GOLD SERVICE, s.r.o.

Vyhledejte si nejpříznivější ceny za nákladní, lodní, železniční či leteckou přepravu i osobní dopravu, aktuální dopravní zpravodajství, dopravní předpisy, platné jízdní řády a vhodné spoje vlaků, autobusů, tramvají i informace o bezbariérovém cestování nebo o zpoplatněných úsecích dálnic a silnic u nás i v zahraničí.

Mezinárodní kamionová silniční doprava celovozové zásilky, dokládky, spedice
Zabezpečujeme mezinárodní kamionovou silniční dopravu, dopravíme celovozové zásilky, zajišťujeme dokládky a spediční služby.
Mezinárodní silniční doprava plachtovými návěsy po celé Evropě
Mezinárodní silniční doprava zboží plachtovými návěsy po celé Evropě je jednou z našich činností. Potřebujete doručit zboží, kusové zásilky, svitky, nebezpečné zboží? Pak jsme tu pro Vás my. Zajistíme Vám spolehlivou dopravu plachtovými návěsy, velkoobjemovými soupravami, modulovými návěsy, chladírenskými i mrazírenskými návěsy. Naše moto ...
PAP TRUTNOV, s.r.o. Mezinárodní silniční doprava Trutnov
Zpomalovací a vodící prahy, makety policistů a radary eshop - zajistí ukázněnost řidičů
Potřebujete ve Vašem okolí zajistit ukázněnost řidičů a zvýšit bezpečnost chodců? Nabídku zpomalovacích a vodících pruhů, makety policistů a radary naleznete v eshopu firmy PROZNAK Praha s.r.o.
Úspora emisí CO2 při využití elektrokola k rozvozu zásilek – plnění cílů ISO 50001
Využití elektrokol a vozidel na alternativní pohon společností DHL Express a úspora emisí CO2 při svozu a rozvozu zásilek je cílem certifikace ISO 50001 - systémů managementu hospodaření s energií.
Pronájem a instalace provizorních dopravních značek a dopravního značení Praha
Pronájem a instalace dopravního značení, dopravních značek, vybavení komunikací firmou Proznak Praha, s.r.o.
Největší skladovací prostory o ploše 200 m2 s kapacitou 180 paletových míst
Vlastní skladovací prostory určené pro překládku vlastních nebo cizích kamionů - Kristensson s. r. o. Trutnov
Přeprava sypkých materiálů, nadrozměrných, strojů, odpadů, kontejnerů
Zajišťujeme přepravu různých sypkých materiálů, přepravíme i nadrozměrné náklady, stoje, odpady i kontejnery vlastním vozovým parkem.
Vnitrostátní silniční doprava nebezpečného zboží | Trutnov
Vnitrostátní silniční doprava nebezpečného zboží pro Vás rádi zajistíme. Sídlíme v Trutnově. Potřebujete převézt nebezpečné zboží a nemáte na to správný dopravní prostředek. Zajistíme dopravu dle Evropské dohody o mezinárodní silniční přepravě nebezpečných věcí. Disponujeme vlastní rozsáhlým vozovým problém a převézt téměř cokoliv pro nás ...
PAP TRUTNOV, s.r.o. Mezinárodní silniční doprava Trutnov
Mezinárodní spedice a autodoprava do Anglie
Specialista na autodopravu a spedici do Anglie - dopravní společnost Beran Jiří rychle a kvalitně zajistí mezinárodní nákladní přepravu.
Logistika - optimalizace nákladů na dopravu | Trutnov
Logistika - optimalizace nákladů na dopravu zajišťuje firma PAP TRUTNOV, s.r.o. Optimální náklady spojené s dopravou už nemusí být snem. Vše Vám naplánujeme tak, aby Vaše náklady byly co nejnižší. Důležité faktory v určování strategie jsou druh dopravního prostředku, trasa, nakládka, vykládka a další. Vše umíme zkombinovat a sjednotit k ...
PAP TRUTNOV, s.r.o. Mezinárodní silniční doprava Trutnov
Kontejnerová autodoprava všech materiálů s vozy Tatra a Man | Liberec, Jablonec
Nabízíme přepravní služby vozy značky Tatra a Man, výhodně přepravíme veškerý stavební odpad SEDRUS s.r.o. Chrastava
Vnitrostátní kamionová doprava pro náročné zákazníky | Trutnov
Vnitrostátní kamionová doprava od PAP Trutnov nabízí celou řadu vozů, které můžete využívat.
