GOLD SERVICE, s.r.o.

Vyhledejte si nejpříznivější ceny za nákladní, lodní, železniční či leteckou přepravu i osobní dopravu, aktuální dopravní zpravodajství, dopravní předpisy, platné jízdní řády a vhodné spoje vlaků, autobusů, tramvají i informace o bezbariérovém cestování nebo o zpoplatněných úsecích dálnic a silnic u nás i v zahraničí.

Stěhovací služby, stěhování firem, domácností, těžkých břemen, trezorů i klavírů
Kompletní stěhovací práce včetně vyklízení bytů a firem Vám zajistí společnost Profi Stěhování - Tomáš Prášek z obce Hrdlořezy. Stěhovací služby poskytujeme v rámci celého Středočeského kraje.
Opravy komunikací - odborné opravy a údržba vozovek, zastávek MHD, chodníků a dopravního značení
Opravy a udržování komunikací patří ke službám, s nimiž má TS Valašské Meziříčí s.r.o. bohaté zkušenosti. Zaměřujeme se především na opravy a údržbu vozovek, zastávek, chodníků a dopravního značení.
Nadměrná, nadrozměrná přeprava teleskopickými návěsy v zemích EU
Specializací přepravní společnosti S.I.T.S. Zlín je nadměrná, nadrozměrná přeprava. Jsme vybaveni teleskopickými návěsy pro nadstandardní náklad. Působíme v ČR i v zemích EU.
Nákladní vnitrostátní autodoprava, přeprava sypkého materiálu, okres Ústí nad Orlicí
Spolehlivou vnitrostátní i mezinárodní nákladní autodopravu Vám zajistí společnost Miroslav Skalický - autodoprava, zemní práce z města Králíky. Postaráme se o zemní práce i odvoz suti a stavebnin.
Zemní práce, výkopy inženýrských sítí, odvoz suti, nákladní autodoprava
Zemní a výkopové práce, výkopy pro inženýrské sítě, základy, terénní úpravy, odvoz suti a zeminy, nákladní autodopravu zajišťuje společnost GAS - Transport s.r.o., okres Brno – venkov.
Cisternová přeprava nebezpečných nebo toxických kapalin a chemikálií - cisterny ADR
Firma Stratmann s.r.o. se zabývá vnitrostátní i mezinárodní cisternovou přepravou s cisternami ADR, které jsou vhodné k přepravě nebezpečných látek, kapalin, chemikálií a toxických kapalin.
Speciální technika pro nadrozměrnou, těžkotonážní přepravu
Společnost S.I.T.S. Zlín je vybavena pro nadrozměrnou, těžkotonážní přepravu. K dispozici je speciální technika - teleskopický JUMBO návěs i kolové prohlubně. Firma působí v ČR i zemích EU.
Přeprava nákladu do 5t nákladním vozidlem s kontejnerem a HR v regionu Brno
Firma ELINS PLUS v regionu Brno zajistí přepravu nákladu do 5t nákladním vozidlem, které je vybaveno kontejnerem a HR.
Nákladní autodoprava, kamionová přeprava, doprava nebezpečných nákladů ADR
Přepravu paletového a kusového zboží, tabulového skla, nebezpečného a nadrozměrného nákladu zajišťuje kamionová autodoprava společnosti LK TRANSSPED spol. s r.o.
Svislé a vodorovné dopravní značky České Budějovice
Potřebujete zpřehlednit dopravní situaci pomocí dopravního značení? Prodej a pronájem svislých a vodorovných dopravních značek nabízí firma pana Zdeňka Žáka DOZNA z Českých Budějovic.
Autodoprava a zemní práce Kladno – terénní úpravy a nákladní automobilová doprava
Potřebujete spolehlivého dodavatele za zemní a výkopové práce nebo autodopravu v Kladně a blízkém okolí? Bez obav se můžete obrátit na prověřenou firmu Uniservis Hašek s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Vodorovné dopravní značení České Budějovice
Hledáte firmu, která nabízí prodej nebo půjčení vodorovného dopravního značení? Důvěrou se můžete obrátit na firmu pana Zdeňka Žáka DOZNA z Českých Budějovic.
