Pohyb a sport patří k důležité součásti lidského života a pro tyto účely slouží sportovní kluby a hřiště. Tak, jako jsou různá hřiště jako fotbalové, tenisové, atletické, basketbalové, volejbalové a další, tak si můžete vybírat i z různých sportovních klubů dle druhu sportovní aktivity a využít tak třeba zvýhodněné vstupné a podobně.

Venkovní sportovní areál u Sokolovny – míčové sporty, fotbal, tenis
Míčové sporty jako je fotbal či tenis si můžete zahrát ve venkovním sportovním areálu Sportovní haly Datart, která se nachází u Sokolovny ve Zlíně. U nás si najdete to správné vyžití.
Sportovní hala Datart Sportovní kluby Zlín, z.s.
Sportovní hala, dění, hřiště, tenisový kurt Zlín
Sportovní hala, která nabízí vešekeré dění, hřiště i tenisový kurt nabízí Sportovní víceúčelová hala Datart NOVESTA SPORT ve Zlíně.
Sportovní hala Datart Sportovní kluby Zlín, z.s.
Sportovní organizace, sport, tělovýchovná jednota, sportovní oddíly, Otrokovice
TJ Jiskra Otrokovice, z.s. je sportovní organizace, která má v současnosti 20 sportovních oddílů.
Tělovýchovná jednota Jiskra, sportovní organizace v Otrokovicích
Tělovýchovná jednota Jiskra je největší sportovní organizací v Otrokovicích. TJ Jiskra Otrokovice má 20 sportovních oddílů, které samostatně řídí svoji činnost.
Golfové hřiště pro všechny věkové skupiny - členství v golfovém klubu má výhody
Pro příznivce golfu z okolí Zlína a Kroměříže je k dispozici golfové hřiště v Holešově. Golf je sport vhodný pro všechny věkové skupiny, zvažte výhody členství v Golfovém klubu Holešov.
Atletický a zimní stadion, sportovní areál Uherské Hradiště
Městský sportovní areál nabízík k dispozici jsou 4 hrací plochy: - hřiště č. 1. a č. 4 - basketbal, odbíjená, nohejbal, badminton - hřiště č. 2 - tenis, házená - hřiště č. 3 - malá kopaná, házená, tenis Atletický stadion: - 8 běžeckých drah včetně vodní překážky - 3 doskočiště na skok daleký - sektor na skok vysoký a skok o ...
Dětské dopravní hřiště Valašské Meziříčí
Středisko volného času Domeček Valašské Meziříčí provozuje Dětské dopravní hřiště, ul. Na Mlynářce: - prevence dopravní nehodovosti dětí - výuka pravidel silničního provozu - výuka dopravní výchovy. Pořádáme různé dopravní soutěže pro děti. Provozní doba od dubna do října: - Pondělí - Pátek: - 8-12, 13-15 - programy pro mateřské školy, ...
Volnočasové aktivity Valašské Meziříčí
Dům dětí a mládeže nabízí široký výběr různých kroužků a aktivit pro děti různých věkových skupin. Provádíme i vzdělávací kurzy.
Letní tábory
Středisko volného času Domeček nabízí tyto letní tábory: - Rybářský tábor v Horním Lidči 1.7. - 8.7.2011, cena 2500,- Kč, tel. 571665418 svidrnochova-ddm@seznam.cz, pro děti od 10ti -17ti, kteří vlastní mimopstruhovou povolenku - příměstský tábor zaměřený na jednodenní výlety 11.8. – 15.8. 2011, cena 1000,- Kč, tel. 571664417 ...