Sportovní a rekreační služby přinášejí sportovním nadšencům spoustu příležitostí k pohybu, sportování i relaxaci. Můžete tak navštívit nejen tělocvičny a posilovny, ale také firness centra, pohybová a relaxační studia, služby wellness, masáže, bazény a plovárny, sportovní haly, sjezdovky nebo si zpestřit čas golfem, bowlingem či kulečníkem.

Rekreační areál v přírodě pro více jak 70 osob
Ubytování v pokojích či apartmánech v Rekreačním areálu pod Šaumburkem v prostředí Hostýnských vrchů, nedaleko města Bystřice pod Hostýnem
Letní příměstský tábor pro předškolní i školní děti od 21.8.-25.8.
Spoustu zábavy, her a dobrodružství čeká děti na letním příměstském táboře Cesta do pravěku v termínu 21.8.-25.8., který je vhodný pro předškolní i školní děti. Tábor pořádá Studio Kamarád Kroměříž.
Kurovický lom-přírodní památka, naučná stezka
V regionu Zlínský kraj se nachází přírodní památka Kurovický lom, kde můžete vidět chráněné druhy plazů a obojživelníků. Je zde vytvořena naučná stezka.
Kurovický lom
Lom Kurovice-vápencový lom, kde žijí chráněné druhy živočichů, obojživelníků, plazů
Významná přírodní památka v regionu Zlínský kraj, kde žijí chráněné druhy živočichů, plazů, obojživelníků je vápencový lom Kurovice. Zveme k návštěvě školy, školky i jednotlivce.
Kurovický lom
Rodinné, dětské oslavy, výlety, příměstský tábor, prázdninové hlídání dětí 1-5 let
Studio Kamarád Kroměříž pro Vás pořádá rodinné výlety, připraví narozeninové, dětské oslavy, party pro kamarády, pořádá i příměstský tábor, zajistí prázdninové hlídání dětí 1-5 let.
Letní pionýrský tábor 2014
Nabízíme možnost účasti na našem letním pionýrském táboře, který se koná v Rajnochovicích (Zlínský kraj). Termín tábora 2. - 9. srpna 2014. Ubytování podsadové stany, o naše žaludky se starají táboroví kuchaři, pitný režim je zajištěn po celý den. S dětmi pracují zkušení vedoucí, po celou dobu je přítomen táborový zdravotník. Program tábora i ...