GOLD SERVICE, s.r.o.

Vyhledejte si nejpříznivější ceny za nákladní, lodní, železniční či leteckou přepravu i osobní dopravu, aktuální dopravní zpravodajství, dopravní předpisy, platné jízdní řády a vhodné spoje vlaků, autobusů, tramvají i informace o bezbariérovém cestování nebo o zpoplatněných úsecích dálnic a silnic u nás i v zahraničí.

DHL je přední světová značka v logistice.
DHL nabízí logistické služby od vnitrostátní a mezinárodní balíkové přepravy přes pozemní, leteckou a námořní přepravu až po řízení průmyslových dodavatelských řetězců.
Přepravní souprava s hydraulickou rukou a přívěsem
Nabízíme služby spojené s dopravou břemen a jejich následné vyložení na určené místo pomocí soupravy s hydraulickou rukou - Kristensson s. r. o. Trutnov
Sdělovací systémy – bezporuchový přenos informací
Společnost AŽD Praha s.r.o. a její divize strategicky rozmístěné po celé České republice zajišťují servisní činnost non-stop pro bezporuchové fungování sdělovacích systémů a plynulý přenos informací.
Prodej dopravního značení Karlovy Vary
Pokud potřebujete dopravní značení pro zajištění bezpečnosti na pozemní komunikaci nebo pro jiné účely, obraťte se na společnost FLEX dopravně inženýrské služby s.r.o. se sídlem v Karlových Varech.
Autodoprava, přeprava sypkých materiálů písky, štěrky, sutě
Zajistíme přepravu sypkých materiálů – písky, štěrky, sutě, ale také další materiály, nebo zařízení - RULF Nová Paka s.r.o., Jičín
Námořní přeprava – kontejnerová přeprava i sběrná služba, rychlý a bezchybný servis
Sháníte spolehlivou a rychlou přepravu kontejnerů, nadrozměrných i menších zásilek? Kontaktujte oddělení námořní přepravy společnosti NIPPON EXPESS se zastoupením v Praze.
Mezinárodní a vnitrostátní spedice, zasilatelství Ostrava - kvalitní spediční služby
Přepravní společnost Petr Synek z Ostravy se zabývá především mezinárodní kamionovou dopravou a zajišťuje kvalitní spediční služby - mezinárodní a vnitrostátní spedice, zasilatelství.
Nabídka práce, zaměstnání pro tesaře, truhláře i zámečníky - zajímavé finanční ohodnocení
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku, která se zabývá zasílatelstvím, balením, nakládkami a vykládkami zboží hledá zaměstnance na pozici - pracovník balení a manipulace.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Přeprava plachtovými velkoobjemovými soupravami, vnitrostátní doprava
Provozujeme vnitrostátní silniční dopravu, přepravíme klasický i nebezpečný náklad, expresní přeprava kusových zásilek - PAP TRUTNOV, s.r.o.
PAP TRUTNOV, s.r.o. Mezinárodní silniční doprava Trutnov
Profesionální mezinárodní a vnitrostátní nákladní kamionová doprava - zasilatelství a spedice
Profesionální mezinárodní i vnitrostátní silniční dopravu kamiony zajišťuje společnost Společnost Petr Synek, která je specialistou na spedici a zasilatelství do zahraničí.
Přeprava z lomů HDK
Společnost Fabak pana Václava Kotlíka zajišťuje přepravu z lomů HDK - hrubého drcené kamene a dalšího sypkého materiálu a také zajišťuje přepravu pásových bagrů do 22 tun.
Spedice vytěžování kamionová doprava Maďarsko Španělsko Slovensko
Pro své zákazníky zajišťujeme mezinárodní a vnitrostátní kamionovou dopravu a autodopravu - AM Gnol s.r.o. Hradec Králové
Signální světla, bezpečnostní světla a systémy a světelná signalizace pro bezpečnost práce
Břeclavská firma Teprostroj s.r.o. poskytuje signální světla, bezpečnostní světla a systémy, světelné signalizace pro stroje a strojní zařízení včetně kompletní montáže.
Teprostroj s.r.o.
Nákladní přeprava nebezpečných nákladů, autodoprava vnitrostátní, mezinárodní
Zajišťujeme přepravu nebezpečných nákladů, nákladní autodopravu provozujeme vnitrostátní i mezinárodní.
Přeprava zboží, autodoprava nákladní, dodávková, kamionová v rámci EU
Přepravu zboží, autodopravu nákladní, dodávkovou, kamionovou do 18 tun či velkoobjemovou low-deck na území ČR a EU zajišťuje společnost JIRSA TRANS s.r.o., sídlící v Říčanech.
Autobusová doprava linková Kladno, Praha, vnitrostátní, mezinárodní, zájezdová
Autobusovou dopravu pravidelné linky Kladno - Praha, vnitrostátní, mezinárodní, zájezdovou přepravu osob a skupin zajišťuje společnost POHL Kladno spol. s r.o.
Nákladní autodoprava, doprava zahraniční, tuzemská, ADR, nadrozměrné zásilky, Praha
Nákladní autodopravu, přepravu zboží do zahraniční a v rámci ČR, transport ADR a nadrozměrných zásilek Vám zajistí společnost AZ LOGISTIKA s.r.o., Praha 20.
AZ LOGISTIKA s.r.o. Vnitrostátní a mezinárodní přeprava
Špičková přeprava materiálů, nákladů a strojů
Firma Melichar Liberec  s r.o. představuje renomovanou firmu s moderním vybavením pro spolehlivou přepravu materiálů, nákladů a strojů.
Nákladní doprava, autodoprava, doprava zeminy a sypkých materiálů, okres Praha východ
Nákladní dopravu, přepravu zeminy, suti a sypkých materiálů, písku, kamení, štěrku Vám zajistí společnost Jiří Šimon - Zemní a výkopové práce, sídlící v okrese Praha východ.
Nákladní doprava, autodoprava, přeprava sypkých materiálů, zemědělských komodit
Nákladní dopravu, autodopravu, přepravu sypkých materiálů, zemědělských komodit, transport stavebních strojů Vám zajistí firma Miroslav Blažek sídlící Železném Brodě.
Přeprava stavebních a zemních strojů, sypkých hmot, těžká stavební doprava
Přepravu, dopravu těžkých stavebních a zemních strojů a techniky, sypkých hmot a materiálů pro Vás zajistí společnost Mibag - Miroslav Šmíd, sídlící v okrese Břeclav.
Odborné stěhování kanceláří a trezorů Jablonec nad Nisou
Zajišťujeme speciální stěhování kanceláří a trezorů, strojů, výrobních linek a provozů – stěhovací služby - Stěhování BRZEK Jablonec nad Nisou
Spedice, doprava, logistika, skladování, nákladní autodoprava Hradec Králové
Nákladní autodopravu, přepravu zásilek spolu se spedicí, logistikou a skladováním zajistí společnost Juhasz Logistic, s.r.o. se sídlem v Hradci Králové.
Juhasz Logistic, s.r.o. Autodoprava a spedice Hradec Králové
Letecká přeprava – ručíme za rychlý a bezchybný servis
Potřebujete přepravit důležitou zásilku a jde Vám o čas? Kontaktujte spolehlivou přepravní společnost NIPPON EXPESS se zastoupením v Praze, která nabízí výhodnou leteckou přepravu.
Přeprava a nakládka stavebních a sypkých materiálů Hradec Králové - spolehlivě
Hledáte spolehlivého přepravce stavebních nebo sypkých materiálů v Hradci králové a okolí? Neváhejte se obrátit na společnost ADOZ, spol. s r.o., která tyto služby nabízí.