GOLD SERVICE, s.r.o.

Vyhledejte si nejpříznivější ceny za nákladní, lodní, železniční či leteckou přepravu i osobní dopravu, aktuální dopravní zpravodajství, dopravní předpisy, platné jízdní řády a vhodné spoje vlaků, autobusů, tramvají i informace o bezbariérovém cestování nebo o zpoplatněných úsecích dálnic a silnic u nás i v zahraničí.

Předprodej jízdenek -  levná autobusová doprava do zahraničí od BOHEMIAN LINES, s.r.o.
Levné autobusové jízdenky do zahraničí si můžete v předprodeji zakoupit online na našich stránkách.
Doprava sypkých směsí i stavebního materiálu na vaši stavbu
Potřebujete-li přepravit velký nebo objemný náklad na vaši stavbu, pak kontaktujte logistický park společnosti GEMO a.s., kde vám zajistí dopravu sypkých směsí i stavebního materiálu.
Odvoz stavební sutě - zemní práce, hydraulická ruka Blansko, Brno
autodoprava, minibagr, traktorbagr, hydraulická ruka, výkopové a zemní práce, odvoz stavební sutě, stavby na klíč, stavební mechanizace, nákladní auto
Doprava z marketu - rozvoz a express přeprava zboží Jihlava
nákladní taxi, express doprava, přepravní služby, dovoz z marketu, rozvoz zboží, stěhovací služby, převoz materiálu, nákladní vozidla
Vodorovné, svislé dopravní značení a značky - prodej, pronájem
Firma Dopravní značení - Čermák působí také v okolí Přerova a poskytne Vám vodorovné, svislé dopravní. V tomto oboru jsme nejdéle působící firmou v Olomouckém kraji.
Pronájem zájezdových autobusů pro tuzemské i zahraniční zájezdy
Pokud si potřebujete pronajmout autobus, obraťte se na ČSAD Karviná a.s., kde Vám poskytnou pohodlný a spolehlivý zájezdový autobus pro tuzemské i zahraniční zájezdy.
Chladírenská doprava – přeprava v teplotním režimu Dakam s.r.o.
Dakam s.r.o. je mezinárodní firmou přepravující zboží v teplotním režimu od -25°C do + 30°C. Naše vozy splňují hygienické normy a požadavky pro řádné provedení přepravy. Jsme flexibilní po celé Evropě. Přeprava v teplotním režimu uchovává čerstvé potraviny na Váš stůl. Dále pak mrazírenskou dopravou přepravujeme krevní deriváty, vakcíny, farmaka ...
Dopravní značení cest, parkovišť, skladů nebo hřišť
Dopravní značení cest, parkovišť, skladů nebo hřišť Vám v Olomouci a okolí nabízí firma Dopravní značení - Čermák.
Zahraniční mezinárodní kamionová autodoprava, Evropa, Evropská unie
Zajišťujeme zahraniční mezinárodní kamionovou autodopravu po celé Evropské unii a Evropě vlastním vozovým parkem a školenými řidiči.
Truck servis - opravy a údržba motorových vozidel | Trutnov
Truck servis - opravy a údržba motorových vozidel od firmy NEWMEN´S, s.r.o. přeprava nadměrných nákladů sídlící v Trutnově. Zajistíme Vám komplexní oprava vašeho vozidla. Připravíme vše na STK. Servisujeme nápravy. Provedeme diagnostiku. Opravíme elektroinstalaci, autoplachty, plastové díly, návěsy i přívěsy. Žádná porucha nebo nutná oprava ...
Kompletní likvidace pozůstalosti rychle a odborně Praha a okolí -  výhodné ceny po celý rok.
Naše firma se zabývá kompletní likvidací pozůstalostí a vyklízením bytů v Praze a okolí, po dohodě i na celém území České republiky.
