ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Výroba dřevěných řezaných a štípaných šindelů ze standardních i exotických dřevin
Společnost Okna Bastl působící v okolí Dačic a Jemnic vyrábí dřevěné šindele ze standardních i exotických dřevin, které mohou sloužit jako střešní krytina nebo jako obkladový materiál.
Prodej nových i použitých stavebních strojů České Budějovice
Stavební technika, nové a zánovní strojní vybavení do stavebnictví, bagry, demoliční kleště, prosévací nůžky, díly – zuby, řetězy a čepy dodá Vladimír Zelenka – vzservice.
Vyrábíme keramické kachle pro kamnáře Šumava
Kachle na klasická kachlová kamna, na repliky historických kamen, sporáky i krby, ručně tažené kachle s více než 65 druhy glazur nabízí MK PROFI Kachlová kamna s.r.o. v Horní Plané.
Vrata garážová, rolovací, sekční, brány, vchodové dveře, montáž a odborný servis v celé ČR
Spolehlivého dodavatele kvalitních vrat naleznete u firmy COLNEY s.r.o., jež sídlí v Ledenicích u Českých Budějovic. Široký výběr vrat, bran, vchodových dveří i venkovní stínící techniky.
Podlahy pro samoobslužné bezkontaktní mycí boxy, betonpanely
Firma BETONPANELY.cz jako první výrobce v ČR nabízí bezpečný a jednoduchý systém prefabrikovaných BETON PANELŮ 5 v 1 pro samoobslužné bezkontaktní mycí boxy.
Zámečnictví Faryjo, posuvné brány, ploty, ocelové pergoly, výroba a montáž na zakázku
Kompletní zámečnické služby poskytuje společnost FARYJO s.r.o. ze Včelné u Českých Budějovic. Vyrobíme, dodáme a namontujeme spolehlivé oplocení, posuvné brány, vrata i zábradlí přímo na míru.
Projekční činnost v oboru elektro, trafostanic, Tábor
Projekce v oblasti elektro rozvodů a zařízení v dome a průmyslových budovách, projektové dokumentace skutečného provedení rozvoden realizuje Ing. Pavel Dvořáček, Tábor.
Stavba myček pro auta, mycí boxy z Beton panelů 5 v 1
Stavba myček pro auta, bezkontaktní mycí boxy za použití BETON PANELŮ 5 v 1, kvalita, bezpečnost, přesnost, rychlost, projektová dokumentace, poradenství poskytuje BETONPANELY.cz.
Plastová okna a dveře kvalitně a za rozumnou cenu
Sháníte-li plastová okna nebo dveře, která budou kvalitní a cenově dostupné zároveň, pak oslovte firmu Okna Bastl se sídlem v Dačicích.
Modulové rodinné domy - efektivní a rychlé bydlení za rozumnou cenu
Společnost PKD s.r.o. navrhla vlastní řadu nízkoenergetických modulových rodinných domů, které Vám zajistí efektivní a rychlé bydlení za rozumnou cenu.
Betonové panely pro bezkontaktní mycí centra a samoobslužné mycí boxy
Betonové panely pro bezkontaktní mycí centra, prefabrikátové systémy BETON PANEL 5 v 1 na podlahy samoobslužných bezkontaktních mycích boxů vyrábí BETONPANELY.cz.
Montáž, dodávka - ocelové konstrukce, montáže hal, opláštění budov
Dodávka, montáž ocelových hal a opláštění budov, montáž ocelových kontrukcí, opláštění sendvičovými panely i trapézovými plechy, provádí firma St mont Pavel Stejskal.
Betonové podlahy pro garáže, balkony, průmyslové prostory
Prvotřídní betonové podlahy s hladkým a kvalitním povrchem pro garáže, balkony, průmyslové prostory a jiné plochy od společnosti MS BETON s.r.o., Volary.
Strojní omítání, rychlý a moderní způsob úpravy povrchů interiérů, České Budějovice
Jádrové omítky rychle a z kvalitních materiálů zajišťuje společnost Horňák - strojní omítání s.r.o. z obce Kaliště u Lipí v okresu České Budějovice. Stejnorodá omítka za příznivou cenu.
Provádíme zastřešení administrativních budov a výrobních či skladových hal
Pro zastřešení administrativních budov, výrobních, či skladových hal oslovte společnost ST – MONT se sídlem v Dačicích
Prodej a montáž plastových oken s nejnovějším okenním profilem Pixel
Nejnovější okenní systém s hranatým tvarem profilu, který propustí více světla do interiéru Vám v okolí Dačic a Jihlavy dodá a namontuje firma Okna Bastl.
Sítě proti hmyzu – účinná ochrana proti hmyzu
Kvalitní a vysoce odolné sítě proti hmyzu naleznete mezi sortimentem společnosti Okna Bastl. Zbavte se dotěrného hmyzu a vychutnávejte ničím nerušené chvíle ve Vašem domově.
Specialista na střechy, realizace nových a rekonstrukce starších střech i okapových systémů
Novou střechu pro Vaši novostavbu i starší dům Vám zrealizuje společnost KAMLACH & spol. s.r.o. z Českého Krumlova. Kompletní tesařské, klempířské a pokrývačské práce.
Keramické kvalitní kachle pro kamnáře ze Šumavy, široký sortiment
Originální keramické kachle pro kamnáře ze Šumavy, široký sortiment vzorů, reliéfů, mozaiky, glazur vyrábí a prodává společnost MK PROFI Kachlová kamna s.r.o.
Posuvná vrata a brány – ruční, s pohonem
Posuvná vrata a brány ruční i s pohonem dodává společnost Okna Bastl z Dačic. Montujeme vysoce kvalitní brány, které Vám budou sloužit dlouhá léta.
Komplexní stavební práce v Jihočeském kraji, výstavba a rekonstrukce rodinných domů
Veškeré stavební činnosti od základové desky přes obklady až po zateplení Vám zprostředkuje Stavební firma Zbyněk Pícha sídlící v obci Trhové Sviny na Českobudějovicku.
Posuvné dveře na zeď či do pouzdra – moderní a estetické řešení pro Váš byt
Dodávku a montáž posuvných dveří na zeď či do pouzdra zajišťuje v okolí Dačic, Telče a Slavonic společnost Okna Bastl. Velký výběr posuvných dveří a jejich dekoru.
Výstavba starších i nových hal, přístřešků a administrativních budov
Výstavba starších i nových hal, přístřešků, administrativních budov, prodejen, autosalonů a zemědělských hal provádí firma St mont v Dačicích.
Poznejte kouzlo pergol, altánů, či letních učeben přímo na Vaší zahradě
Uvažujete-li o výstavbě pergoly, altánu, či letní učebny, pak oslovte firmu Dřevoslav, s.r.o., kde Vám pomůžeme zrealizovat Vaše představy.
Dřevoslav s.r.o.
Bagrování, zemní práce a terénní úpravy, výstavba zpevněných ploch, nakládání materiálu
Výkopy základů a jiné terénní úpravy pro dům, silnici či jinou stavbu Vám poskytne společnost Vladimír Slipka - zemní práce z Lišova. Spolehlivé stroje v rukou zkušené obsluhy.