Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Informační LED panel pro sport - do sportovní haly, tělocvičny, pro venkovní stadiony
Společnost SATTURN HOLEŠOV spol. s r.o. dodá informační LED panel pro sportovní i kulturní akce. Vhodné do sportovní haly, tělocvičny i pro venkovní stadiony pro univerzální zobrazení informací.
Restaurace s letní terasou, kavárna a bowling - bezbariérový přístup
Při návštěvě Kroměříže můžete zavítat do Restaurace, kavárny Scéna, kde Vám kuchaři dopřejí gastronomický zážitek. Naše restaurace je s bezbariérovým přístupem, s bowlingem a letní terasou.
Restaurace Na Rynku Kroměříž RK Scéna s.r.o.
Rekreační areál v přírodě pro více jak 70 osob
Ubytování v pokojích či apartmánech v Rekreačním areálu pod Šaumburkem v prostředí Hostýnských vrchů, nedaleko města Bystřice pod Hostýnem
Výhodný nákup jízdního kola - sleva 5% v eshopu po registraci, věrnostní systém
Internetový obchod bike-centrum.cz Zlínský kraj zavádí věrnostní systém. Získejte díky registraci v eshopu slevu 5% na jízdní kola a další členské benefity. Výhodný nákup pro stálé zákazníky.
Eshop potřeby pro mažoretky - hůlky, kostýmy, oblečení, kozačky, piškoty
CheerTwirl.cz je největší specializovaný eshop v Evropě, zaměřený na obuv, kostýmy, potřeby pro mažoretky. Pořídíte u nás mažoretkové hůlky, oblečení, kozačky, piškoty i tašky.
MADMAX Slimming Belt neoprenový opasek pro spalování tuků, tvarování postavy - eshop
V eshopu firmy MADENYS - Zlínský kraj pořídíte neoprenový opasek pro efektivní spalování tuků a tvarování postavy, Madmax Slimming and Support Belt. Pomáhá i lepšímu držení těla, uleví od bolestí zad.
Fitness opasek pro efektivní posilování paží, ramen, hrudníku - Madmax Syntetic Dip Belt
V eshopu firmy MADENYS s.r.o. zakoupíte fitness pomůcky včetně fitness opasků. Doporučujeme Fitness opasek MADMAX Syntetic Dip Belt pro efektivní posilování paží, ramen, hrudníku.
Eshop posilovací trhačky Madmax - pro silnější úchop při přitahovacích cvicích, při zvedání závaží
Posilovací trhačky Madmax v eshopu firmy MADENYS s.r.o. - vhodné pro profesionální sportovce i návštěvníky posilovny pro silnější úchop při přitahovacích cvicích, zvedání těžkého závaží.
Elektrokola Lectron - eshop, prodej, záruční i pozáruční servis
Firma bike-centrum.cz je specializovaná prodejna i eshop zaměřen na elektrokola Lectron a jízdní kola CTM. Kola dodá kompletně sestavena a seřízena. Poskytují záruční i pozáruční servis.
Kvalitní jízdní kola CTM, Leader Fox, Rock Machine, Condor - nejnovější modely jízdních kol
Na prodejně Bike-centrum Hulín můžete vybírat nejnovější modely jízdních kol. Prodej je zaměřen na kvalitní jízdní kola CTM, Leader Fox, Rock Machine, Condor. Sleva 5% do konce února 2019.
Skleněné šatní skříňky-pro aquaparky, wellness, lázně, sauny
Firma Frajt Kroměříž dodává skleněné šatní skříňky s novým designem, v provedení z kaleného skla tl. 8mm. Vhodné pro aquaparky, wellness, lázně, sauny i jiných vlhkých prostor.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Skleněné skříňky, šatní skříně, WC kabiny
Společnost Frajt dodává skleněné kabiny a skříňky do vlhkých prostor. Využití jako šatní skříně, WC kabiny a příčky. Působíme nejen v okrese Kroměříž a Zlín, ale po celé ČR i na Slovensku.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Hoverboardy, kolonožky pro dospělé i děti - eshop, prodej
V eshopu bike-centrum.cz i na firemní prodejně v Hulíně pořídíte kolonožky - hoberboardy. Jde o revoluční ekologický produkt pro osobní přepravu, který je vhodný pro dospělé i děti.
