Sportovní a rekreační služby přinášejí sportovním nadšencům spoustu příležitostí k pohybu, sportování i relaxaci. Můžete tak navštívit nejen tělocvičny a posilovny, ale také firness centra, pohybová a relaxační studia, služby wellness, masáže, bazény a plovárny, sportovní haly, sjezdovky nebo si zpestřit čas golfem, bowlingem či kulečníkem.

Venkovní sportovní areál u Sokolovny – míčové sporty, fotbal, tenis
Míčové sporty jako je fotbal či tenis si můžete zahrát ve venkovním sportovním areálu Sportovní haly Datart, která se nachází u Sokolovny ve Zlíně. U nás si najdete to správné vyžití.
Sportovní hala Datart Sportovní kluby Zlín, z.s.
Family friendly hotel pro rodinnou dovolenou, se zázemím pro děti
Hotel Vyhlídka Luhačovice patří mezi Family friendly hotely. Zarezervujte si u nás rodinný pokoj pro nezapomenutelnou dovolenou plnou zážitků, najdete zde zázemí pro děti i relax pro rodiče.
Hotel Vyhlídka Ubytování u Luhačovické přehrady
Tenisové příměstské tábory o letních prázdninách, výuka tenisu
Tenisový klub Zlín - Mladcová pořádá o letních prázdninách tradiční příměstské tenisové tábory - kombinaci výuky tenisu, soutěží, zábavy i překvapení, kde se Vaše děti rozhodně nudit nebudou.
Škola tenisu pro děti - tenisová přípravka, minitenis, babytenis, výkonnostní trénink
Tenisový oddíl Sport Klub Zlín - Mladcová přijímá nové členy. Tenisová škola je určena pro děti různé věkové kategorie - přípravka, minitenis, babytenis až po výkonnostní trénink žáků.
Příměstský tábor plný aktivit - letní tábory pro tvořivé slečny od 6 let téma Tvořivý mix a Kouzlíme v kuchyni
Studio Fairyland Zlín pořádá letní tábor plný aktivit. Příměstský tábor Tvořivý mix pro slečny od šesti let, co rády tvoří.
Rekreační areál v přírodě pro více jak 70 osob
Ubytování v pokojích či apartmánech v Rekreačním areálu pod Šaumburkem v prostředí Hostýnských vrchů, nedaleko města Bystřice pod Hostýnem
Hotel s parkováním, restaurací - ubytování v hotelu
Vkusné ubytování Vám poskytne Hotel Zátiší Uherský Brod. Ubytování v hotelu s restaurací vyhledávají jak rodiny s dětmi, tak cyklisté a motorkáři, kteří plánují zavítat do blízkých Luhačovic.
Pronájem střelnice Zlín, Zlínský kraj - pořádání školení, firemní akce na střelnici
Využijte možnost pořádání firemní akce či školení v prostorách kryté střelnice v Otrokovicích u Zlína - Zlínský kraj. Můžete si domluvit pronájem celé střelnice, kapacita až 80 osob.
Sportovní centrum Lanáček Otrokovice, celoroční provoz hřiště, venkovní průlezky, atrakce
Lanáček Otrokovice je sportovní centrum pro děti ve věku od 3 do 11 let, s celoročním provozem. Venkovní hřiště láká spoustou průlezek a atrakcí děti i dospělé z okolí Zlína.
Letní příměstský tábor pro předškolní děti pořádá Lesní mateřská školka
Lesní mateřská škola, školka Zlín - Jaroslavice pořádá Letní příměstský tábor pro předškolní děti ve věku 3-7 let.
Letní příměstský tábor pro předškolní i školní děti od 21.8.-25.8.
Spoustu zábavy, her a dobrodružství čeká děti na letním příměstském táboře Cesta do pravěku v termínu 21.8.-25.8., který je vhodný pro předškolní i školní děti. Tábor pořádá Studio Kamarád Kroměříž.
English camp - příměstský tábor s výukou anglického jazyka
Chcete aby se vaše dítě vzdělávalo i o prázdninách, a také si užilo spoustu zábavy? Přihlašte jej na English camp - příměstský tábor s výukou anglického jazyka nedaleko Rožnova a Valašského Meziříčí.
Kurovický lom-přírodní památka, naučná stezka
V regionu Zlínský kraj se nachází přírodní památka Kurovický lom, kde můžete vidět chráněné druhy plazů a obojživelníků. Je zde vytvořena naučná stezka.
Kurovický lom
Lom Kurovice-vápencový lom, kde žijí chráněné druhy živočichů, obojživelníků, plazů
Významná přírodní památka v regionu Zlínský kraj, kde žijí chráněné druhy živočichů, plazů, obojživelníků je vápencový lom Kurovice. Zveme k návštěvě školy, školky i jednotlivce.
