Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Tenisové příměstské tábory o letních prázdninách, výuka tenisu
Tenisový klub Zlín - Mladcová pořádá o letních prázdninách tradiční příměstské tenisové tábory - kombinaci výuky tenisu, soutěží, zábavy i překvapení, kde se Vaše děti rozhodně nudit nebudou.
EMS trénink - individuální efektivní cvičení pro zpevnění těla, zvýšení kondice
EMS Trénink je efektivní individální cvičení, využívá se elektrické stimulace svalů pro zpevnění těla, zvýšení kondice. Přijďte si zacvičit do Top Body ve Zlíně či Starého Města u Uherského Hradiště.
Sportovní tenisový areál - tenisové kurty, krytá hala pro výuku tenisu
Tenisový areál Zlín - Mladcová má pro výuku tenisu k dispozici venkovní antukové kurty i 4 kurty v kryté hale. Svěřte se do péče našim trenérům.
Informační LED panel pro sport - do sportovní haly, tělocvičny, pro venkovní stadiony
Společnost SATTURN HOLEŠOV spol. s r.o. dodá informační LED panel pro sportovní i kulturní akce. Vhodné do sportovní haly, tělocvičny i pro venkovní stadiony pro univerzální zobrazení informací.
Škola tenisu pro děti - tenisová přípravka, minitenis, babytenis, výkonnostní trénink
Tenisový oddíl Sport Klub Zlín - Mladcová přijímá nové členy. Tenisová škola je určena pro děti různé věkové kategorie - přípravka, minitenis, babytenis až po výkonnostní trénink žáků.
Autorizovaný prodejce elektrokol KTM bike, Rocky Mountain, Lectron - skladem nové modely
KTM Bike shop Zlín je autorizovaný prodejce elektrokol KTM pro Zlínský kraj. Na prodej i kola zn. Rocky Mountain, Lectron. Prodejem kola však naše služby nekončí, postaráme se Vám o pravidelný servis.
Prodej sportovní, funkční oblečení, prádlo Progress, Craft - dámské, pánské, dětské
Sportovní oblečení i funkční prádlo Progress, Craft je na prodej v eshopu i kamenné prodejně firmy ANISPORT - Uherské Hradiště. Najdete u nás dámské, pánské i dětské funkční oblečení.
Ultralehké skládací nafukovací katamarány MINICAT
Ultralehké, skládací a nafukovací katamarány vhodné pro zkušené jachtaře i začátečníky zakoupíte na e-shopu airtex.cz. Vydejte se na dovolenou k moři nebo na přehradu s vlastním katamaránem MINICAT.
Zapůjčení, prodej nových, použitých lyží, snowboardů - půjčovna lyžařského vybavení, skialpinistického vybavení a servis
Prodejna, půjčovna a servis Ski Sport Hofman Zlín nabízí prodej nových lyží, snowboardů a lyžařského vybavení i zapůjčení použitých lyží, snowboardů na několik dnů, víkend či celoroční pronájem.
Cyklo-Machač Vsetín, prodej kol a cyklistických doplňků, přilby, brusle, oblečení, trampolíny
Prodáváme kola vyrobená u nás nebo na Slovensku a nově i kola z Polska. Výhodou je kvalitní montáž, v případě reklamací rychlé vyřízení, prodej cyklistických doplňků.
Příměstský tábor plný aktivit - letní tábory pro tvořivé slečny od 6 let téma Tvořivý mix a Kouzlíme v kuchyni
Studio Fairyland Zlín pořádá letní tábor plný aktivit. Příměstský tábor Tvořivý mix pro slečny od šesti let, co rády tvoří.
Prodej, sleva 10% jízdních kol MAXBIKE, CTM, CUBE, elektrokola a servis pro jízdní kola
U firmy M-CYKLON Uherské Hradiště je aktuálně platná sleva 10% na vybrané modely jízdních kol MAXBIKE, CTM, CUBE, elektrokola. Poskytujeme i servis pro jízdní kola.
Prodej, servis ebike, elektrokola-elektro kolo pro pohodlné cestování
Firma Autobaterie STABAT Uherské Hradiště-Zlínský kraj nabízí na prodej elektrokola a poskytuje servis zákazníkům. Vyberte si u nás elektro kolo, e-bike pro pohodlné cestování.
