Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Elektrokola Lectron - eshop, prodej, záruční i pozáruční servis
Firma bike-centrum.cz je specializovaná prodejna i eshop zaměřen na elektrokola Lectron a jízdní kola CTM. Kola dodá kompletně sestavena a seřízena. Poskytují záruční i pozáruční servis.
Prodej spodního prádla - kvalitní podprsenky, kalhotky, stahovací prádlo
Na prodejně Elis Spodní prádlo Uherský Brod si snadno vyberete dobře padnoucí spodní prádlo - kvalitní podprsenky, pohodlné kalhotky, stahovací prádlo i plavky. Poradíme Vám při výběru.
Kvalitní jízdní kola CTM, Leader Fox, Rock Machine, Condor - nejnovější modely jízdních kol
Na prodejně Bike-centrum Hulín můžete vybírat nejnovější modely jízdních kol. Prodej je zaměřen na kvalitní jízdní kola CTM, Leader Fox, Rock Machine, Condor. Sleva 5% do konce února 2019.
Prodej, servis jízdních kol, elektrokol - cykloprodejna, cykloservis
Sport-Racing-Bike Zlín je cykloprodejna a cykloservis pro zákazníky v okolí Zlína. Zajišťujeme servis jízdních kol i elektrokol, na prodej máme jízdní kola různých značek a elektrokola Dema, Superior.
Utkání házené Zlín - aktuální program, sportovní hala Datart
Utkání házené ve Zlíně a její aktuální program můžete sledovat díky sportovní hale Datart, která se specializuje na pořádání sportovních i kulturních akcí.
Sportovní hala Datart Sportovní kluby Zlín, z.s.
Výstavba venkovních hřišť a sportovních areálů, vybavení sportovišť
Vybavením sportovišť a výstavbou venkovních hřišť a sportovních areálů se zabývá společnost StavoSport, s.r.o., která se specializuje na sportovní stavby ve Zlíně a okolí.
Pronájem střelnice Zlín, Zlínský kraj - pořádání školení, firemní akce na střelnici
Využijte možnost pořádání firemní akce či školení v prostorách kryté střelnice v Otrokovicích u Zlína - Zlínský kraj. Můžete si domluvit pronájem celé střelnice, kapacita až 80 osob.
Skleněné šatní skříňky-pro aquaparky, wellness, lázně, sauny
Firma Frajt Kroměříž dodává skleněné šatní skříňky s novým designem, v provedení z kaleného skla tl. 8mm. Vhodné pro aquaparky, wellness, lázně, sauny i jiných vlhkých prostor.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Aquabalanc efektivní trénink, zábavné cvičení na plovoucích podložkách
V Aquaparku Uherské Hradiště máte možnost vyzkoušet novou formu zábavného cvičení, která se stává hitem. Jde o efektivní trénink na plovoucích podložkách - Aquabalanc.
Sportovní centrum Lanáček Otrokovice, celoroční provoz hřiště, venkovní průlezky, atrakce
Lanáček Otrokovice je sportovní centrum pro děti ve věku od 3 do 11 let, s celoročním provozem. Venkovní hřiště láká spoustou průlezek a atrakcí děti i dospělé z okolí Zlína.
Kvalitní české koloběžky Morxes, Mibo, Kostka - prodejna koloběžek pro dospělé
Prodejna Koloběžky ze Zálešné je specializovaná prodejna na kvalitní české koloběžky pro dospělé zn. Morxes, Mibo, Kostka. Klientelu máme především z Moravy, z regionu Zlín, Olomouc, Ostrava, Hodonín.
Venkovní workoutová plocha – přirozený pohyb pro tělo na čerstvém vzduchu
Sportcentrum Maty ve Zlíně je sportovní centrum disponující venkovní workoutovou plochou pro venkovní kruhové či posilovací tréninky. Pokud máte rádi pohyb na čerstvém vzduchu, přijďte.
