GOLD SERVICE, s.r.o.

Vyhledejte si nejpříznivější ceny za nákladní, lodní, železniční či leteckou přepravu i osobní dopravu, aktuální dopravní zpravodajství, dopravní předpisy, platné jízdní řády a vhodné spoje vlaků, autobusů, tramvají i informace o bezbariérovém cestování nebo o zpoplatněných úsecích dálnic a silnic u nás i v zahraničí.

Logistika i skladování je úkolem pro PAP Trutnov
Hledáte prostory vhodné ke skladování? K dispozici jsou vám skladovací prostory v Trutnově, které nabízí společnost PAP Trutnov. Zabýváme se nejen skladováním, ale i logistikou. Pronajímáme netemperované prostory o celkové výměře okolo 1100 m2., manipulační výška je pak mezi čtyřmi až šesti metry. Všem našim klientům nabízíme tento prostor pro ...
PAP TRUTNOV, s.r.o. Mezinárodní silniční doprava Trutnov
Prodej dopravního značení České Budějovice
Společnost pana Zdeňka Žáka DOZNA z Českých Budějovic nabízí prodej i pronájem dopravního značení. Zapůjčení využije ten, kdo potřebuje značení jen na časově omezenou dobu.
Středisko agromechanizace ZDV Fryšták-postřiky, sklizeň, osevy
Středisko agromechanizace zemědělského družstva Fryšták u Zlína nabízí tyto zemědělské práce-postřiky, sklizeň, osevy, výmlat obilovin, lisování slámy.
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Mezinárodní kamionová doprava po celé Evropě | Trutnov
Mezinárodní kamionová silniční doprava je jednou z možností, jak přemístit Vaše zboží k zákazníkovi po celé Evropě. Chcete vaše náklady minimalizovat a přitom využívat mezinárodní kamionovou dopravu? Pak se obraťte na společnost PAP Trutnov, která přesně tohle svým klientům nabízí. Mezinárodní kamionová doprava je podstatnou součástí portfolia ...
PAP TRUTNOV, s.r.o. Mezinárodní silniční doprava Trutnov
Vnitrostátní silniční doprava - Expresní přepravy kusových zásilek | Trutnov
Vnitrostátní silniční doprava jako je expresní přeprava kusových zásilek, zajišťuje běžně naše firma sídlící Trutnově. Při expresním doručování zásilek hraje velkou roli spolehlivost a rychlost, čož Vám nadmíru zajistíme. Rychle přepravíme Vaší zásilku do 24h všude po celé ČR. Doručení zásilky probíhá vždy v nejkratším možném čase s ...
PAP TRUTNOV, s.r.o. Mezinárodní silniční doprava Trutnov
Nákladní autodoprava mezinárodní a vnitrostátní, spedice Německo Francie Švýcarsko
Nákladní autodopravu zajišťujeme především ve Francii, Německu, Švýcarsku, ale v České Republice, zajišťujeme tak mezinárodní dopravu, ale i vnitrostátní.
Volné pracovní místo řidiče nákladního automobilu, tahače a speciálního vozidla
Nedaří se Vám najít práci, která by se Vám líbila? Garantrans s.r.o v Ostravě hledá pro svou pobočku v Praze řidiče pro nákladní automobily, tahače a speciální vozidla.
Stěhovací služby, stěhování na klíč - montáž a demontáž nábytku
Stěhovací služby, stěhování na klíč - montáž a demontáž nábytku, stěhování dle dohody a přání zákazníka provádí firma Váš stěhovák Roman Miléř ve Znojmě.
Nabídka veškerých stěhovacích služeb, stěhování bytů a kanceláří
Stěhovací služby, stěhování bytů, vyklizení bytových i nebytových prostor, odvoz nábytku, zboží a další zajistí v Moravských Budějovicích firma Váš stěhovák
Nákladní kamionová přeprava sypkých materiálů sklápěcími návěsy po celé Evropě
Bezpečnou přepravu sypkých materiálů po celé Evropě zajistí spolehlivě společnost Promet Logistics a.s. Naše nákladní kamionová přeprava využívá moderní sklápěcí návěsy.
Prémiové služby DHL Express za poloviční ceny! - Mít celý svět na dosah nebylo nikdy jednodušší!
