Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Prodej Sidi obuv, moto boty, servis a prodejna jízdních kol
Italské motocyklové boty značky Sidi, kvalitní moto obuv i jízdní kola prodává KOLOVNA KM s.r.o. v Kroměříži. Také provádí profesionální servis veškerých typů kol.
Letní příměstský tábor pro předškolní i školní děti od 21.8.-25.8.
Spoustu zábavy, her a dobrodružství čeká děti na letním příměstském táboře Cesta do pravěku v termínu 21.8.-25.8., který je vhodný pro předškolní i školní děti. Tábor pořádá Studio Kamarád Kroměříž.
Eshop-outdoorová, mountain, trekingová-treková, lovecká, myslivecká obuv
Kvalitní outdoorová, trekkingová, mountain obuv do hor i lovecká, myslivecká obuv zn. Grisport je na prodej v eshopu firmy VALVO Zlín. Nahlédněte na náš web a pohodlně nakupujte.
Prodej, servis jízdních kol - trekingová kola dámská, pánská, dětská
Na prodejně Kola PEHAL Uherské Hradiště zakoupíte výhodně trekingová kola - na prodej dámská, pánská a dětská kola. Poskytujeme celoročně i servis jízdních kol.
Skupinový funkční kruhový trénink Zlín - kruháč, skvělé výsledky v krátké době
Přijďte si pořádně zacvičit na kruhový trénink do sportovního centra ve Zlíně! Sportcentrum Maty Zlín nabízí skupinové funkční kruháče, které Vám zaručí skvělé výsledky ve velmi krátkém čase.
English camp - příměstský tábor s výukou anglického jazyka
Chcete aby se vaše dítě vzdělávalo i o prázdninách, a také si užilo spoustu zábavy? Přihlašte jej na English camp - příměstský tábor s výukou anglického jazyka nedaleko Rožnova a Valašského Meziříčí.
Vybavení sportovišť, tělocvičen, sportovních hal a hřišť pro všechny druhy sportu
Firma StavoSport s.r.o. se ve Zlíně a okolí specializuje na dodávku sportovního vybavení do tělocvičen, sportovních hal a hřišť pro všechny druhy sportu jako je tenis, volejbal, házena i florbal.
Kurovický lom-přírodní památka, naučná stezka
V regionu Zlínský kraj se nachází přírodní památka Kurovický lom, kde můžete vidět chráněné druhy plazů a obojživelníků. Je zde vytvořena naučná stezka.
Kurovický lom
Vybavení pro rybáře, rybolov - rybářské potřeby, návnady, oděvy
Rybářské potřeby U Zlaté štiky mají v sortimentu veškeré vybavení pro rybáře i rybolov - rybářské potřeby, návnady, oděvy i obuv. Tři prodejny - Uherské Hradiště, Uherský Brod, Veselí nad Moravou.
Kompletní vybavení pro rybolov-rybářské potřeby Uherský Brod
Na prodejně Rybářské potřeby U Zlaté štiky Uherský Brod pořídíte kompletní vybavení pro rybolov včetně oděvů a potřeb pro rybáře.
Dřevěná dětská hřiště, herní prvky, vybavení dětských hřišť-výroba
Herní prvky a vybavení dětských hřišť dodá firma Hřiště.cz, s.r.o.. V regionu Zlínský kraj jsme realizovali dřevěná venkovní hřiště i kovové a plastové vybavení hřišť.
Lom Kurovice-vápencový lom, kde žijí chráněné druhy živočichů, obojživelníků, plazů
Významná přírodní památka v regionu Zlínský kraj, kde žijí chráněné druhy živočichů, plazů, obojživelníků je vápencový lom Kurovice. Zveme k návštěvě školy, školky i jednotlivce.
