GOLD SERVICE, s.r.o.

Vyhledejte si nejpříznivější ceny za nákladní, lodní, železniční či leteckou přepravu i osobní dopravu, aktuální dopravní zpravodajství, dopravní předpisy, platné jízdní řády a vhodné spoje vlaků, autobusů, tramvají i informace o bezbariérovém cestování nebo o zpoplatněných úsecích dálnic a silnic u nás i v zahraničí.

Přeprava kapalných chemikálií - mezinárodní silniční cisternová přeprava ADR
Firma Stratmann s.r.o. z Humpolce poskytuje služby v oblasti mezinárodní přepravy pomocí cisteren ADR a přepravních kontejnerů. Profesionální převoz nebezpečného materiálu.
Pronájem dopravního značení a značek - kužely, směrovací desky i semafory
Pronájem dopravního značení a značek vám zajistí odborníci z firmy Dopravní značení Čermák. Ať už si chcete pronajmout dopravní kužely, směrovací desky či semafory, pak jsme zde pro vás.
Přeprava zásilek, služba DHL BREAK BULK-EXPRESS - řešení pro průmyslová odvětví
Pro různá průmyslová odvětví nabízí DHL Express (Czech Republic) s.r.o. inovativní a konkurence schopné dodavatelsko-odběratelské sítě.
Dopravní značení České Budějovice
Bez dopravního značení by nemohl fungovat provoz na silnicích. Chcete určitou komunikaci vybavit kvalitním značením svislého, nebo vodorovného typu? Nebo snad sháníte speciální přípravky pro práci na silnicích? Zdeněk Žák-DOZNA nabízí to, co hledáte. Vybírat můžete z bohaté nabídky normovaných značek, a to nejenom dopravních. V případě ...
Mezinárodní kamionová doprava Trutnov - Evropa, Rakousko, Německo
Převezeme Vám zásilku od 100kg do 26,8tun. Dopravu zajistíme návěsovým autem nebo velkoobjemovou soupravou.
Půjčovna a prodej dopravního značení České Budějovice - svislé, vodorovné, trvalé, přechodné
Dopravní značení může být buď svislé, anebo vodorovné. Dále se dělí na trvalé a přechodné. Postaráme se jak o vypůjčení pro přechodné účely, tak o prodej na účely trvalé.
Společnost DHL Express letos slaví 30 let v České republice.
Rychlost, bezpečnost, léty prověřená kvalita – posílejte nyní s DHL i Vy. Spolehlivá a osvědčená společnost s 30letou tradicí na českém trhu.
Pronájem, prodej zpomalovací retardery, bezpečné přechody
Firma Dopravní značení - Čermák zajistí v Olomouci prodej, pronájem a realizaci vodorovného i svislého dopravního značení, značek či zpomalovacích retardéru pro bezpečné přechody.
Autodoprava, přistavení kontejnerů Blansko, Brno
Přistavení kontejnerů, autodoprava, stavební a zemní práce, disponujeme moderní technikou, výstavba rodinných domů, stavby na klíč
Mezinárodní expresní přeprava zásilek DHL do všech koutů světa
Mezinárodní expresní přeprava zásilek je specialitou společnosti DHL Express. Obchodujete pravidelně se zahraničím, nebo potřebujete rychle poslat balíček pro své známé?
Dopravní značení prodej | České Budějovice
Dopravní značení a další příslušenství na komunikace prodává a půjčuje firma DOZNA Zdeňka Žáka. Zakoupit u nás můžete všechny druhy dopravních značek výstražných, upravujících přednost, příkazových, zákazových i informačních. Pokud je značení jen dočasné, dodáme spolu s tím i nástavce, objímky ke značce, betonové a hliněné patky a ...
Půjčovna dopravního značení České Budějovice
Dopravní značení si můžete vypůjčit u Zdeňka Žáka a jeho firmy DOZNA v Českých Budějovicích. Pro rychlé a přehledné označení změn na pozemních komunikacích a dalších míst, kde je nutné okamžité upozornění, Vám nabízíme všechny druhy značek dopravních, orientačních, turistických, reklamních i prosvětlovacích. Kromě venkovních máme pro Vás ...
