Každý profesionální i volnočasový sportovec potřebuje pořádné vybavení, které vám poskytnou sportovní potřeby. Pestrý výběr vám umožní pořízení takových sportovních potřeb jako brusle, jízdní kola, míče, skateboardy, lyže, snowboardy, tenisové rakety, hokejky, činky a závaží, basketbalové koše, sítě, chrániče, přilby a další vybavení.

Eshop potřeby pro mažoretky - hůlky, kostýmy, oblečení, kozačky, piškoty
CheerTwirl.cz je největší specializovaný eshop v Evropě, zaměřený na obuv, kostýmy, potřeby pro mažoretky. Pořídíte u nás mažoretkové hůlky, oblečení, kozačky, piškoty i tašky.
MADMAX Slimming Belt neoprenový opasek pro spalování tuků, tvarování postavy - eshop
V eshopu firmy MADENYS - Zlínský kraj pořídíte neoprenový opasek pro efektivní spalování tuků a tvarování postavy, Madmax Slimming and Support Belt. Pomáhá i lepšímu držení těla, uleví od bolestí zad.
Eshop posilovací trhačky Madmax - pro silnější úchop při přitahovacích cvicích, při zvedání závaží
Posilovací trhačky Madmax v eshopu firmy MADENYS s.r.o. - vhodné pro profesionální sportovce i návštěvníky posilovny pro silnější úchop při přitahovacích cvicích, zvedání těžkého závaží.
Elektrokola Lectron - eshop, prodej, záruční i pozáruční servis
Firma bike-centrum.cz je specializovaná prodejna i eshop zaměřen na elektrokola Lectron a jízdní kola CTM. Kola dodá kompletně sestavena a seřízena. Poskytují záruční i pozáruční servis.
Prodej spodního prádla - kvalitní podprsenky, kalhotky, stahovací prádlo
Na prodejně Elis Spodní prádlo Uherský Brod si snadno vyberete dobře padnoucí spodní prádlo - kvalitní podprsenky, pohodlné kalhotky, stahovací prádlo i plavky. Poradíme Vám při výběru.
Kvalitní jízdní kola CTM, Leader Fox, Rock Machine, Condor - nejnovější modely jízdních kol
Na prodejně Bike-centrum Hulín můžete vybírat nejnovější modely jízdních kol. Prodej je zaměřen na kvalitní jízdní kola CTM, Leader Fox, Rock Machine, Condor. Sleva 5% do konce února 2019.
Prodej, servis jízdních kol, elektrokol - cykloprodejna, cykloservis
Sport-Racing-Bike Zlín je cykloprodejna a cykloservis pro zákazníky v okolí Zlína. Zajišťujeme servis jízdních kol i elektrokol, na prodej máme jízdní kola různých značek a elektrokola Dema, Superior.
Kvalitní české koloběžky Morxes, Mibo, Kostka - prodejna koloběžek pro dospělé
Prodejna Koloběžky ze Zálešné je specializovaná prodejna na kvalitní české koloběžky pro dospělé zn. Morxes, Mibo, Kostka. Klientelu máme především z Moravy, z regionu Zlín, Olomouc, Ostrava, Hodonín.
Hoverboardy, kolonožky pro dospělé i děti - eshop, prodej
V eshopu bike-centrum.cz i na firemní prodejně v Hulíně pořídíte kolonožky - hoberboardy. Jde o revoluční ekologický produkt pro osobní přepravu, který je vhodný pro dospělé i děti.
Prodej, servis elektrokol - profi servismen
Obchod CYKLOGAT Zlín-Malenovice je prodejna a servis elektrokol. Poradí Vám zde s výběrem elektrokola a profi servismen zajistí předprodejní i poprodejní servis.
Prodej jízdních kol, cyklooblečení Pells, Castelli a cyklodoplňky
Prodejna a cykloservis HC BIKE Zlín se specializuje na prodej jízdních kol Pells, cyklooblečení Pells a Castelli, zakoupíte u nás i potřebné cyklodoplňky. Vybavte se na novou cyklistickou sezónu.
Eshop sportovní, funkční prádlo Termovel - termoprádlo pro myslivce, rybáře, dámské, pánské, dětské
Společnost RUTEX CZ Uherský Brod provozuje eshop, kde pořídíte značkové funkční prádlo Termovel, termoprádlo máme na prodej dámské, pánské, dětské i speciální pro myslivce a rybáře.
