O kompletní vybavení hřišť, sportovišť a tělocvičen se postarají výrobci a prodejci s pestrou nabídkou sortimentu jako oplocení, mantinely a ochranné sítě, sportovní konstrukce, branky, stěny, koše, lavičky, tribuny, střídačky, sloupky, tabule, lajnovačky, lavičky, gymnastické vybavení a sportovní nářadí a další sortiment a služby.

Teleskopické tribuny pro sportovní haly, posluchárny, sedadla do divadla, kina - výroba, montáž
Firma Kovostal s.r.o. Uherské Hradiště vyrábí teleskopické tribuny pro sportovní haly, posluchárny a sedadla do divadla či kina. Výroba je zakázková, zajistíme dodávku i montáž zařízení.
Kovostal, s.r.o. Výrobce sedadel, teleskopických tribun
Sprchové příčky do společných koupelen – kvalitní zástěny pro ubytovny, koupaliště, školy a posilovny
Na výrobu a prodej sprchových příček a zástěn do společných koupelen vhodných pro ubytovny, koupaliště, školy a posilovny se zaměřuje společnost BÖHME CZ spol. s. r.o.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Informační LED panel pro sport - do sportovní haly, tělocvičny, pro venkovní stadiony
Společnost SATTURN HOLEŠOV spol. s r.o. dodá informační LED panel pro sportovní i kulturní akce. Vhodné do sportovní haly, tělocvičny i pro venkovní stadiony pro univerzální zobrazení informací.
Výstavba venkovních hřišť a sportovních areálů, vybavení sportovišť
Vybavením sportovišť a výstavbou venkovních hřišť a sportovních areálů se zabývá společnost StavoSport, s.r.o., která se specializuje na sportovní stavby ve Zlíně a okolí.
Skleněné šatní skříňky-pro aquaparky, wellness, lázně, sauny
Firma Frajt Kroměříž dodává skleněné šatní skříňky s novým designem, v provedení z kaleného skla tl. 8mm. Vhodné pro aquaparky, wellness, lázně, sauny i jiných vlhkých prostor.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Skleněné skříňky, šatní skříně, WC kabiny
Společnost Frajt dodává skleněné kabiny a skříňky do vlhkých prostor. Využití jako šatní skříně, WC kabiny a příčky. Působíme nejen v okrese Kroměříž a Zlín, ale po celé ČR i na Slovensku.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Hrací sestavy, herní prvky pro dětská hřiště na zahradu - výroba
Společnost BRENUS, s.r.o. z regionu Zlínský kraj se specializuje na výrobu spárovek, ale výroba je zaměřena i na hrací sestavy a herní prvky pro dětská hřiště. Bližší informace zašleme na vyžádání.
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Vybavení sportovišť, tělocvičen, sportovních hal a hřišť pro všechny druhy sportu
Firma StavoSport s.r.o. se ve Zlíně a okolí specializuje na dodávku sportovního vybavení do tělocvičen, sportovních hal a hřišť pro všechny druhy sportu jako je tenis, volejbal, házena i florbal.
Dřevěná dětská hřiště, herní prvky, vybavení dětských hřišť-výroba
Herní prvky a vybavení dětských hřišť dodá firma Hřiště.cz, s.r.o.. V regionu Zlínský kraj jsme realizovali dřevěná venkovní hřiště i kovové a plastové vybavení hřišť.
Nadstandardní vybavení sportovního, wellness zařízení, bazénů
Nadstandardní vybavení bazénů, wellness zařízení i sportovního zařízení vyrábí firma Frajt Kroměříž. Jedná se o skříňky, lavičky, dveře zámkové systémy, turnikety a další.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Montované skleněné WC kabinky, převlékací kabiny, zástěny
I WC kabinky či převlékací zástěny mohou být designově řešené. Firma Frajt Kroměříž vyrábí montované skleněné kabiny na WC či převlékání vhodné do vlhkého prostředí.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Vybavení pro školky-dětských hřišť, na zahradu i do herny
Stolařství Smetana dodává v regionu Uherské Hradiště vybavení pro školky - různé prvky dětských hřišť na zahradu i interiérový nábytek a vybavení do vnitřní herny.
Vybavení pro dětská hřiště, sportoviště i venkovní fitness
Kompletní vybavení pro sportoviště, dětská hřiště, venkovní fitness ze dřeva, z kovu, plastu dodá firma Hřiště.cz. Zakázky realizujeme po celé ČR-často Zlínský kraj, Praha.
