Pro uspokojení potřeb v oblasti sportu, odpočinku i turistiky je k dispozici pestrý výběr rekreačních, turistických i sportovních zařízení. Jedná se o horská střediska, střediska v oblasti vodních ploch, sportovní centra včetně sauny, bazénu, posilovny či masáží, turistická zařízení včetně ubytování, restaurací, koupališť a dalších možností.

Twirlingové hůlky a holografické, metalické pompony pro roztleskávačky, mažoretky, děti - nákup přes eshop
Firma KOFIX Zlín vyrábí a prodává pompony a twirlingové hůlky pro roztleskávačky, mažoretky, děti. Naše produkty jsou dostupné ve více velikostech, tvarech a barvách. Objednejte si je přes náš eshop.
KOFIX Rostislav Pavlík
Balóny, míče na fotbal, volejbal, házenou, basketbal a další sportovní potřeby pro míčové sporty
Společnost M-TRADE Zlín je dodavatel sportovních potřeb pro míčové sporty. Fungujeme jako velkoobchod, maloobchod i eshop. Vybírejte u nás balóny, míče na fotbal, volejbal, házenou i basketbal.
Trakker, batohy, bivaky, lehátka, svítilny, e-shop Zlín, Napajedla
Fishing Invest s.r.o. Nabízíme skladem široký sortiment značky Trakker: - autopotahy - batohy - bivaky - chladící boxy - jídelní sety - lehátka - pouzdra na pruty - přístřešky - spacáky - svítilny a další. Více sortimentu je na našich webových stránkách nebo přímo v prodejně.