Kurovický lom
Rybářské potřeby U Zlatých štik-navijáky, pruty, vybavení pro rybáře
Rybářské potřeby U Zlaté štiky Uherské Hradiště nabízí na prodej navijáky, pruty, nástrahy, krmiva a veškeré vybavení pro rybáře.
Tenis pro veřejnost - vnitřní i venkovní tenisové kurty ve Zlíně
Sportcentrum Maty Zlín provozuje tenisové kurty pro veřejnost, kde si můžete zahrát tenis i v nepříznivém počasí. Máme pro vás připravené vnitřní i venkovní kurty, které pravidelně udržujeme.
Badminton - největší badmintonová hala ve Zlíně
Sportcentrum Maty Zlín je sportovní centrum, které nabízí cvičení všeho druhu, kde si každý přijde na své. Máme pro vás největší badmintonovou halu ve Zlíně, kde si můžete zahrát badminton s přáteli.
Nadstandardní vybavení sportovního, wellness zařízení, bazénů
Nadstandardní vybavení bazénů, wellness zařízení i sportovního zařízení vyrábí firma Frajt Kroměříž. Jedná se o skříňky, lavičky, dveře zámkové systémy, turnikety a další.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Montované skleněné WC kabinky, převlékací kabiny, zástěny
I WC kabinky či převlékací zástěny mohou být designově řešené. Firma Frajt Kroměříž vyrábí montované skleněné kabiny na WC či převlékání vhodné do vlhkého prostředí.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Plavecký, krytý bazén, koupaliště, plavání pro veřejnost
Krytý plavecký bazén ve Zlíně provozují Městské lázně STEZA Zlín. Koupaliště je otevřeno po celý rok, koupání pro veřejnost, je možné zde přijít i na kondiční plavání.
Městské lázně Zlín, finská sauna, parní kabiny, krytý bazén-celoroční provoz
V budově Městské lázně Zlín je nejen krytý bazén a dětský bazén, ale také finská sauna a prohřívací parní kabiny. Máme celoroční provoz.
Vybavení pro školky-dětských hřišť, na zahradu i do herny
Stolařství Smetana dodává v regionu Uherské Hradiště vybavení pro školky - různé prvky dětských hřišť na zahradu i interiérový nábytek a vybavení do vnitřní herny.
Vánoční dárkové poukazy na plavání, saunu, bazén v hodnotě 300, 500, 1000 Kč
Vánoční nabídka STEZA Zlín - Městské Lázně: dárkové poukazy na plavání, saunu, bazén v hodnotě 300, 500, 1000 Kč. Možné využít po celý rok.
Dětské, lanové centrum zve na den otevřených dveří-vstup zdarma
Dětské lanové centrum Lanáček Otrokovice pořádá den otevřených dveří 28.8.2016. Vstup zdarma, zveme děti i dospělé nejen z regionu Zlín.
Cykloturistika na Slovácku s ochutnávkou burčáku a vína
Cyklopoint je součástí areálu Slovácký dvůr přímo v obci Ostrožská Nová Ves u Uherského Hradiště. Máme zde půjčovnu kol a elektrokol. V posledních letech zažívá cykloturistika na Slovácku obrovský rozmach. Sezóna vhodná pro cykloturistiku právě začíná - naplánujte si tedy výlet a navštivte náš Kemp a penzion Slovácký dvůr a budete mít ...
Výprodej, sleva na sportovní oblečení až 50%, jízdní kola až 30%
Využijte výprodej v Cyklosportu na Baťově Otrokovice. Sleva na cyklo, sportovní oblečení až 50%, jízdní kola se slevou až 30%. Ceny máme lákavější než konkurence ve Zlíně.
Rodinné, dětské oslavy, výlety, příměstský tábor, prázdninové hlídání dětí 1-5 let
Studio Kamarád Kroměříž pro Vás pořádá rodinné výlety, připraví narozeninové, dětské oslavy, party pro kamarády, pořádá i příměstský tábor, zajistí prázdninové hlídání dětí 1-5 let.