Kurovický lom
Dětské, lanové centrum zve na den otevřených dveří-vstup zdarma
Dětské lanové centrum Lanáček Otrokovice pořádá den otevřených dveří 28.8.2016. Vstup zdarma, zveme děti i dospělé nejen z regionu Zlín.
Rodinné, dětské oslavy, výlety, příměstský tábor, prázdninové hlídání dětí 1-5 let
Studio Kamarád Kroměříž pro Vás pořádá rodinné výlety, připraví narozeninové, dětské oslavy, party pro kamarády, pořádá i příměstský tábor, zajistí prázdninové hlídání dětí 1-5 let.
Lanové centrum Zlín, Otrokovice-pronájem areálu pro firemní, soukromé akce
Lanáček Otrokovice je lanové centrum pro děti i dospělé v okrese Zlín. Je možné si domluvit pronájem celého areálu pro firemní i soukromé akce.
Polárium, kryosauna-celotělová kryoterapie po úrazech, pro zvýšení imunity i hubnutí
Celotělová kryoterapie je vhodná pro lepší hojení po úrazech, pro zvýšení imunity i lepší hubnutí. Polárium-kryosaunu pro klienty ve Zlínském kraji provozuje Solanka Zlín.
Nekuřácká restaurace s venkovními atrakcemi pro děti, dospělé
Lanáček Otrokovice u Zlína je nekuřácká restaurace a sportovní centrum s venkovními atrakcemi, průlezkami pro děti i dospělé. Je celoročně v provozu.
Turistický vláček, vyhlídkové jízdy vláčkem Olomouc, Luhačovice, Zlín, Hodonín
Mimořádný zážitek, kterým obohatí Vaši dovolenou, nabízí Informační turistická a cestovní agentura KITA Otrokovice. Provozuje turistický výletní autovláček. Pokud plánujete výlet do Zlína, Luhačovic, Olomouce či Hodonína, využijte možnost vyhlídkové jízdy vláčkem, která je obohacena o audio výklad o městě a okolí. PROJEKT nazýváme Vláčkem ...
Sportovní centrum Rožnov - posilovna, bowling, diskotéka, restaurace
Máte rádi sport a zábavu a jste z okolí Vsetína? Pak určitě navštivte CityClub a sportovní centrum s posilovnou v Rožnově. Nejenže se u nás dostanete do formy, ale také si můžete přijít zahrát bowling a po té si vychutnat výborné jídlo v naší restauraci. Pro milovníky tance pořádáme diskotéky se zajímavými hosty a DJ. CityClub - zábava a ...
Výletní, turistický vlak, autovláček-vyhlídková jízda Luhačovice, Hodonín
Kulturní iformační turistická a cestovní agentura KITA Otrokovice provozuje ve městě Luhačovice, Hodonín a Olomouc výletní autovláček. Vyhlídková jízda turistickým vlakem je pro každého mimořádným zážitkem. Zpestřete si tedy pobyt na Moravě projížďkou vláčkem, která je vždy obohacena o audio výklad o daném městě a okolí. Náš projekt je ...
Letní dětský, příměstský tábor u koní pořádá Biofarma Zlín-Březová
Biofarma Zlín-Březová pořádá pro rok 2015 letní dětský tábor u koní. Příměstský tábor je určený pro děti od 6 do 15 let, které si chtějí užít jízdy na koni. Příměstský dětský tábor bude probíhat v čase 8-16.30 ve dvou turnusech: - PRO DĚVČATA od 6-15 v termínu 10.8.-14.8. 2015 proběhne Letní putování s Pipi dlouhou punčochou, naplánována je ...
Městské lázně, bazén, wellness, Vsetín
Pohyb, relaxace a pohodlí - to vše najdete v Městských lázních Vsetín. K dispozici jsou vám kryté bazény, ale i venkovní bazén Sokolák. Připravujeme pro vás nový pokladní systém a nově můžete využít taky nabídky občerstvení z mokrého baru. Vždyť co může být lepšího, než si vychutnávat drink přímo ve vodě? Krytý bazén má na délku 25 m, takže ho ...
Fitness centrum Zlín-bonusy na cvičení, power plate, vacushape
Zvyšte si kondici a vylepšete si vzhled i sebevědomí pravidelným cvičením ve Fitness Hany Bany Zlín. Fitness centrum nabízí bonusy na cvičení, na veškeré cvičební aktivity. V našem dámském fitness centru a welness nové generace můžete vyzkoušet Power Plate, Vacushape i intenzivní cvičení Power Jóga a řadu cvičení Bany gym – spadá do něj ...