O kompletní vybavení hřišť, sportovišť a tělocvičen se postarají výrobci a prodejci s pestrou nabídkou sortimentu jako oplocení, mantinely a ochranné sítě, sportovní konstrukce, branky, stěny, koše, lavičky, tribuny, střídačky, sloupky, tabule, lajnovačky, lavičky, gymnastické vybavení a sportovní nářadí a další sortiment a služby.

Sprchové příčky do společných koupelen – kvalitní zástěny pro ubytovny, koupaliště, školy a posilovny
Na výrobu a prodej sprchových příček a zástěn do společných koupelen vhodných pro ubytovny, koupaliště, školy a posilovny se zaměřuje společnost BÖHME CZ spol. s. r.o.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Výstavba venkovních hřišť a sportovních areálů, vybavení sportovišť
Vybavením sportovišť a výstavbou venkovních hřišť a sportovních areálů se zabývá společnost StavoSport, s.r.o., která se specializuje na sportovní stavby ve Zlíně a okolí.
Vybavení sportovišť, tělocvičen, sportovních hal a hřišť pro všechny druhy sportu
Firma StavoSport s.r.o. se ve Zlíně a okolí specializuje na dodávku sportovního vybavení do tělocvičen, sportovních hal a hřišť pro všechny druhy sportu jako je tenis, volejbal, házena i florbal.
Eshop zahradní nábytek, domky, dětské hřiště, skluzavky, pergoly Zlín
TOM - stolařství výrábí: - dětská hřiště, pískoviště, skluzavky, zahradní domky, altány, pergoly, přístřešky - zahradní nábyk a vybavení zahrad - bezpečné trampolíny SPRINGFREE (možno objednat na e-shopu www.skluzavkyzlin.cz.)
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Balóny a míče na cvičení, masážní a posilovací pomůcky Zlín
Zastoupení firmy LEDRAGOMMA pro ČR. Nabízíme prodej a dovoz rehabilitačních pomůcek: -balóny a míče na cvičení, gymnastiské balóny, skákací míče (provádíme opravy balónů) -masážní pomůcky -posilovací pomůcky - medicimball, heavyball.