Restaurace s letní terasou, kavárna a bowling - bezbariérový přístup
Při návštěvě Kroměříže můžete zavítat do Restaurace, kavárny Scéna, kde Vám kuchaři dopřejí gastronomický zážitek. Naše restaurace je s bezbariérovým přístupem, s bowlingem a letní terasou.
Restaurace Na Rynku Kroměříž RK Scéna s.r.o.
STICKY BAITS nástrahy, krmení pro ryby, rybářské potřeby, pruty - eshop
Společnost ZEDFISH provozuje eshop i prodejnu pro rybáře z okolí Uherského Hradiště a Hodonína. Máme vše potřebné - nástrahy, krmení pro ryby Sticky Baits, rybářské potřeby, pruty i jiné zboží.
Rekreační areál v přírodě pro více jak 70 osob
Ubytování v pokojích či apartmánech v Rekreačním areálu pod Šaumburkem v prostředí Hostýnských vrchů, nedaleko města Bystřice pod Hostýnem
Hotel s parkováním, restaurací - ubytování v hotelu
Vkusné ubytování Vám poskytne Hotel Zátiší Uherský Brod. Ubytování v hotelu s restaurací vyhledávají jak rodiny s dětmi, tak cyklisté a motorkáři, kteří plánují zavítat do blízkých Luhačovic.
Vybavení na fotbal - Eshop, prodej tréninkový dres, rozlišovací triko, rozlišovač, fotbalový míč
Společnost M-TRADE Zlín dodává vybavení na fotbal i další sporty. Vybrat si můžete rozlišovač - rozlišovací triko, dres v různých barvách, fotbalový míč i kopačky. V eshopu je na prodej mnoho dalšího.
Eshop fotbalové potřeby - boty, kopačky halové, Turf Joma Top Flex, brankářské rukavice Uhlsport
Firma M-TRADE Zlín provozuje eshop, kde zakoupíte fotbalové potřeby, obuv. Vybírejte kopačky Turf, halové kopačky Joma Top flex, na výběr jsou i brankářské rukavice Uhlsport, chrániče a další doplňky.
Výhodný nákup jízdního kola - sleva 5% v eshopu po registraci, věrnostní systém
Internetový obchod bike-centrum.cz Zlínský kraj zavádí věrnostní systém. Získejte díky registraci v eshopu slevu 5% na jízdní kola a další členské benefity. Výhodný nákup pro stálé zákazníky.
Balóny, míče na fotbal, volejbal, házenou, basketbal a další sportovní potřeby pro míčové sporty
Společnost M-TRADE Zlín je dodavatel sportovních potřeb pro míčové sporty. Fungujeme jako velkoobchod, maloobchod i eshop. Vybírejte u nás balóny, míče na fotbal, volejbal, házenou i basketbal.
Eshop potřeby pro mažoretky - hůlky, kostýmy, oblečení, kozačky, piškoty
CheerTwirl.cz je největší specializovaný eshop v Evropě, zaměřený na obuv, kostýmy, potřeby pro mažoretky. Pořídíte u nás mažoretkové hůlky, oblečení, kozačky, piškoty i tašky.
MADMAX Slimming Belt neoprenový opasek pro spalování tuků, tvarování postavy - eshop
V eshopu firmy MADENYS - Zlínský kraj pořídíte neoprenový opasek pro efektivní spalování tuků a tvarování postavy, Madmax Slimming and Support Belt. Pomáhá i lepšímu držení těla, uleví od bolestí zad.
Fitness opasek pro efektivní posilování paží, ramen, hrudníku - Madmax Syntetic Dip Belt
V eshopu firmy MADENYS s.r.o. zakoupíte fitness pomůcky včetně fitness opasků. Doporučujeme Fitness opasek MADMAX Syntetic Dip Belt pro efektivní posilování paží, ramen, hrudníku.
Eshop posilovací trhačky Madmax - pro silnější úchop při přitahovacích cvicích, při zvedání závaží
Posilovací trhačky Madmax v eshopu firmy MADENYS s.r.o. - vhodné pro profesionální sportovce i návštěvníky posilovny pro silnější úchop při přitahovacích cvicích, zvedání těžkého závaží.