Každý profesionální i volnočasový sportovec potřebuje pořádné vybavení, které vám poskytnou sportovní potřeby. Pestrý výběr vám umožní pořízení takových sportovních potřeb jako brusle, jízdní kola, míče, skateboardy, lyže, snowboardy, tenisové rakety, hokejky, činky a závaží, basketbalové koše, sítě, chrániče, přilby a další vybavení.

Twirlingové hůlky a holografické, metalické pompony pro roztleskávačky, mažoretky, děti - nákup přes eshop
Firma KOFIX Zlín vyrábí a prodává pompony a twirlingové hůlky pro roztleskávačky, mažoretky, děti. Naše produkty jsou dostupné ve více velikostech, tvarech a barvách. Objednejte si je přes náš eshop.
KOFIX Rostislav Pavlík
Tradiční český výrobce volnočasové a pracovní obuvi ze Zlína
Kvalitní česká obuv ze Zlína od firmy FLEXIKO CZ s.r.o. - pracovní, sportovní a vycházková obuv i boty pro stavaře, rybáře.
FLEXIKO CZ s.r.o. Český výrobce flexi obuvi
Seřízení, prodej, půjčovna lyží, lyžařského vybavení - nové i použité zboží
Firma TK SPORT - Dušan Mihel se zabývá prodejem lyží a lyžařského vybavení. Najdete nás v Uherském Brodu, provádíme i seřízení lyží, k dispozici je i půjčovna pro zákazníky z regionu Uherké Hradiště.
Dušan Mihel - TK SPORT Vybavení pro sport Uherský Brod
Tvarování lyžařské obuvi, úprava vnitřních stélek - bootfitting
Na prodejně TK SPORT v Uherském Brodě provádí i tvarování lyžařské obuvi - metoda Bootfitting spočívá v úpravě vnitřních stélek lyžáků na míru. Užijte si radost z jízdy bez bolesti a nepohodlí.
Dušan Mihel - TK SPORT Vybavení pro sport Uherský Brod
Prodej, broušení bruslí a lyžařský servis, skiservis
Na prodejně TK SPORT Uherský Brod mají na prodej velký výběr lyží i bruslí a poskytují i servisní práce. V zimě broušení bruslí a lyžařský servis-skiservis. Klientelu máme v okolí Uherského Hradiště.
Dušan Mihel - TK SPORT Vybavení pro sport Uherský Brod
Cyklo sport - servis, bazar jízdních kol, cyklodoplňky, elektrokola
Společnost Sport Hofman Zlín se specializuje na prodej, servis jízdních kol, elektrokol, cyklo bazar a prodej cyklodoplňků. Navštivte nás na ul. Jateční ve Zlíně.
Půjčovna, servis lyží, lyžáky Nordica, lyže ELAN, SPORTEM na prodej
Prodejna sportovního vybavení, SENZA Sport s.r.o. Staré město u Uherského Hradiště, má připraven široký výběr lyží a lyžáky na prodej. K dispozici je Vám i naše půjčovna a provádíme servis lyží.
Broušení bruslí, servis lyží - voskování, seřízení vázání na lyže i snowboard
Na prodejně SENZA Sport ve Starém Městě u Uherského Hradiště připravíme Vaše lyže i brusle na zimní sezónu. Provádíme servis lyží - voskování, seřízení vázání na lyže i snowboard a broušení bruslí.
Akce na jízdní kola, elektrokola - sleva na všechny modely
Na prodejně TK SPORT Uherský Brod je aktuálně akce na jízdní kola i elektrokola - sleva na všechny modely.
Dušan Mihel - TK SPORT Vybavení pro sport Uherský Brod
Silniční, trekingová, horská, dětská jízdní kola, elektrokola - eshop, prodej
Firma SENZA Sport provozuje eshop, kde pořídíte vybrané modely kol se slevou. Na prodej jsou elektrokola, jízdní kola silniční, trekingová, horská i dětská. Prodejna Staré Město u Uherského Hradiště.
Ebike servis, cykloservis - oprava elektrokol, jízdních kol
Firma TK SPORT Uherský Brod zajišťuje cykloservis i ebike servis pro zákazníky z regionu Uherské Hradiště. Provádíme diagnostiku a opravu elektrokol a kvalitní servis jízdních kol.
Dušan Mihel - TK SPORT Vybavení pro sport Uherský Brod
Prodej, profesionální servis jízdních kol, elektrokol - příprava na cyklosezónu
Společnost SENZA Sport s.r.o. je prodejce a servis jízdních kol a elektrokol pro region Uherské Hradiště, provozovna je ve Starém Městě. Nechejte si udělat servis před sezónou, nebo vyberte nové kolo.
