GOLD SERVICE, s.r.o.

Vyhledejte si nejpříznivější ceny za nákladní, lodní, železniční či leteckou přepravu i osobní dopravu, aktuální dopravní zpravodajství, dopravní předpisy, platné jízdní řády a vhodné spoje vlaků, autobusů, tramvají i informace o bezbariérovém cestování nebo o zpoplatněných úsecích dálnic a silnic u nás i v zahraničí.

Doprava stavební mechanizace a strojů
Soukromá společnost Železnice Peštál s.r.o., to je spolehlivý přepravce stavební mechanizace a strojů. Využijte výhod, které naskýtá železniční přeprava!
Autodoprava Strakonice, přeprava rozměrných nákladů a sypkých hmot
Autodoprava Václava Kotlíka-FABAK nabízí služby v oblasti dopravy a přepravy včetně dopravy sypkých materiálů a přepravy rozměrných nákladů ve Středočeském kraji.
Mezinárodní a vnitrostátní doprava, kamionová přeprava, transport nebezpečného nákladu
Spolehlivou přepravu zboží po tuzemsku i zahraničí zajišťuje společnost Tempo Trans s.r.o. z obce Knínice u Boskovic. Poskytujeme rychlou a profesionální silniční přepravu.
Doprava stavebního materiálu - železniční přeprava
Železniční přepravu stavebního materiálu a jiných komodit zajišťuje po celé České republice železniční společnost Železnice Peštál s.r.o.
Mezinárodní kamionová doprava, silodoprava, přeprava sypkých materiálů i těžkých nákladů
Přepravu popílku, cementu i vápna zajišťuje společnost UNITRANS PRO s.r.o. se sídlem v Dolním Rychnově v okresu Sokolov. Poskytujeme spolehlivou mezinárodní kamionovou silodopravu.
Autobusová doprava a přeprava osobními vozy na profesionální úrovni s wifi připojením
Přepravu osob pohodlnými vozy i autobusy zajišťuje společnost WHITE TRANS Aleš Havlíček z Velkých Přílep. Bezpečné cestování s wifi připojením i klimatizací.
Autodoprava Klatovy, přeprava sypkých materiálů a stavebních hmot
Doprava KT TRANS Marie Blahníkové v Klatovech nabízí přepravu sypkých materiálů. Vnitrostátní nákladní přeprava je zajištěna sklápěcími návěsy s nosností do 28 t.
Tuzemská i zahraniční doprava silniční, letecká, námořní, přeprava malých i větších zásilek
Přepravu menších balíčků i objemnějších zásilek zajistí společnost Cargologix s.r.o. z Říčan. Vybereme nejvhodnější dopravu, postaráme se o veškerou dokumentaci včetně celních úkonů.
Cargologix s.r.o. dopravní služby
Námořní kontejnerová přeprava technologických celků a těžkých nákladů
Společnost GARANTRANS s.r.o. se specializuje na přepravní služby a zajistí Vám námořní kontejnerovou přepravu technologických celků a těžkých nákladů. Využijte jejich dlouholeté zkušenosti v oboru.
Vše o veřejné dopravě v Libereckém kraji, aktuální výluky a uzavírky, informace o odjezdech
Informace o aktuální situaci a případných změnách v jízdním řádu poskytuje společnost Korid LK, s.r.o. z Liberce. Spolupracujeme se všemi dopravci a zajišťujeme hladký dopravní systém v celém kraji.
Mezinárodní kamionová spedice celá Evropa
Specializujeme se na mezinárodní kamionovou dopravu, kterou zajišťují klasické návěsové nebo velkoobjemové soupravy, které nabízejí vnitřní výšku ložného prostoru 3 metry.
