Podpora sportů, jako je hokej a fotbal spočívá také v kvalitním a kompletním vybavení pro sportovce. Díky pestré nabídce dodavatelů a prodejců si můžete vybrat dresy a další oblečení, kopačky a brusle, kompletní hokejovou výstroj, fotbalové míče, tašky, koordinační pomůcky, kompresory a pumpičky, nosiče a lahve, hokejky, chrániče a další vybavení.

Broušení bruslí, servis lyží - voskování, seřízení vázání na lyže i snowboard
Na prodejně SENZA Sport ve Starém Městě u Uherského Hradiště připravíme Vaše lyže i brusle na zimní sezónu. Provádíme servis lyží - voskování, seřízení vázání na lyže i snowboard a broušení bruslí.
Vybavení na fotbal - Eshop, prodej tréninkový dres, rozlišovací triko, rozlišovač, fotbalový míč
Společnost M-TRADE Zlín dodává vybavení na fotbal i další sporty. Vybrat si můžete rozlišovač - rozlišovací triko, dres v různých barvách, fotbalový míč i kopačky. V eshopu je na prodej mnoho dalšího.
Eshop fotbalové potřeby - boty, kopačky halové, Turf Joma Top Flex, brankářské rukavice Uhlsport
Firma M-TRADE Zlín provozuje eshop, kde zakoupíte fotbalové potřeby, obuv. Vybírejte kopačky Turf, halové kopačky Joma Top flex, na výběr jsou i brankářské rukavice Uhlsport, chrániče a další doplňky.
Balóny, míče na fotbal, volejbal, házenou, basketbal a další sportovní potřeby pro míčové sporty
Společnost M-TRADE Zlín je dodavatel sportovních potřeb pro míčové sporty. Fungujeme jako velkoobchod, maloobchod i eshop. Vybírejte u nás balóny, míče na fotbal, volejbal, házenou i basketbal.