GOLD SERVICE, s.r.o.

Vyhledejte si nejpříznivější ceny za nákladní, lodní, železniční či leteckou přepravu i osobní dopravu, aktuální dopravní zpravodajství, dopravní předpisy, platné jízdní řády a vhodné spoje vlaků, autobusů, tramvají i informace o bezbariérovém cestování nebo o zpoplatněných úsecích dálnic a silnic u nás i v zahraničí.

Vyklízení chat a chalup Praha – kompletní úklid od sklepa po půdu
Potřebujete vyklidit chatu či chalupu z důvodu přestavby nebo prodeje? Neplýtvejte svým časem. V Praze, okolí i vzdálenějších lokacích se o kompletní úklid a odvoz věcí postará firma Robert SÁL – SPV.
Cisternová přeprava potravin a tekutého nákladu v rámci celé EU, přeprava zásilek
Spolehlivou dopravu mléka, vína, piva či olejů po Česku i celé Evropě Vám zajistí energická společnost KREJČÍŘ transport s. r. o. z Prahy 1. Vlastníme moderní cisterny s kompresory a vlastním topením.
Víkendová cyklobusová doprava, pohodlné autobusy, zkušení řidiči v okresu Svitavy
Zpříjemněte si cestování pohodlnými a komfortně zařízenými autobusy od společnosti Zlatovánek spol.s r.o. z Poličky. Disponujeme moderními dálkovými autobusy, mikrobusy i minibusy.
Městská i meziměstská autobusová doprava na Svitavsku, linková i mezinárodní doprava
Bydlíte ve východních Čechách a rádi cestujete autobusem? Využijte služeb autobusového dopravce Zlatovánek spol.s r.o., který zajišťuje městskou i meziměstskou dopravu v Poličce a širokém okolí.
Autobusová doprava v Pardubickém kraji, zájezdová doprava, minibus pro soukromé akce
Spolehlivou autobusovou dopravu pro různé příležitosti Vám zajistí společnost Zlatovánek spol.s r.o. z Poličky. Naplánujete si zájezd a my zařídíme dopravu naším moderním dálkovým autobusem.
DHL Express CZ - expresní mezinárodní přeprava firemních balíků a dokumentů
V České republice působí DHL Express od roku 1986, kdy v tehdejším Československu začala poskytovat služby pod hlavičkou společnosti Čechofracht.
Společnost DHL byla oceněna titulem „Skvělé místo pro práci“.
DHL Express je na 8. místě v žebříčku 25 nejlepších pracovišť na světě. Mezi nejsilnější stránky nejmezinárodnější společnosti na světě patří angažovanost a způsob vedení.
Přijmeme řidiče linkového autobusu Náchod - linková a nepravidelná doprava
Přijmeme spolehlivé a zkušené řidiče autobusu na dálkovou linku a nepravidelnou dopravu - P - TRANSPORT s.r.o. Broumov, Náchod
P - TRANSPORT s.r.o.
Spolehlivé stěhování nadměrných strojů a výrobních linek
Zajišťujeme kvalitní stěhování nadměrných strojů a výrobních linek pomocí speciálních stěhovacích vozíků nebo autojeřábů - Stěhování BRZEK Jablonec nad Nisou
Spolehlivá autobusová doprava, zájezdy po ČR i do zahraničí
Provozujeme špičkovou vnitrostátní i mezinárodní autobusovou dopravu vlastními plně vybavenými autobusy - AM Gnol s.r.o. Hradec Králové
Odborné stěhování strojů a nadměrných předmětů – Jablonec
U firmy Stěhování Brzek si můžete objednat celý proces stěhování strojů a nadměrných předmětů - Stěhování BRZEK Jablonec nad Nisou
Námořní sběrná služba – ekonomické řešení dopravy
Ekonomické řešení dopravy pro zákazníky s menším objemem přepravovaného zboří přináší námořní sběrna služba oddělení námořní přepravy společnosti NIPPON EXPESS se zastoupením v Praze.
