Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Prostory pro pořádání veletrhů, výstav - víceúčelová hala Zlín
Prostory pro pořádání veletrhů či výstav nabízí víceúčelová hala ve Zlíně - Sportovní hala Datart NOVESTA SPORT, která skýtá spoustu možností využití.
Sportovní hala Datart Sportovní kluby Zlín, z.s.
Twirlingové hůlky a holografické, metalické pompony pro roztleskávačky, mažoretky, děti - nákup přes eshop
Firma KOFIX Zlín vyrábí a prodává pompony a twirlingové hůlky pro roztleskávačky, mažoretky, děti. Naše produkty jsou dostupné ve více velikostech, tvarech a barvách. Objednejte si je přes náš eshop.
KOFIX Rostislav Pavlík
Tradiční český výrobce volnočasové a pracovní obuvi ze Zlína
Kvalitní česká obuv ze Zlína od firmy FLEXIKO CZ s.r.o. - pracovní, sportovní a vycházková obuv i boty pro stavaře, rybáře.
FLEXIKO CZ s.r.o. Český výrobce flexi obuvi
Venkovní sportovní areál u Sokolovny – míčové sporty, fotbal, tenis
Míčové sporty jako je fotbal či tenis si můžete zahrát ve venkovním sportovním areálu Sportovní haly Datart, která se nachází u Sokolovny ve Zlíně. U nás si najdete to správné vyžití.
Sportovní hala Datart Sportovní kluby Zlín, z.s.
Sportovní hala, dění, hřiště, tenisový kurt Zlín
Sportovní hala, která nabízí vešekeré dění, hřiště i tenisový kurt nabízí Sportovní víceúčelová hala Datart NOVESTA SPORT ve Zlíně.
Sportovní hala Datart Sportovní kluby Zlín, z.s.
Pronájem sportovní haly, prostor pro pořádání akcí, koncertů
Víceúčelová, sportovní hala Datart Zlín má využití i pro pořádání akcí, koncertů. Domluvte se s námi na pronájem prostor.
Sportovní hala Datart Sportovní kluby Zlín, z.s.
Family friendly hotel pro rodinnou dovolenou, se zázemím pro děti
Hotel Vyhlídka Luhačovice patří mezi Family friendly hotely. Zarezervujte si u nás rodinný pokoj pro nezapomenutelnou dovolenou plnou zážitků, najdete zde zázemí pro děti i relax pro rodiče.
Hotel Vyhlídka Ubytování u Luhačovické přehrady
Sportovní organizace, sport, tělovýchovná jednota, sportovní oddíly, Otrokovice
TJ Jiskra Otrokovice, z.s. je sportovní organizace, která má v současnosti 20 sportovních oddílů.
Cyklo sport - servis, bazar jízdních kol, cyklodoplňky, elektrokola
Společnost Sport Hofman Zlín se specializuje na prodej, servis jízdních kol, elektrokol, cyklo bazar a prodej cyklodoplňků. Navštivte nás na ul. Jateční ve Zlíně.
Sprchové příčky do společných koupelen – kvalitní zástěny pro ubytovny, koupaliště, školy a posilovny
Na výrobu a prodej sprchových příček a zástěn do společných koupelen vhodných pro ubytovny, koupaliště, školy a posilovny se zaměřuje společnost BÖHME CZ spol. s. r.o.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Skupinové DNS cvičení s fyzioterapeutem ve fyzio fitness - sestava cviků podle Koláře
Mgr. Lenka Stacke pořádá pro zájemce z okolí Zlína, Napajedel, Otrokovic skupinové cvičení metodou DNS s fyzioterapeutem. Cviky podle Koláře jsou vhodné pro aktivní sportovce i začátečníky.
Tělovýchovná jednota Jiskra, sportovní organizace v Otrokovicích
Tělovýchovná jednota Jiskra je největší sportovní organizací v Otrokovicích. TJ Jiskra Otrokovice má 20 sportovních oddílů, které samostatně řídí svoji činnost.
Army shop - prodejna a eshop zaměřený na armádní, taktické, street oblečení
Firma LOUP GAROU je prodejce armádního, taktického, street oblečení. Ve Zlíně je kamenná prodejna - Army shop. Provozujeme i eshop.