PAP TRUTNOV, s.r.o. Mezinárodní silniční doprava Trutnov
Nákladní autodoprava  – Španělsko rychle a spolehlivě
Společnost Beran Jiří vám proto nabízí nákladní autodopravu na trase Česká Republika – Španělsko.
Vnitrostátní i mezinárodní kamionová doprava - Hradec Králové
Dopravit zboží z bodu A do bodu B rychle, bezpečně a bez jeho poškození - to má na starosti vnitrostátní a mezinárodní kamionová doprava. Zdá se vám to jako jednoduchý úkol? Nenechte se mýlit. K spolehlivé přepravě zboží totiž potřebujete nejen odpovídající techniku, ale i dostatečné zkušenosti s vnitrostátní či mezinárodní kamionovou dopravou a ...
Kamionová doprava, mezinárodní, vnitrostátní, Evropa
Zajišťujeme mezinárodní a vnitrostátní kamionovou silniční dopravu, spedici a logistické služby.
PAP TRUTNOV, s.r.o. Mezinárodní silniční doprava Trutnov
Demontáž a stěhování linek Chrudim -  vše dle pokynů a přání zákazníka
T M T a.s. Chrudim - linky stěhujeme po tuzemsku i v zahraničí, Demontáž a stěhování linek se uskutečňuje v rámci jednoho závodu nebo z jednoho závodu do druhého.
Automatizace silniční techniky Brno - světelná signalizace na křižovatkách
Brněnská divize společnosti AŽD Praha s.r.o. se specializuje na světelnou signalizaci na křižovatkách. Divize se věnuje projektování, vývoji, výrobě i montáži, obchodní a poradenské činnosti.
Autodoprava, přeprava sypkých materiálů, odvoz odpadu, písek, štěrk
Jako Zempra MB s. r. o. zajišťujeme autodopravu pro odvoz a přepravu sypkých materiálů, stavebního, nebezpečného i domovního odpadu v okolí Mladé Boleslavi.
Zempra MB s. r. o. Výkopové a zemní práce Mladá Boleslav
Autobusová doprava Hradec Králové pro každý zájezd
Organizujete výlet, dovolenou nebo poznávací zájezd, pro který bude potřeba autobusová doprava? A jste si jistí, že jste sehnali skutečně spolehlivého a kvalitního dopravce? Nic totiž nezkazí úvod dovolené víc, než několik hodin strávených ve starém, nepohodlném autobusu, který vypadá, že se každou chvíli rozpadne, nemá záchod ani klimatizaci a ...
Přeprava nadměrných nákladů – Liberec
V případě, že potřebujete pohodlně nakoupit nebo naopak ze své stavby odstranit stavební nebo jiný materiál, nejspíš budete potřebovat odborníka. Přeprava ve stavebnictví jde navíc ruku v ruce s přepravou nadměrných nákladů - a to bývá teprve oříšek. Společnost Melichar Liberec je odborník nejen na služby z oblasti přeprava nadměrných ...
Přeprava nebezpečných nákladů s vybavením dle ADR
Přeprava nebezpečných nákladů s vybavením dle ADR je jednou z našich služeb oboru autodopravy, kterým se zabýváme. Přepravou nebezpečných nákladů kde je nutné mít vybavení dle ADR se rozumí převoz: - plynů - hořlavých kapalin - hořlavých tuhých látek - látek podporujících hoření - jedovatých látek - žíravých látek Nebezpečné ...
Zemní práce, terénní úpravy včetně nákladní autodopravy, okres Pardubice
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy a revitalizace rybníků ve východních Čechách společně s nákladní autodopravou či přepravou materiálů provozuje firma Pavel Hlásný se sídlem v obci Býšť.
DHL Locker (úložné boxy pro vyzvednutí zásilky) – čas je jen na Vás
Pokud jste zaměstnáni a nemáte čas, chuť nebo možnost vázat se čekáním na doručení zásilky kurýrem určený den a hodinu, využijte flexibilní vyzvedávání DHL Locker – úložný box pro vyzvednutí zásilky.
Mezinárodní nákladní silniční doprava, velkoobjemové soupravy, plachtová vozidla
Zajišťujeme mezinárodní nákladní a silniční dopravu pomocí různých velkoobjemových souprav i plachtových vozidel a dalších.
PAP TRUTNOV, s.r.o. Mezinárodní silniční doprava Trutnov
Silniční motorová autodoprava nákladní, mezinárodní, tuzemská
Zajišťujeme silniční motorovou nákladní autodopravu a to jak mezinárodní v zemích Německo, Francie, Švýcarsko , aj, tak i tuzemskou přepravu.