Nippon Express - významný partnerem v oblasti přeprav zásilek již od roku 2001
Společnost NIPPON EXPESS se svou pobočkou a vlastním skladem v Praze se řadí již mnoho let mezi významné partnery v oblasti přepravy zásilek.
Komplexní servis v oblasti přepravy – dopravíme Vaši zásilku včas na sjednané místo
O komplexní servis Vašich zásilek a jejich včasné a bezpečné dopravení na místo určení se postará společnost NIPPON EXPESS se zastoupením v Praze.
Autobusová zájezdová doprava s klimatizací, osobní přeprava midibusem
Autobusovou zájezdovou dopravu Karosa-Iveco LC s klimatizací, přepravu až pro 50 osob, osobní přepravu midibusem Ford Tranzit zajišťuje Autodoprava Milan Dvořák.
Stěhovací služby, profesionální stěhování v ČR i zahraničí, vyklízení
Komplexní stěhovací služby, vyklízení bytů, domů, kanceláří, profesionální stěhování v ČR i zahraničí, přesun těžkých břemen provádí společnost ODNESTO.cz s.r.o.
Přeprava zboží do celého světa – rychlá a spolehlivá
O rychlou a včasnou přepravu Vašich zásilek do celého světa se spolehlivě postará společnost NIPPON EXPESS se zastoupením v Praze.
Mezinárodní stěhovací služby - zajišťované rodilými japonskými mluvčími v češtině i v angličtině
Stěhujete se do ciziny či do ciziny a očekáváte profesionální servis? Společnost NIPPON EXPESS nabízí mezinárodní stěhovací služby zajišťované rodilými japonskými mluvčími také v češtině i angličtině.
Doprava písku Nymburk -  pomocí nákladního auta AVIA s kontejnery
Zajišťujeme dopravu písku pomocí nákladního auta AVIA s kontejnery, doprava písku tříděného, maltového a pro betony - STAVEXA - stavebniny, spol. s r.o. Sadská, Nymburk
Přeprava těžkotonážních nákladů - strojů, stavebních konstrukcí, hutního materiálu
Přepravní společnost S.I.T.S. Zlín se zaměřuje na přepravu těžkotonážních nákladů - zemědělských strojů, stavebních konstrukcí, hutního materiálu. Zajišťujeme dopravu v ČR i v zemích EU.
Spedice a logistika Praha – pobočky v 37 zemích celého světa
Skutečným odborníkem v oblasti spedice a logistiky je společnosti NIPPON EXPESS, která má pobočky celkem v 37 zemích celého světa včetně zastoupení v Praze.
Stěhování, stěhovací služby, nadměrná břemena, stroje, trezory, výrobní linky
Potřebujete někoho kdo Vám pomůže vystěhovat nadměrné břemeno, stroje, trezor, výrobní linku nebo prostě jen byt - pak vám pomůže stěhovací služba Brzek.
Poskytování přepravních služeb vozy IVECO a AVIA na menší vzdálenosti v Chomutově a okolí
Potřebujete přepravit náklad na vzdálenost menší než 100 km v okolí Chomutova za příznivé ceny? Obraťte se s důvěrou na společnost Trans-region-stav s.r.o.
Vysokorychlostní dynamické váhy, nová generace zařízení pro dynamické vážení za jízdy
Firma CROSS Zlín, a.s. je předním světovým výrobcem zařízení pro detekci dopravy a vážení za jízdy. Vysokorychlostní dynamické vážení za jízdy OptiWIM je nová generace zařízení pro dynamické vážení.
Nadrozměrné náklady-přeprava obytných kontejnerů, mobilních domů
Firma S.I.T.S. Zlín se zaměřuje na nadrozměrné náklady. Má dlouholeté zkušenosti v oblasti přepravy nadstandardních nákladů-obytných kontejnerů, mobilních domů.