LOUP GAROU s.r.o. Armádní oblečení - army shop Zlín
Tenisové příměstské tábory o letních prázdninách, výuka tenisu
Tenisový klub Zlín - Mladcová pořádá o letních prázdninách tradiční příměstské tenisové tábory - kombinaci výuky tenisu, soutěží, zábavy i překvapení, kde se Vaše děti rozhodně nudit nebudou.
Sportovní tenisový areál - tenisové kurty, krytá hala pro výuku tenisu
Tenisový areál Zlín - Mladcová má pro výuku tenisu k dispozici venkovní antukové kurty i 4 kurty v kryté hale. Svěřte se do péče našim trenérům.
Škola tenisu pro děti - tenisová přípravka, minitenis, babytenis, výkonnostní trénink
Tenisový oddíl Sport Klub Zlín - Mladcová přijímá nové členy. Tenisová škola je určena pro děti různé věkové kategorie - přípravka, minitenis, babytenis až po výkonnostní trénink žáků.
Autorizovaný prodejce elektrokol KTM bike, Rocky Mountain, Lectron - skladem nové modely
KTM Bike shop Zlín je autorizovaný prodejce elektrokol KTM pro Zlínský kraj. Na prodej i kola zn. Rocky Mountain, Lectron. Prodejem kola však naše služby nekončí, postaráme se Vám o pravidelný servis.
Zapůjčení, prodej nových, použitých lyží, snowboardů - půjčovna lyžařského vybavení, skialpinistického vybavení a servis
Prodejna, půjčovna a servis Ski Sport Hofman Zlín nabízí prodej nových lyží, snowboardů a lyžařského vybavení i zapůjčení použitých lyží, snowboardů na několik dnů, víkend či celoroční pronájem.
Příměstský tábor plný aktivit - letní tábory pro tvořivé slečny od 6 let téma Tvořivý mix a Kouzlíme v kuchyni
Studio Fairyland Zlín pořádá letní tábor plný aktivit. Příměstský tábor Tvořivý mix pro slečny od šesti let, co rády tvoří.
Vybavení na fotbal - Eshop, prodej tréninkový dres, rozlišovací triko, rozlišovač, fotbalový míč
Společnost M-TRADE Zlín dodává vybavení na fotbal i další sporty. Vybrat si můžete rozlišovač - rozlišovací triko, dres v různých barvách, fotbalový míč i kopačky. V eshopu je na prodej mnoho dalšího.
Eshop fotbalové potřeby - boty, kopačky halové, Turf Joma Top Flex, brankářské rukavice Uhlsport
Firma M-TRADE Zlín provozuje eshop, kde zakoupíte fotbalové potřeby, obuv. Vybírejte kopačky Turf, halové kopačky Joma Top flex, na výběr jsou i brankářské rukavice Uhlsport, chrániče a další doplňky.
Balóny, míče na fotbal, volejbal, házenou, basketbal a další sportovní potřeby pro míčové sporty
Společnost M-TRADE Zlín je dodavatel sportovních potřeb pro míčové sporty. Fungujeme jako velkoobchod, maloobchod i eshop. Vybírejte u nás balóny, míče na fotbal, volejbal, házenou i basketbal.
Prodej, servis jízdních kol, elektrokol - cykloprodejna, cykloservis
Sport-Racing-Bike Zlín je cykloprodejna a cykloservis pro zákazníky v okolí Zlína. Zajišťujeme servis jízdních kol i elektrokol, na prodej máme jízdní kola různých značek a elektrokola Dema, Superior.
Utkání házené Zlín - aktuální program, sportovní hala Datart
Utkání házené ve Zlíně a její aktuální program můžete sledovat díky sportovní hale Datart, která se specializuje na pořádání sportovních i kulturních akcí.
Sportovní hala Datart Sportovní kluby Zlín, z.s.
Výstavba venkovních hřišť a sportovních areálů, vybavení sportovišť
Vybavením sportovišť a výstavbou venkovních hřišť a sportovních areálů se zabývá společnost StavoSport, s.r.o., která se specializuje na sportovní stavby ve Zlíně a okolí.