Příprava na zimní sezonu - ski servis, půjčovna lyží, snowboardů a vybavení
Připravte se na zimní sezonu v Obchodním domě Štrof v Kroměříži. Ve ski servise vám lyže přebrousíme a seřídíme. Rádi Vám také zapůjčíme lyže, snowboardy a kompletní vybavení.
Dětské, sjezdové lyže - půjčovna, servis lyží
Cyklosport Vizovice najdete nedaleko Zlína. V zimním období poskytuje servis lyží a v provozu je i půjčovna - na výběr máme carvingové sjezdové lyže pro dospělé i dětské lyže.
Výprodej jízdních kol-sleva až 50% u vybraných modelů
Po celý rok můžete využít výprodej na vybrané modely jízdních kol v prodejně Cyklosport na Baťově Otrokovice. Konkurujeme hravě prodejnám ve Zlíně.
Prodej Sidi obuv, moto boty, servis a prodejna jízdních kol
Italské motocyklové boty značky Sidi, kvalitní moto obuv i jízdní kola prodává KOLOVNA KM s.r.o. v Kroměříži. Také provádí profesionální servis veškerých typů kol.
Eshop-outdoorová, mountain, trekingová-treková, lovecká, myslivecká obuv
Kvalitní outdoorová, trekkingová, mountain obuv do hor i lovecká, myslivecká obuv zn. Grisport je na prodej v eshopu firmy VALVO Zlín. Nahlédněte na náš web a pohodlně nakupujte.
Prodej, servis jízdních kol - trekingová kola dámská, pánská, dětská
Na prodejně Kola PEHAL Uherské Hradiště zakoupíte výhodně trekingová kola - na prodej dámská, pánská a dětská kola. Poskytujeme celoročně i servis jízdních kol.
Vybavení pro rybáře, rybolov - rybářské potřeby, návnady, oděvy
Rybářské potřeby U Zlaté štiky mají v sortimentu veškeré vybavení pro rybáře i rybolov - rybářské potřeby, návnady, oděvy i obuv. Tři prodejny - Uherské Hradiště, Uherský Brod, Veselí nad Moravou.
Kompletní vybavení pro rybolov-rybářské potřeby Uherský Brod
Na prodejně Rybářské potřeby U Zlaté štiky Uherský Brod pořídíte kompletní vybavení pro rybolov včetně oděvů a potřeb pro rybáře.
Rybářské potřeby U Zlatých štik-navijáky, pruty, vybavení pro rybáře
Rybářské potřeby U Zlaté štiky Uherské Hradiště nabízí na prodej navijáky, pruty, nástrahy, krmiva a veškeré vybavení pro rybáře.
Cykloturistika na Slovácku s ochutnávkou burčáku a vína
Cyklopoint je součástí areálu Slovácký dvůr přímo v obci Ostrožská Nová Ves u Uherského Hradiště. Máme zde půjčovnu kol a elektrokol. V posledních letech zažívá cykloturistika na Slovácku obrovský rozmach. Sezóna vhodná pro cykloturistiku právě začíná - naplánujte si tedy výlet a navštivte náš Kemp a penzion Slovácký dvůr a budete mít ...
Výprodej, sleva na sportovní oblečení až 50%, jízdní kola až 30%
Využijte výprodej v Cyklosportu na Baťově Otrokovice. Sleva na cyklo, sportovní oblečení až 50%, jízdní kola se slevou až 30%. Ceny máme lákavější než konkurence ve Zlíně.
Cyklistické, cyklo oblečení se slevou až 50% v Cyklosportu na Baťově
V prodejně Cyklosport na Baťově Otrokovice nebudete mít problém vybrat si cyklistické oblečení. Vybrané cyklo oblečení se slevou až 50%. Vyplatí se Vám dojet i ze Zlína !
Stylové sportovní, cyklistické, lyžařské brýle Oakley-eshop
Pořiďte si stylové sportovní, cyklistické nebo lyžařské brýle Oakley u certifikovaného prodejce ve specializovaném eshopu nebo naší oční optice Uherské Hradiště.