Realizace dopravního značení České Budějovice
Realizaci dopravního značení v místech úplných nebo částečných uzavírek nabízí Zdeněk Žák a jeho společnost DOZNA. Pokud potřebujete uzavřít komunikaci ať z důvodu opravy kanalizací, plynovodů, kabelových sítí a dalších úprav, zařídíme pro Vás funkční odklonění dopravy. Vaši dělníci budou v bezpečí před řidiči díky našim dopravním přenosným, ...
Vnitrostátní expresní přeprava zásilek rychle a spolehlivě od DHL Express
Posíláte důležitou zásilku a potřebujete, aby byla doručena rychle a spolehlivě? Obraťte se na společnost DHL Express. Vnitrostátní expresní přeprava zásilek je náš obor.
DHL – Logistická společnost pro celý svět - každý den spojujeme lidi a zlepšuje tak jejich život
Jako logistická společnost pro svět je DHL páteří obchodu a zajišťuje, aby vše, co má být doručeno, skutečně doručeno bylo.
Dopravní značení prodej i půjčovna  - České Budějovice
Každá stavba poblíž dopravní komunikace se neobejde bez dopravního značení. Díky němu zajistíte nejenom bezpečnost na stavbě, ale také bezpečnost řidičů. Jste stavební firma, obec či jakákoliv jiná instituce, která potřebuje stavební značení? Pak kontaktujte společnost Zdeněk Žák-DOZNA České Budějovice. Zdeněk Žák-DOZNA má totiž pro své ...
Mezinárodní kamionová doprava po celé Evropě - Slovinsko i Nizozemí
Postaráme se o bezpečný a rychlý převoz nákladů všeho druhu, v případě potřeby zajistíme také složení nákladu hydraulickým čelem.
Mezinárodní a tuzemská kamiónová doprava Příbram
Společnost DORYS CZ, s.r.o. nabízí nonstop mezinárodní a vnitrostátní nákladní dopravu, přepravu kontejnery, přepravu kusových zásilek.
Vodorovné dopravní značení komunikací, průmyslových hal i dětských hřišť
Vodorovné dopravní značení komunikací, průmyslových hal i dětských hřišť vám zhotoví firma Dopravní značení - Čermák v Olomouci - nové i obnovu starého vodorovného dopravního značení máme v malíčku.
Dopravní systémy - moderní technická řešení pro řízení dopravy
Dodáváme a montujeme spolehlivé systémy pro řízení dopravy. Zajistíme bezpečnost na komunikacích nejen pro řidiče, ale také chodce a další účastníky provozu.
Přepravní činnost, technika IVECO, AVIA
Stavebními pracemi a přepravní činností, která úzce souvisí právě se stavbami, s převozy materiálů a dalšími potřebnostmi se zabývá společnost TRANS-REGION-STAV. Doprava naší technikou je cenově dostupná, máte navíc na výběr z mnoha variant: - IVECO sklopná solo – 36 Kč/km (+ vlek za 37 Kč/km) - AVIA sklopný ...
Doprava osob mikrobusem - transfery z i na letiště Ostava-Mošnov levně pro 7 osob
Firma Palkon s.r.o. Vám zajistí bezpečnou a pohodovou dopravu osob mikrobusem za příznivé ceny. Nabízíme transfery až pro 7 osob z i na letiště Ostrava Mošnov, jsme výrazně levnější než taxi!
Autodoprava, stěhovací služby, rozvoz, expresní přeprava Jihlava
stěhovací služby na míru, expresní přeprava, rozvoz, autodoprava, nákladní taxi, likvidace pozůstalosti, vyklízení a likvidace, 11 lidí k dispozici
Dopravní značení, zařízení, světelná signalizace Olomouc
Firma Dopravní značení - Čermák poskytuje komplexní služby v oblasti dopravního značení. Zajistíme prodej, pronájem a realizaci dopravního zařízení a světelné signalizace v Olomouci a okolí.
Levné autobusové jízdenky prodej - přímé autobusové spojení do Kodaně a do Švédska
Skandinávské země jsou dostupné všem cestovatelům díky společnosti BOHEMIAN LINES, s.r.o., která prodává levné autobusové jízdenky z Brna do Stockholmu.