Příprava na zimní sezonu - ski servis, půjčovna lyží, snowboardů a vybavení
Připravte se na zimní sezonu v Obchodním domě Štrof v Kroměříži. Ve ski servise vám lyže přebrousíme a seřídíme. Rádi Vám také zapůjčíme lyže, snowboardy a kompletní vybavení.
Golfové hřiště pro všechny věkové skupiny - členství v golfovém klubu má výhody
Pro příznivce golfu z okolí Zlína a Kroměříže je k dispozici golfové hřiště v Holešově. Golf je sport vhodný pro všechny věkové skupiny, zvažte výhody členství v Golfovém klubu Holešov.
Prodej Sidi obuv, moto boty, servis a prodejna jízdních kol
Italské motocyklové boty značky Sidi, kvalitní moto obuv i jízdní kola prodává KOLOVNA KM s.r.o. v Kroměříži. Také provádí profesionální servis veškerých typů kol.
Letní příměstský tábor pro předškolní i školní děti od 21.8.-25.8.
Spoustu zábavy, her a dobrodružství čeká děti na letním příměstském táboře Cesta do pravěku v termínu 21.8.-25.8., který je vhodný pro předškolní i školní děti. Tábor pořádá Studio Kamarád Kroměříž.
Kurovický lom-přírodní památka, naučná stezka
V regionu Zlínský kraj se nachází přírodní památka Kurovický lom, kde můžete vidět chráněné druhy plazů a obojživelníků. Je zde vytvořena naučná stezka.
Kurovický lom
Lom Kurovice-vápencový lom, kde žijí chráněné druhy živočichů, obojživelníků, plazů
Významná přírodní památka v regionu Zlínský kraj, kde žijí chráněné druhy živočichů, plazů, obojživelníků je vápencový lom Kurovice. Zveme k návštěvě školy, školky i jednotlivce.
Kurovický lom
Nadstandardní vybavení sportovního, wellness zařízení, bazénů
Nadstandardní vybavení bazénů, wellness zařízení i sportovního zařízení vyrábí firma Frajt Kroměříž. Jedná se o skříňky, lavičky, dveře zámkové systémy, turnikety a další.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Montované skleněné WC kabinky, převlékací kabiny, zástěny
I WC kabinky či převlékací zástěny mohou být designově řešené. Firma Frajt Kroměříž vyrábí montované skleněné kabiny na WC či převlékání vhodné do vlhkého prostředí.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Rodinné, dětské oslavy, výlety, příměstský tábor, prázdninové hlídání dětí 1-5 let
Studio Kamarád Kroměříž pro Vás pořádá rodinné výlety, připraví narozeninové, dětské oslavy, party pro kamarády, pořádá i příměstský tábor, zajistí prázdninové hlídání dětí 1-5 let.
Vybavení dětského hřiště, zahradní houpačky, domeček Kroměříž, Zlín
Udělejte radost svým dětem a pořiďte si na zahradu něco z vybavení dětského hřiště. I Vaše dítě může být šťastné, pokud bude mít u domu pískoviště, dřevěný domeček, zahradní houpačku, nebo komplet houpačky se skluzavkou. Pořiďte si něco z nabídky eshopu firmy Nábytek + čalounictví Králík s.r.o. Nabízíme i zahradní altány, dřevěné ...
Výroba profi pleteného ošacení, svetry pro myslivce, rybáře, security
Společnost VÍTEX CZ a.s., patřící již více jak 10 let mezi významné výrobce PROFI pleteného ošacení, Vám přináší oděvní programy jak pro státní sektor (policii, hasiče, záchranáře, vězeňskou službu, dopravní podniky), tak pro všechny myslivce, lovce či rybáře, lesní organizace nebo sportovní kluby. Vysoce kvalitní svetry, vesty, ponožky, ...
E-shop prodej sportovní potřeby, funkční oblečení MERCOX Kroměříž
Společnost York sport s.r.o. se zabývá výrobou sportovních potřeb a funkčního oblečení značky MERCOX. Také provozuje e-shop se sportovním zbožím. Kvalitní a spolehlivé potřeby a vybavení pro sport, outdoor a turistiku si můžete také zakoupit v kamenné prodejně v Kroměříži. Hledáte kvalitní funkční sportovní oblečení za nízké ceny? Nakupujte u ...