GOLD SERVICE, s.r.o.

Vyhledejte si nejpříznivější ceny za nákladní, lodní, železniční či leteckou přepravu i osobní dopravu, aktuální dopravní zpravodajství, dopravní předpisy, platné jízdní řády a vhodné spoje vlaků, autobusů, tramvají i informace o bezbariérovém cestování nebo o zpoplatněných úsecích dálnic a silnic u nás i v zahraničí.

Mezinárodní autodoprava, rychlá a spolehlivá přeprava zboží po Evropě
Mezinárodní autodoprava, přeprava zboží po celé Evropě, rychlý a spolehlivý transport zásilek, logistiku a skladování zajišťuje Moto veloci s.r.o., Vratimov.
Mezinárodní kamionová doprava, přeprava zboží moderními vozy, Evropa, uskladnění zásilek
Přepravu Vašeho zboží v tuzemsku i do zahraničí Vám zajistí spediční společnost Lukáš Kořínek 2ktransport s.r.o. z Varnsdorfu. Kamionová doprava moderními vozy i spolehlivou skladovou logistikou.
Přeprava nadrozměrných nákladů - profesionálně a za příznivou cenu
Pro firmu MH Zasílatelství, s.r.o. v Prostějově je dobře dopravený náklad na prvním místě. Zajistí vám přepravu těžkých i nadrozměrných nákladů profesionálně a za příznivou cenu.
Spolehlivé stěhování bytů, rodinných domů, kanceláří i celých firem
Firma Romana Košárka provádí spolehlivé stěhování v Opavě. Nabízíme všechny stěhovací služby a poskytneme vám stěhování rodinných domů, kanceláří i celých firem.
Stěhovací služby - stěhování bytů, domácností, kanceláří, firem
Firma PKP Trans, s.r.o. Otrokovice je autodopravce, zajišťuje i stěhovací služby v regionu Zlínský kraj, Zlín - stěhování bytů, domácností, kanceláří, firem.
Luxusní vnitrostátní i mezinárodní autobusová doprava pro jednoduchou přepravu
Vnitrostátní i mezinárodní autobusovou dopravu zajišťuje společnost JC TRANS, s.r.o., která Vás přepraví kamkoli si budete přát - luxusními autobusy po tuzemsku i zahraničí.
Poskytování levného a spolehlivého odvozu i rozvozu nábytku s dlouholetou praxí
V oblasti odvozu a rozvozu nábytku vám bude jistě výborným partnerem firma Romana Košárka Stěhování Opava, která poskytuje levné a profesionální služby i v oblasti Krnova a jeho okolí.
Autodoprava Praha a Středočeský kraj, přeprava písku, štěrku, zeminy i kameniva, deponování
Šterk, suť i kamenivo Vám rychle a spolehlivě odveze společnost s Deponie - Josef Burián sídlící v Praze Královice. Zajistíme přepravu veškerých stavebních materiálů, kůry i okrasných valounů.
Odvoz demoličních a stavebních odpadů Mníšek pod Brdy
Spolehlivý odvoz odpadu z Mníšku pod Brdy a dalších vybraných lokalit podle přání klienta.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Mimo montáže poskytujeme také pronájem a přepravu autem s hydraulickou rukou (HR)
Společnost ST-Mont Pavel Stejskal rozšiřuje v rámci své činnosti službu v oblasti přepravy techniky a strojů, stavebních materiálů, či zboží, pronájem a přepravu autem s hydraulickou rukou.
Mezinárodní přeprava chlazeného a mraženého zboží západní Evropě rychle a spolehlivě
Přeprava chlazeného a mraženého zboží do Velké Británie, Francie i Španělska Vám zajistí firma Kendy CZ spol. s r.o. ze Slaníku. Včasná doprava moderními a bezpečnými vozy.