Skleněné skříňky, šatní skříně, WC kabiny
Společnost Frajt dodává skleněné kabiny a skříňky do vlhkých prostor. Využití jako šatní skříně, WC kabiny a příčky. Působíme nejen v okrese Kroměříž a Zlín, ale po celé ČR i na Slovensku.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Hoverboardy, kolonožky pro dospělé i děti - eshop, prodej
V eshopu bike-centrum.cz i na firemní prodejně v Hulíně pořídíte kolonožky - hoberboardy. Jde o revoluční ekologický produkt pro osobní přepravu, který je vhodný pro dospělé i děti.
Hrací sestavy, herní prvky pro dětská hřiště na zahradu - výroba
Společnost BRENUS, s.r.o. z regionu Zlínský kraj se specializuje na výrobu spárovek, ale výroba je zaměřena i na hrací sestavy a herní prvky pro dětská hřiště. Bližší informace zašleme na vyžádání.
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Letní příměstský tábor pro předškolní děti pořádá Lesní mateřská školka
Lesní mateřská škola, školka Zlín - Jaroslavice pořádá Letní příměstský tábor pro předškolní děti ve věku 3-7 let.
Alpinning, Schwinn Cycling (Spinning), Power Plate - profesionální cvičební lekce TRX
Profesionální cvičební lekce jako je TRX, Alpinning, Schwinn Cycling (Spinning), Power Plate a mnoho dalších nabízí Sportcentrum Maty Zlín.
Prodej, servis elektrokol - profi servismen
Obchod CYKLOGAT Zlín-Malenovice je prodejna a servis elektrokol. Poradí Vám zde s výběrem elektrokola a profi servismen zajistí předprodejní i poprodejní servis.
Cvičení na trampolínkách - pravidelné skupinové lekce Jumping
Pravidelné skupinové lekce Jumping, tedy cvičení na trampolínkách realizuje Sportcentrum Maty Zlín nabízející široké spektrum různých cvičení, ze kterých si vybere opravdu každý.
Prodej jízdních kol, cyklooblečení Pells, Castelli a cyklodoplňky
Prodejna a cykloservis HC BIKE Zlín se specializuje na prodej jízdních kol Pells, cyklooblečení Pells a Castelli, zakoupíte u nás i potřebné cyklodoplňky. Vybavte se na novou cyklistickou sezónu.
Eshop sportovní, funkční prádlo Termovel - termoprádlo pro myslivce, rybáře, dámské, pánské, dětské
Společnost RUTEX CZ Uherský Brod provozuje eshop, kde pořídíte značkové funkční prádlo Termovel, termoprádlo máme na prodej dámské, pánské, dětské i speciální pro myslivce a rybáře.
Příprava na zimní sezonu - ski servis, půjčovna lyží, snowboardů a vybavení
Připravte se na zimní sezonu v Obchodním domě Štrof v Kroměříži. Ve ski servise vám lyže přebrousíme a seřídíme. Rádi Vám také zapůjčíme lyže, snowboardy a kompletní vybavení.
Golfové hřiště pro všechny věkové skupiny - členství v golfovém klubu má výhody
Pro příznivce golfu z okolí Zlína a Kroměříže je k dispozici golfové hřiště v Holešově. Golf je sport vhodný pro všechny věkové skupiny, zvažte výhody členství v Golfovém klubu Holešov.
Dětské, sjezdové lyže - půjčovna, servis lyží
Cyklosport Vizovice najdete nedaleko Zlína. V zimním období poskytuje servis lyží a v provozu je i půjčovna - na výběr máme carvingové sjezdové lyže pro dospělé i dětské lyže.
Výprodej jízdních kol-sleva až 50% u vybraných modelů
Po celý rok můžete využít výprodej na vybrané modely jízdních kol v prodejně Cyklosport na Baťově Otrokovice. Konkurujeme hravě prodejnám ve Zlíně.