Tenis a squash patří k oblíbeným raketovým sportům, které si můžete užívat profesionálně i jako aktivitu pro pohyb a volný čas. Můžete si tak vybrat nejen ze širokého sortimentu produktů pro tyto účely jako sportovní potřeby, obuv a oblečení, ale také služby jako tenisová hřiště, squash centra včetně služeb trenérů a instruktorů.

Tenisové příměstské tábory o letních prázdninách, výuka tenisu
Tenisový klub Zlín - Mladcová pořádá o letních prázdninách tradiční příměstské tenisové tábory - kombinaci výuky tenisu, soutěží, zábavy i překvapení, kde se Vaše děti rozhodně nudit nebudou.
Sportovní tenisový areál - tenisové kurty, krytá hala pro výuku tenisu
Tenisový areál Zlín - Mladcová má pro výuku tenisu k dispozici venkovní antukové kurty i 4 kurty v kryté hale. Svěřte se do péče našim trenérům.
Vybavení na fotbal - Eshop, prodej tréninkový dres, rozlišovací triko, rozlišovač, fotbalový míč
Společnost M-TRADE Zlín dodává vybavení na fotbal i další sporty. Vybrat si můžete rozlišovač - rozlišovací triko, dres v různých barvách, fotbalový míč i kopačky. V eshopu je na prodej mnoho dalšího.
Tenis pro veřejnost - vnitřní i venkovní tenisové kurty ve Zlíně
Sportcentrum Maty Zlín provozuje tenisové kurty pro veřejnost, kde si můžete zahrát tenis i v nepříznivém počasí. Máme pro vás připravené vnitřní i venkovní kurty, které pravidelně udržujeme.
Tenis v hale, zimní období Zlín
Zimní tenisová sezóna je v plném proudu a tenisový oddíl SK Mladcová pro Vás pro toto období připravil možnost zahrát si v komfortně vybavených halách ve Zlíně. Čekají na Vás 4 kryté kurty, ve kterých hrajeme na umělém odpruženém povrchu Durflex 2000 Cushion, který je oficiálním povrchem ITF. Neváhejte a přijďte si do našeho areálu užít ...
Sportovní areál Hvozdná, tenisové kurty, hala, squash Zlín
Společnost RM GAS s.r.o. zve všechny sportovní nadšence do Sportovního areálu Hvozdná, kde si v čistém a příjemném prostředí mohou zahrát tenis či squash, využít posilovny nebo solária a poté si dát osvěžující koupel ve venkovním bazénu. Sportovní areál Hvozdná RM GAS, s.r.o. Vám nabízí rozmanité množství nejen sportovních aktivit - ...
Předprodej permanentek, termínů na zimní sezónu, tenis Zlín
Tenisový oddíl SK Zlín Mladcová Vám již nyní nabízí předprodej permanentek a možnost rezervace těch nejlepších termínů pro Váš tenisový trénink v zimním období. V rozsáhlém tenisovém areálu na ploše téměř 30 000m2 na Vás kromě 6 venkovních antukových kurtů čekají 4 tenisové kurty umístěné v kryté hale, ve které hrajeme na umělém odpruženém ...