Vybavení dětského hřiště, zahradní houpačky, domeček Kroměříž, Zlín
Udělejte radost svým dětem a pořiďte si na zahradu něco z vybavení dětského hřiště. I Vaše dítě může být šťastné, pokud bude mít u domu pískoviště, dřevěný domeček, zahradní houpačku, nebo komplet houpačky se skluzavkou. Pořiďte si něco z nabídky eshopu firmy Nábytek + čalounictví Králík s.r.o. Nabízíme i zahradní altány, dřevěné ...
Skříně na lyže, úschovna lyží, skiskříně Kroměříž
Výrobní firma Frajt s.r.o. vyrábí a dodává ski skříně (skiskříně) skříně na lyže, úschovna lyží jako vybavení pro lyžařské chaty, horské hotely, penziony či ubytování nebo také do domácností. Ski skříně neboli skříně na lyže jsou velmi praktické a můžete je použít jako úschovnu lyží mimo lyžařskou sezónu. Výroba, dodávka, montáže, prodej, ...
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Venkovní dětská hřiště, fitness, sportoviště pro seniory-realizace na klíč
Společnost Hřiště.cz nabízí návrhy pro venkovní dětská hřiště i fitness, hřiště a sportoviště i pro seniory-provádí realizace na klíč. Působíme po celé ČR.
Skleněné zábradlí, obklady, skleněné WC, prosklené skříně Zlín, Kroměříž
Firma FRAJT PRO s.r.o. se věnuje výrobě skleněného zábradlí, obklady s potiskem za kuchyňské linky, , proskleným skříním do wellness, skleněným WC kabinkám, Provádíme také montáž a dodávku vybavení interiérů budov, sportovních zařízení, pro školy, hotely, ubytovací a rekreační zařízení, a pod.. Výrobu a vše ostatní zajistíme včetně návrhů, ...
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Prosklené skříně pro wellnes, desingnové skříně, WC skříně skleněné Zlínský kraj
Výroba, dodávka, montáže, prodej, návrhy, projektování a podpora řešení vybavení pro spa, welness, fitness: -recepční pulty -barové pulty -interiéry návrhy -designové výrobky -lehátka -světla -prosklené skříně pro wellness -designové skříně -skleněné WC skříně -skříňky na cennosti -převlékací kabiny.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Eshop zahradní nábytek, domky, dětské hřiště, skluzavky, pergoly Zlín
TOM - stolařství výrábí: - dětská hřiště, pískoviště, skluzavky, zahradní domky, altány, pergoly, přístřešky - zahradní nábyk a vybavení zahrad - bezpečné trampolíny SPRINGFREE (možno objednat na e-shopu www.skluzavkyzlin.cz.)
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Hračky na pružině
Oblíbené herní prvky pro každé dětské hřiště. Hračky na pružině jsou vhodné pro děti od 3 do 12 let. Různé druhy motivů, barev a provedení. Hračky jsou vyrobeny z kvalitního bezúdržbového polythylenu a jsou ošetřeny zdravotně nezávadnými barvami. Mohou být umístěny na trávě, písku, štěrku, pryžové dlažbě, dřevěných štěpků nebo půdě. Vyrábíme a ...
Nábytek pro mateřské školy, dětská hřiště a dětský mobiliář eshop
Nabízíme výrobu, prodej, eshop, montáž: Dětská hřiště a dětské mobiliáře: -navrhneme dětské hřiště a vybudujeme hřiště na míru -hračky pro sport a pohybové hry: -houpačky, balanční lano, pružinová deska, chůdy, tělocvičná lavice -skluzavky Nábytek pro mateřské školy: -vytvoříme návrh a řešení pro vás -3D návrhy, ...
Balóny a míče na cvičení, masážní a posilovací pomůcky Zlín
Zastoupení firmy LEDRAGOMMA pro ČR. Nabízíme prodej a dovoz rehabilitačních pomůcek: -balóny a míče na cvičení, gymnastiské balóny, skákací míče (provádíme opravy balónů) -masážní pomůcky -posilovací pomůcky - medicimball, heavyball.
Elektrokolo, elektrické skútry Uherské Hradiště
NABÍZÍME VELKOOBCHODNÍ A MALOOBCHODNÍ PRODEJ: -elektrokol - Grand, Grand Lux: -ekologický provoz -nízké provozní náklady -nepotřebujete řidičák, bez povinného ručení. -elektrických skútrů V případě zájmu volejte 572 570 014 nebo 606 689 326.