Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Pronájem střelnice Zlín, Zlínský kraj - pořádání školení, firemní akce na střelnici
Využijte možnost pořádání firemní akce či školení v prostorách kryté střelnice v Otrokovicích u Zlína - Zlínský kraj. Můžete si domluvit pronájem celé střelnice, kapacita až 80 osob.
Sportovní centrum Lanáček Otrokovice, celoroční provoz hřiště, venkovní průlezky, atrakce
Lanáček Otrokovice je sportovní centrum pro děti ve věku od 3 do 11 let, s celoročním provozem. Venkovní hřiště láká spoustou průlezek a atrakcí děti i dospělé z okolí Zlína.
Kvalitní české koloběžky Morxes, Mibo, Kostka - prodejna koloběžek pro dospělé
Prodejna Koloběžky ze Zálešné je specializovaná prodejna na kvalitní české koloběžky pro dospělé zn. Morxes, Mibo, Kostka. Klientelu máme především z Moravy, z regionu Zlín, Olomouc, Ostrava, Hodonín.
Venkovní workoutová plocha – přirozený pohyb pro tělo na čerstvém vzduchu
Sportcentrum Maty ve Zlíně je sportovní centrum disponující venkovní workoutovou plochou pro venkovní kruhové či posilovací tréninky. Pokud máte rádi pohyb na čerstvém vzduchu, přijďte.
Letní příměstský tábor pro předškolní děti pořádá Lesní mateřská školka
Lesní mateřská škola, školka Zlín - Jaroslavice pořádá Letní příměstský tábor pro předškolní děti ve věku 3-7 let.
Alpinning, Schwinn Cycling (Spinning), Power Plate - profesionální cvičební lekce TRX
Profesionální cvičební lekce jako je TRX, Alpinning, Schwinn Cycling (Spinning), Power Plate a mnoho dalších nabízí Sportcentrum Maty Zlín.
Prodej, servis elektrokol - profi servismen
Obchod CYKLOGAT Zlín-Malenovice je prodejna a servis elektrokol. Poradí Vám zde s výběrem elektrokola a profi servismen zajistí předprodejní i poprodejní servis.
Cvičení na trampolínkách - pravidelné skupinové lekce Jumping
Pravidelné skupinové lekce Jumping, tedy cvičení na trampolínkách realizuje Sportcentrum Maty Zlín nabízející široké spektrum různých cvičení, ze kterých si vybere opravdu každý.
Prodej jízdních kol, cyklooblečení Pells, Castelli a cyklodoplňky
Prodejna a cykloservis HC BIKE Zlín se specializuje na prodej jízdních kol Pells, cyklooblečení Pells a Castelli, zakoupíte u nás i potřebné cyklodoplňky. Vybavte se na novou cyklistickou sezónu.
Dětské, sjezdové lyže - půjčovna, servis lyží
Cyklosport Vizovice najdete nedaleko Zlína. V zimním období poskytuje servis lyží a v provozu je i půjčovna - na výběr máme carvingové sjezdové lyže pro dospělé i dětské lyže.
Výprodej jízdních kol-sleva až 50% u vybraných modelů
Po celý rok můžete využít výprodej na vybrané modely jízdních kol v prodejně Cyklosport na Baťově Otrokovice. Konkurujeme hravě prodejnám ve Zlíně.
Eshop-outdoorová, mountain, trekingová-treková, lovecká, myslivecká obuv
Kvalitní outdoorová, trekkingová, mountain obuv do hor i lovecká, myslivecká obuv zn. Grisport je na prodej v eshopu firmy VALVO Zlín. Nahlédněte na náš web a pohodlně nakupujte.
Skupinový funkční kruhový trénink Zlín - kruháč, skvělé výsledky v krátké době
Přijďte si pořádně zacvičit na kruhový trénink do sportovního centra ve Zlíně! Sportcentrum Maty Zlín nabízí skupinové funkční kruháče, které Vám zaručí skvělé výsledky ve velmi krátkém čase.
Vybavení sportovišť, tělocvičen, sportovních hal a hřišť pro všechny druhy sportu
Firma StavoSport s.r.o. se ve Zlíně a okolí specializuje na dodávku sportovního vybavení do tělocvičen, sportovních hal a hřišť pro všechny druhy sportu jako je tenis, volejbal, házena i florbal.
Tenis pro veřejnost - vnitřní i venkovní tenisové kurty ve Zlíně
Sportcentrum Maty Zlín provozuje tenisové kurty pro veřejnost, kde si můžete zahrát tenis i v nepříznivém počasí. Máme pro vás připravené vnitřní i venkovní kurty, které pravidelně udržujeme.
Badminton - největší badmintonová hala ve Zlíně
Sportcentrum Maty Zlín je sportovní centrum, které nabízí cvičení všeho druhu, kde si každý přijde na své. Máme pro vás největší badmintonovou halu ve Zlíně, kde si můžete zahrát badminton s přáteli.
Plavecký, krytý bazén, koupaliště, plavání pro veřejnost
Krytý plavecký bazén ve Zlíně provozují Městské lázně STEZA Zlín. Koupaliště je otevřeno po celý rok, koupání pro veřejnost, je možné zde přijít i na kondiční plavání.
Městské lázně Zlín, finská sauna, parní kabiny, krytý bazén-celoroční provoz
V budově Městské lázně Zlín je nejen krytý bazén a dětský bazén, ale také finská sauna a prohřívací parní kabiny. Máme celoroční provoz.
Vánoční dárkové poukazy na plavání, saunu, bazén v hodnotě 300, 500, 1000 Kč
Vánoční nabídka STEZA Zlín - Městské Lázně: dárkové poukazy na plavání, saunu, bazén v hodnotě 300, 500, 1000 Kč. Možné využít po celý rok.
Dětské, lanové centrum zve na den otevřených dveří-vstup zdarma
Dětské lanové centrum Lanáček Otrokovice pořádá den otevřených dveří 28.8.2016. Vstup zdarma, zveme děti i dospělé nejen z regionu Zlín.
Výprodej, sleva na sportovní oblečení až 50%, jízdní kola až 30%
Využijte výprodej v Cyklosportu na Baťově Otrokovice. Sleva na cyklo, sportovní oblečení až 50%, jízdní kola se slevou až 30%. Ceny máme lákavější než konkurence ve Zlíně.
Cyklistické, cyklo oblečení se slevou až 50% v Cyklosportu na Baťově
V prodejně Cyklosport na Baťově Otrokovice nebudete mít problém vybrat si cyklistické oblečení. Vybrané cyklo oblečení se slevou až 50%. Vyplatí se Vám dojet i ze Zlína !
Lanové centrum Zlín, Otrokovice-pronájem areálu pro firemní, soukromé akce
Lanáček Otrokovice je lanové centrum pro děti i dospělé v okrese Zlín. Je možné si domluvit pronájem celého areálu pro firemní i soukromé akce.
Letní koupaliště pro veřejnost Panorama, Zelené-venkovní bazény
V letních měsícících je pro veřejnost ve Zlíně k dispozici letní koupaliště Zelené a Panorama - venkovní bazény s atrakcemi, brouzdaliště i whirlpool.
Polárium, kryosauna-celotělová kryoterapie po úrazech, pro zvýšení imunity i hubnutí
Celotělová kryoterapie je vhodná pro lepší hojení po úrazech, pro zvýšení imunity i lepší hubnutí. Polárium-kryosaunu pro klienty ve Zlínském kraji provozuje Solanka Zlín.