31 DHL Servicepoint na vybraných čerpacích stanicích Shell – samoobslužný kiosek. 24 DHL Servicepoint - klasický DHL SP bez samoobslužného kiosku.
Zajištění veškerých stěhovacích služeb, vyklízení domů i bytů
stěhovací služby, vyklízení bytů a domů, montáž a demontáž nábytku, pojištění nábytku po dobu stěhování to vše na Třebíčsku najdete u firmy Váš stěhovák Roman Miléř
Kontejnerová doprava vozy MAN 5t a Tatra 12t
Martin Zelina zajišťuje přistavení kontejneru a svoz odpadu v okolí měst Zlín, Kroměříž, Holešov a Hulín. Kontejnerová doprava vozy MAN 5t a Tatra 12t.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Stěhování těžkých břemen - klavír, starožitnosti, stěhovací služba Třebíč
Stěhování těžkých břemen - klavír, starožitnosti, koberce, trezory, sochy, kotle a další, stěhovací služba Váš stěhovák Roman Miléř v Třebíči.
Svislé dopravní značení - výstražné, zákazové i příkazové značky pro vaše bezpečí na cestách
Výstražné, zákazové i příkazové značky jsou důležité pro vaši bezpečnou jízdu. Proto je zde firma Dopravní značení -Čermák, která vám zajistí prodej, pronájem i realizaci svislého dopravního značení.
Vyklízení a uklízení bytových a nebytových prostor, stěhování Znojmo
Vyklízení a uklízení bytových a nebytových prostor, stěhování bytů, domů, kanceláří, stěhovací služby firmy Váš stěhovák ve Znojmě.
Zařaďte se mezi spokojené zákazníky DHL i Vy - interní průzkum Net Promoter Approach
Společnost DHL Express, přední světový poskytovatel mezinárodních expresních přepravních služeb, pravidelně a dlouhodobě monitoruje spokojenost svých zákazníků.
DHL Express  - prvotřídní kvalita doručení Vašich zásilek v nejkratším možném čase
Spol. DHL se jako přední poskytovatel logistických služeb může pyšnit označením „Logistická společnost pro celý svět“, neboť globální síť tvoří téměř 4 tisíce poboček ve více než 220 zemích a územích.
Relaxujte. Vaše dokumenty jsou kryty rozšířenou odpovědností DHL Express.
DHL Express přichází s novou nabídkou pojištění dokumentů, tzv. rozšířenou odpovědností za přepravované dokumenty. Tato prémiová služba je vhodná při zasílání hodnotných dokumentů.
Technické služby Moravská Třebová - pro lepší život ve městě
Technické služby Moravská Třebová jsou zde pro váš lepší život. Starají se o to, aby bylo město čisté a poskytovalo svým obyvatelům patřičné vyžití.
DHL – Logistická společnost pro celý svět - denně spojujeme lidi a zlepšujeme jejich život
Společnost DHL, globální lídr v oblasti logistiky, poskytuje zákazníkům své dlouholeté zkušenosti a znalosti z oblasti mezinárodní expresní přepravy.
Autodoprava, přeprava moderním minibusem i autobusem pro 60 lidí Třebíč
Autodopravu a přepravu moderním minibusem Volkswagen LT a autobusem Karosa, až pro 60 lidí, poskytuje přepravce Václav Rous. Dopravíme Vás tam, kam potřebujete.
DHL a trendy v logistice - největší poskytovatel logistických služeb na světě
Podobně jako v jiných oborech podnikání je i v logistice nezbytné inovovat a tak i my v DHL každoročně investujeme nemalé částky do naší letecké sítě a zvyšujeme tak kvalitu služeb pro naše klienty.
Rozvoz zásilek, expresní přeprava, nákladní taxi Jihlava
expresní přeprava, stěhování, nákladní taxi, obalení nábytku, vynášení, převoz zboží, konečný úklid,výkup a uložení zeminy, 11 zaměstnanců k dispozici
Nákladní a silniční autodoprava s hydraulickou rukou pro přepravu stavebního materiálu
Naše spolehlivá společnost IRONSPED s.r.o se sídlem v Ostravě je specialista na nákladní a silniční autodoprava s hydraulickou rukou pro přepravu stavebního materiálu.