Zemní a výkopové práce Strakonice - výkop základů, zakládání staveb
Společnost FABAK Václava Kotlíka se zabývá veškerými zemními a výkopovými pracemi v oblasti Jižních a Západních Čechách a Středočeském kraji. Činnost provádí pouze vyškolený personál.
Přeprava nebezpečných nákladů pomocí cisteren ADR - mezinárodní i vnitrostátní přeprava
Firma Stratmann s.r.o., která sídli v Humpolci poskytuje služby v oblasti mezinárodní i vnitrostátní přepravy nebezpečných nákladů pomocí cisteren ADR.
Nadrozměrná doprava investičních a technologických celků bez komplikací
Nadrozměrná doprava investičních a technologických celků společnosti GARANTRANS - postaráme se o rychlou přepravu jakéhokoli nákladu, vyřízení potřebné dokumentace i vybalení a instalaci zboží.
Společenská odpovědnost a globální partnerství
Jako silná nadnárodní společnost si je DHL vědoma své schopnosti pozitivně působit ve prospěch celé společnosti.
Pojištění zásilek Praha – kompenzace následků poškození při přepravě
Neriskujte poškození zboží při přepravě, ke kterému může v ojedinělých případech dojít. S pojištěním zásilek u společnosti NIPPON EXPESS se zastoupením v Praze dostanete finanční kompenzaci.
Expresní mezinárodní doprava - přeprava zboží, zásilek, ADR, nebezpečný náklad Anglie, EU
Společnost hucikexpress, s.r.o. z regionu Uherské Hradiště poskytuje po celé Evropě služby v oblasti expresní mezinárodní dopravy - přeprava zboží, zásilek, ADR, nebezpečný náklad Anglie, EU.
Osvětlení přechodu pro chodce, cesta ke zvýšení bezpečnosti na pozemních komunikacích
Instalujeme naše vylepšení na přechody v nepřehledných úsecích či v místech častých dopravních nehod, abychom zmenšili riziko srážky s chodcem.
Autobusová doprava do Berlína, Dánska, Švédska, Norska a Finska - luxusní autobusy
Cestujete po Evropě autobusovou dopravou? Do destinací jako Berlín, Dánsko, Švédsko, Norsko nebo Finsko se nyní dostanete pohodlně luxusními autobusy se společností BOHEMIAN LINES, s.r.o.
Mezinárodní kamionová doprava, přeprava nákladů Liberec
Mezinárodní kamionová doprava rychle a bezproblémově od INTER STAR LIBEREC. Převezeme prakticky jakýkoliv váš náklad v rámci celé Evropské unie. Zaměstnáváme zkušené řidiče a vlastníme obsáhlý vozový park pro mezinárodní kamionovou dopravu, sestávající ze spolehlivých kamionů. Splňujeme přesně to, co od mezinárodní kamionové dopravy očekáváte: ...
Roztahovatelné návěsy-přeprava nadrozměrných, dlouhých nákladů v ČR i EU
Přeprava nadrozměrných nákladů nemusí být problém. Firma S.I.T.S. Zlín má k dispozici roztahovatelné návěsy, přepravu dlouhých nákladů zajistíme v ČR i v zemích EU.
Systémy pro silniční dopravu – bezpečnost a zklidnění silničního provozu
Společnost AŽD Praha s.r.o. se sídlem v Praze nabízí moderní systémy pro silniční dopravu pro zvýšení bezpečnosti a zklidnění silničního provozu.
DHL Global Forwarding  - specialista na leteckou a námořní přepravu
DHL Global Forwarding je jedna z divizí, která je součástí předního světového poštovního a logistického koncernu Deutsche Post.