Realizujeme kompletní služby na stavebních výlukách
Sháníte-li firmu, která Vám zajistí realizaci kompletních služeb na stavebních výlukách, pak oslovte společnost Železnice Peštál se sídlem v Třebíči
Odvoz odpadu a suti Kladno – demoliční práce, příprava terénu
O odvoz odpadu a suti, stejně jako o celkové demoliční práce nebo o přípravu terénu na stavbu, se postará společnost Uniservis Hašek s.r.o. se sídlem v Kladně.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Kamionová, námořní a letecká přeprava, spolehlivé logistické služby, nákladní doprava
Spolehlivého dopravce se stabilním týmem pracovníků naleznete u společnosti BOHEMIA CARGO s.r.o., jež sídlí na adrese Děčín XII – Vilsnice. Doručíme Vaše zboží do celého světa.
Taxi, taxislužba nonstop, přeprava osob - spolehlivá osobní doprava
Spolehlivou osobní dopravu zajišťuje Petr Růžička z Konice u Prostějova. Poskytuje taxislužbu nonstop. Auto přistaví vždy v dohodnutém termínu.
Logistická společnost, zahraniční přeprava potravinářského zboží chladícími vozy
Tuzemská a zahraniční přepravu potravinářského zboží chladícími vozy, nákladní dopravu spotřebního zboží realizuje logistická společnost Meyer Logistik s.r.o., okres Praha-východ.
Spolehlivá autodoprava nejen pro stavební materiály Ústí nad Orlicí - doprava sklápěcími vozidly
Zajišťujeme přepravu betonových směsí autodomíchávači, dále rozvoz písku, kameniva i mulčovací kůry nebo odvoz zeminy a dalšího materiálu na skládku.
Kontejnerová doprava Pardubice - odvoz suti, odpadů, písku, štěrku
Společnost HC STAV s.r.o. Pardubice se zabývá občanskou výstavbou, opravami, zateplování, kontejnerovou dopravou, zámečnickou výrobou a klempířskou výrobou.
HC STAV s.r.o. Bytová výstavba Pardubice
Komplexní dopravní služby, autodoprava tuzemská i zahraniční, moderní vozový park
Přepravu zboží po celé Evropě moderními vozy zajišťuje společnost KOUBA Trans, s.r.o. z obce Zdice v okresu Beroun. Provádíme kompletní dopravní služby včetně chladírenské i expresní přepravy.
KOUBA Trans, s.r.o.
Vnitrostátní nákladní doprava a mezinárodní přeprava, do Polska a na Slovensko, opravy vozů
Přepravu zboží různého druhu zajišťuje společnost AUTODOPRAVA A AUTOOPRAVNA L&M Milan Langpaul z Havlíčkova Brodu. Provádíme opravy vozidel značek MB, AVIA a IVECO.
Kontejnerová doprava - prodej kameniva, převoz sypkých materiálů
Pokud potřebujete kontejnerovou dopravu, pak kontaktujte společnost Josef Velocha se sídlem v Hranicích, která vám zajistí převoz sypkých materiálů nebo odvoz suti i do Lipníka nad Bečvou.
Vnitrostátní a mezinárodní přeprava dřeva, logistika pro široký dřevařský průmysl
Přepravu dřeva pro tuzemsko i zahraničí poskytuje společnost HENGSTBERGER s.r.o. sídlící v obci Hamr na Třeboňsku. Jsme spolehliví dopravci dřeva s vlastní dílnou i mobilním servisem.
HENGSTBERGER s.r.o.
Tuzemská a mezinárodní autodoprava a jeřábnické práce
Firma RAPAStav s.r.o. v Prostějově se zaměřuje nejen na mezinárodní a vnitrostátní autodopravu, ale také vám zajistí kompletní jeřábnické práce autojeřábem.
Vnitrostátní i mezinárodní autodoprava Hradec Králové
Pokud hledáte spolehlivého dopravce s dlouholetou praxí, určitě oslovte firmu Juhasz Logistic, s.r.o. Hradec Králové
Juhasz Logistic, s.r.o. Autodoprava a spedice Hradec Králové
Mezinárodní kamionová doprava, spedice, přeprava nebezpečného zboží
Mezinárodní kamionová doprava, spedice, kusová a velkoobjemová přeprava, transport nebezpečného zboží ADR realizuje Control Point s.r.o., okres Olomouc.
Control Point s.r.o.