Komfortní autobusy, mikrobusy – přeprava po České republice i do zahraničí
Společnost JC Trans s.r.o., která působí v okolí Ostravy, Frýdku Místku i Opavy Vám zajistí bezpečnou přepravu po ČR i do zahraničí komfortními autobusy i mikrobusy.
Tuzemská a mezinárodní nákladní přeprava, osobní autobusová doprava
Hlavními činnostmi naší společnosti TQM - holding s.r.o. z Opavy jsou komplexní logistické služby, osobní autobusová doprava, tuzemská a mezinárodní nákladní přeprava.
Přeprava stavební a zemědělské techniky a nadrozměrných nákladů
Převoz stavebních, zemědělských a lesnických strojů, nadrozměrných nákladů po celé ČR a EU realizuje společnost Autodoprava František Vlček, okres Ústí nad Labem.
Autodoprava František Vlček
Prodej a přeprava sypkého i stavebního materiálu, zemní, výkopové a demoliční práce
Bohatý sortiment kameniva a sypkých hmot Vám poskytne firma Jana Maštalířová Prodej písku a kameniva z Prostějova. Různé druhy písků pro účely betonování, na omítky i pískoviště.
Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava – zajistíme Vám auto od pick-upu po návěs
Vnitrostátní a mezinárodní autodopravu od přepravy pick-upem až po nadrozměrné náklady či drobný rozvor po olomouckém kraji zajišťuje firma VAPEE s.r.o. z Olomouce.
Spolehlivá železniční doprava materiálu, komodit včetně poradenství
V železniční dopravě materiálu, komodit a jeho poradenství vám pomůže jednoznačně firma Železnice Peštál s.r.o. z Třebíče s dlouholetou praxí a spolehlivým přístupem.
Hotelová doprava i přeprava na kulturní akce, transfery z letiště Praha
Osobní automobilová doprava jednotlivců či skupin do 20 osob, hotelová doprava, přepravu na kulturní akce, dovolené či výlety zajišťuje Zdeněk Mazur, Praha.
Personal Transport Prague s.r.o., Osobní autodoprava Praha
Spolehlivá spedice a doprava po celém světě
Pokud hledáte společnost, která vám zajistí spolehlivou spedici a dopravu po celém světě, pak je pro vás MH Zasílatelství v Prostějově tou správnou volbou.
Zájezdová autobusová doprava v Pardubicích, autobus na objednávku, doprava na výlet
Spolehlivou a komfortní dopravu Vám zajistí firma Dopravní podnik města Pardubic a.s. DPMP a.s. Ať už jedete na výlet nebo na fotbalový zápas, s námi si cestu maximálně užijete.
Mezinárodní kamionová doprava Španělsko, Portugalsko, Anglie a Francie
Firma BERAN JIŘÍ s.r.o. Trutnov se především zaměřuje na zahraniční kamionovou dopravu do Španělska, Portugalska, Anglie a Francie
Špičková autodoprava stavebního materiálu - doprava betonu i sypkých směsí
Pokud hledáte špičkového autodopravce stavebního materiálu, který vám zařídí dopravu betonu nebo sypkých směsí na vaši stavbu, pak je zde pro vás spolehlivá stavební firma GEMO a.s.
Mezinárodní a vnitrostátní doprava, spedice do i mimo EU
Pokud hledáte zkušenou firmu, která se vám postará o dopravu zásilky do EU i mimo EU, pak se obraťte na MH Zasílatelství v Prostějově. V mezinárodní a vnitrostátní dopravě a spedici jsou odborníci.
Přeprava pro export a import po celém světě
Přepravu zásilek exportu a importu nejen po Evropě, ale po celém světě nabízí včetně celních služeb společnost NNR GLOBAL LOGISTICS UK LIMITED.
NNR Global Logistics UK LIMITED, organizační složka
Kamionová přeprava Trutnov – tuzemská a zahraniční autodoprava
Naše spediční firma JHT CZ s.r.o. Trutnov zajišťuje špičkové dopravní služby a také skladovací a technické služby.