Levná doprava Praha - Kodaň, přímé autobusy Brno - Praha - Kodaň - předprodej autobusových jízdenek - on-line
Bohemian Lines provozuje autobusovou linku na trase Brno - Praha - Kodaň. Jedná se o přímé autobusové spojení z Brna a z Prahy do Kodaně.
Mezinárodní kamionová doprava do evropských zemí, od Itálie až po Nizozemí
Naše služby jsou jak pro společnosti, které do Evropy dovážejí své zboží pravidelně, tak i pro jednotlivce, kteří chtějí něco dopravit pouze jednorázově.
Doprava hydraulickou rukou až přímo na místo určení, spolehlivá přeprava na paletách vozy Avie
Doprava hydraulickou rukou až přímo na místo určení – prodej a odvoz paletového materiálu, spolehlivá přeprava na paletách Slanařstav Kolín, Kutná Hora
Autodoprava - přistavení kontejnerů na odpad Praha -  přivezeme i plné odvezeme
Pomocí našich kontejnerů odvezeme z Vaší stavby komunální a tříděný i netříděný odpad.
Mezinárodní přeprava, vnitrostátní doprava nákladů
Společnost OL TRANS CZ, s.r.o. se zabývá mezinárodní přepravou. Provádí vnitrostátní dopravu nákladů valníkovými vozidly do celé EU se specializací na Německo, Francii a Velkou Británii.
Systémy pro zklidnění dopravy - proměnná informační tabule, informační rada, liniová řízení
Vyhnete se tvoření kolon na komunikaci, zbytečným haváriím a především řidiče na silnici informujete o aktuálním dění před nimi.
Autodoprava nonstop - přeprava materiálu Praha - Levně a rychle vše zajistíme za Vás!
Pomocí našich nákladních aut a kontejnerů dovezeme materiál na stavbu a odvozíme suť a další odpady.
Plechy válcované za studena a tepla - výroba a prodej s vnitrostátní i mezinárodní dopravou
Společnost zajišťuje výrobu a prodej válcovaného plechu za studena a za tepla. Pro zákazníky zajišťujeme vnitrostátní i mezinárodní dopravu materiálů a vysíláme i speciální muldové kamiony se svitky.
Autobusová linka Brno - Praha - Berlín - Kodaň - Malmö - Stockholm - zarezervujte si svou jízdenku již dnes!
Vždycky jste toužili podívat se do Berlína, Kodaně nebo do vybraných severských měst, jako jsou Helsingborg, Norrköping nebo Oslo?
Jednosměrné jízdenky a spoje autobusů - Berlín i Švédsko -  vše za výhodné ceny!
Jednosměrné jízdenky od naší autobusové společnost BOHEMIAN LINES jsou ideální volbou v případě, že chcete poznat během svých cest více měst i míst, a to navíc za výhodnou cenu.
Prodej hutního materiálu Mladá Boleslav - válcované plechy za studena i za tepla
Společnost HATO, spol.s r.o. Vám nabízí prodej veškerého hutního materiálu. Zajišťujeme pro naše zákazníky také dopravu u nás zakoupeného hutního materiálu.
Taxi služba za výhodné ceny v rámci Karlovarského kraje
Nízkonákladovou taxi službu v Karlovarském kraji i do Prahy zajišťuje firma SPO KV. Nabízíme taxi služby pro jednotlivce i firmy, moderními vozy, za jasně dané a výhodné ceny.
Vnitrostátní i mezinárodní přeprava zboží a nákladu dodávkami do 3,5 t
Přepravu nákladu a zboží dodávkami do 3,5 t zajišťuje firma Josef Rojka Autodoprava, Ústecký kraj. Nabízíme mezinárodní a vnitrostátní autodopravu, jednorázově i v denních rozvozech.
Pronájem, montáž dopravního značení-přechodné, trvalé, svislé, vodorovné
Firma Dopravní značení Mana Kroměříž nabízí montáž trvalého i přechodného dopravního značení-svislé, vodorovné. Poskytujeme pronájem a navrhneme dopravní značení.