi v oblasti Jižních a Západních Čechách a Středočeském kraji. Činnost provádí pouze vyškolený personál.
Zemní práce pro inženýrské sítě, výkopy základů, terénní úpravy, demolice staveb
Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě, výkopy základů, jímek, terénní úpravy, odbahnění rybníků, svahování pozemků, demolice staveb provádí společnost Zemní práce Sobek - Milan Sobek.
Interiérové oblázkové koberce - kamínková bezspárová podlaha se snadnou údržbou
Vyměňte starou dlažbu za kamínkový koberec. Interiérové oblázkové bezspárové podlahy se snadnou údržbou dodává včetně pokládky spolehlivá firma Profistone s.r.o. Tábor.