Prodej servis elektrokola, jízdní kola KTM, Scot, Genesis, Dema, 4EVER
Společnost TK SPORT Uherský Brod provozuje cykloprodejnu a cykloservis. Zaměřujeme se na jízdní kola, elektrokola KTM, Genesis, Scot, Dema, 4EVER. Doporučíme Vám nové kolo, zajistíme i sezónní servis.
Dušan Mihel - TK SPORT Vybavení pro sport Uherský Brod
Army shop - prodejna a eshop zaměřený na armádní, taktické, street oblečení
Firma LOUP GAROU je prodejce armádního, taktického, street oblečení. Ve Zlíně je kamenná prodejna - Army shop. Provozujeme i eshop.
LOUP GAROU s.r.o. Armádní oblečení - army shop Zlín
Autorizovaný prodejce elektrokol KTM bike, Rocky Mountain, Lectron - skladem nové modely
KTM Bike shop Zlín je autorizovaný prodejce elektrokol KTM pro Zlínský kraj. Na prodej i kola zn. Rocky Mountain, Lectron. Prodejem kola však naše služby nekončí, postaráme se Vám o pravidelný servis.
Prodej sportovní, funkční oblečení, prádlo Progress, Craft - dámské, pánské, dětské
Sportovní oblečení i funkční prádlo Progress, Craft je na prodej v eshopu i kamenné prodejně firmy ANISPORT - Uherské Hradiště. Najdete u nás dámské, pánské i dětské funkční oblečení.
Zapůjčení, prodej nových, použitých lyží, snowboardů - půjčovna lyžařského vybavení, skialpinistického vybavení a servis
Prodejna, půjčovna a servis Ski Sport Hofman Zlín nabízí prodej nových lyží, snowboardů a lyžařského vybavení i zapůjčení použitých lyží, snowboardů na několik dnů, víkend či celoroční pronájem.
Cyklo-Machač Vsetín, prodej kol a cyklistických doplňků, přilby, brusle, oblečení, trampolíny
Prodáváme kola vyrobená u nás nebo na Slovensku a nově i kola z Polska. Výhodou je kvalitní montáž, v případě reklamací rychlé vyřízení, prodej cyklistických doplňků.
Prodej, sleva 10% jízdních kol MAXBIKE, CTM, CUBE, elektrokola a servis pro jízdní kola
U firmy M-CYKLON Uherské Hradiště je aktuálně platná sleva 10% na vybrané modely jízdních kol MAXBIKE, CTM, CUBE, elektrokola. Poskytujeme i servis pro jízdní kola.
Prodej, servis ebike, elektrokola-elektro kolo pro pohodlné cestování
Firma Autobaterie STABAT Uherské Hradiště-Zlínský kraj nabízí na prodej elektrokola a poskytuje servis zákazníkům. Vyberte si u nás elektro kolo, e-bike pro pohodlné cestování.
STICKY BAITS nástrahy, krmení pro ryby, rybářské potřeby, pruty - eshop
Společnost ZEDFISH provozuje eshop i prodejnu pro rybáře z okolí Uherského Hradiště a Hodonína. Máme vše potřebné - nástrahy, krmení pro ryby Sticky Baits, rybářské potřeby, pruty i jiné zboží.
Vybavení na fotbal - Eshop, prodej tréninkový dres, rozlišovací triko, rozlišovač, fotbalový míč
Společnost M-TRADE Zlín dodává vybavení na fotbal i další sporty. Vybrat si můžete rozlišovač - rozlišovací triko, dres v různých barvách, fotbalový míč i kopačky. V eshopu je na prodej mnoho dalšího.
Eshop fotbalové potřeby - boty, kopačky halové, Turf Joma Top Flex, brankářské rukavice Uhlsport
Firma M-TRADE Zlín provozuje eshop, kde zakoupíte fotbalové potřeby, obuv. Vybírejte kopačky Turf, halové kopačky Joma Top flex, na výběr jsou i brankářské rukavice Uhlsport, chrániče a další doplňky.
Výhodný nákup jízdního kola - sleva 5% v eshopu po registraci, věrnostní systém
Internetový obchod bike-centrum.cz Zlínský kraj zavádí věrnostní systém. Získejte díky registraci v eshopu slevu 5% na jízdní kola a další členské benefity. Výhodný nákup pro stálé zákazníky.
Balóny, míče na fotbal, volejbal, házenou, basketbal a další sportovní potřeby pro míčové sporty
Společnost M-TRADE Zlín je dodavatel sportovních potřeb pro míčové sporty. Fungujeme jako velkoobchod, maloobchod i eshop. Vybírejte u nás balóny, míče na fotbal, volejbal, házenou i basketbal.