Vyhledejte si nejpříznivější ceny za nákladní, lodní, železniční či leteckou přepravu i osobní dopravu, aktuální dopravní zpravodajství, dopravní předpisy, platné jízdní řády a vhodné spoje vlaků, autobusů, tramvají i informace o bezbariérovém cestování nebo o zpoplatněných úsecích dálnic a silnic u nás i v zahraničí.

Distribuce, transport a zásobování ovoce a zeleniny
Tuzemská i zahraniční přeprava čerstvého ovoce a zeleniny pro řetězce a velkoodběratele, import a export místních a exotických plodin zajišťuje společnost Maple Trade s.r.o., Třinec.
Vnitrostátní nákladní doprava Chrudim, přeprava nákladů ADR v ČR, vytěžování nákladních vozidel
Poskytujeme po celé České republice vnitrostátní silniční nákladní dopravu pomocí vozidel značek Transit, Iveco a Solo včetně návěsů od 3,5 t - 12 t.
Nákladní vnitrostátní i mezinárodní přeprava kamiony
Nákladní vnitrostátní nebo mezinárodní přepravu Vašeho nákladu se nebojte svěřit do rukou firmy JC Trans s. r. o., která se specializuje na přepravu v rámci ČR i po celé Evropě.
Zprostředkování přepravy zboží i nadrozměrných nákladů
Logistika, skladování, přeprava i proclení, mezinárodní i tuzemská kamionová doprava, letecká i námořní přeprava zásilek – to vše zprostředkuje firma AZ LOGISTIKA s.r.o., Praha.
AZ LOGISTIKA s.r.o. Vnitrostátní a mezinárodní přeprava
Pokládka venkovní zámkové dlažby Praha, strojní montáž zámkové dlažby na klíč strojem OPTIMAS
Pokládka venkovní zámkové dlažby Praha, strojní montáž zámkové dlažby na klíč strojem OPTIMAS, vlastní autodoprava a stěhování.
Autobusová doprava na zájezd, školní výlet, dovolenou - moderní a luxusní autobusy
Mezinárodní i vnitrostátní autobusovou dopravu poskytuje společnost JC Trans, s.r.o. z Ostravy, která Vám zajistí bezpečný, moderní a luxusní autobus na zájezd, školní výlet či dovolenou.
Mezinárodní kamionová doprava Znojmo, sledování zásilek pomocí GPS systému, spedice
Mezinárodní kamionová doprava Znojmo, sledování zásilek pomocí GPS systému, spedice, služba JUST IN TIME, přeprava lodních kontejnerů, přeprava nebezpečného zboží ADR.
Přeprava nadměrného, těžkého a nadrozměrného nákladu - profesionální doprava
Pokud řešíte převoz nadměrného, těžkého a nadrozměrného nákladu, obraťte se na firmu ZIPP Brno s.r.o. v Jihomoravském kraji, která poskytuje profesionální dopravu.
Autobusy na zájezd nebo školní výlet s bezpečnostními pásy - doprava bez zranění
Dopravu bez vážných zranění se pro Vás snaží zajistit společnost JC Trans s.r.o. z Ostravy a Frýdku Místku, která zajišťuje autobusy na zájezd nebo školní výlet právě s bezpečnostními pásy.
Nákladní silniční doprava Hodonín, přeprava nákladů po celé Evropě, spediční služby, autodoprava
Nákladní silniční doprava Hodonín, přeprava nákladů po celé Evropě, spediční služby, autodoprava v oblasti mezinárodní a vnitrostátní nákladní silniční dopravy.
Taxislužba Strakonice, Písek, přeprava osob i zásilek
Pravidelná či jednorázová přeprava jednotlivých osob i osmičlenných skupin, doručení zásilek i převoz věcí při stěhování poskytuje TAXI Pavel Vojík s.r.o., Strakonice.
Přepravní a celní služby, skladování Hostivice, pravidelné exportní a importní sběrné linky
Přepravní a celní služby, skladování Hostivice, pravidelné exportní a importní sběrné linky, logistické služby, nový skladový areál o rozloze 20000sqm nabízí celní i necelní skladování.
Nákladní autodoprava na stavbách – odvoz a dovoz materiálu ze staveb
Poskytovatelem nákladní autodopravy na stavbách v Jihomoravském kraji je společnost ERTRANS, družstvo ze Znojma – zajišťujeme odvoz a dovoz stavební materiálu na stavby.
Autodoprava a práce autojeřábem - moderní strojní vybavení a technika
Společnost Černohorský s.r.o. poskytuje autodopravu a provádí jeřábnické práce po celém Moravskoslezském kraji, především v Opavě a okolí. K dispozici máme moderní strojní vybavení a techniku.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Logistické služby Opava - volná kapacita skladů pro skladování
Hlavní činnosti naší společnosti TQM - holding s.r.o. jsou komplexní logistické služby. Aktuálně Vám poskytujeme volné skladové kapacity v našem logistickém centru v Opavě.
Doprava písku Nymburk - doprava písku pomocí nákladního auta
Zajišťujeme dopravu písku pomocí nákladního auta AVIA s kontejnery - STAVEXA - stavebniny, spol. s r.o. Nymburk
Mezinárodní i vnitrostátní nákladní doprava Plzeň, spediční služby, efektivní logistické postupy
Mezinárodní i vnitrostátní nákladní doprava Plzeň, spediční služby, efektivní logistické postupy, skladovací plocha na více než 7000 m².
Plzeňský TEN EXPRES s.r.o.
Autobusová přeprava - bezpečné busy na zájezd i školní výlet
Ostravská společnost JC Trans, s.r.o. poskytuje autobusovou přepravu po celé České republice i do zahraničí. Vy si jen vyberete vhodnou velikost autobusu a o vše ostatní se už postaráme my.
Zemní a výkopové práce, nákladní doprava Blansko, výkopy základů, terénní úpravy, výkopy bazénů
Zemní a výkopové práce, nákladní doprava Blansko, výkopy základů a inženýrských sítí, terénní úpravy, výkopy bazénů, rovnání a svahování terénu, výstavbu zpevněných ploch.
Přistavení kontejnerů na kovový odpad Lanškroun, přivezeme kontejner doporučené velikosti
Přistavení kontejnerů na kovový odpad Lanškroun, přivezeme kontejner doporučené velikosti, firmám nabízíme kontejnerovou dopravu nejen v okolí Lanškrouna.
Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Lanškroun
Pronájem, půjčení dodávky, vozíku, přívěsu a stěhování dodávkou s řidičem
Firma Dodávky Kroměříž - Igor Lorenc poskytuje pronájem dodávky nebo vozíku a přívěsu v lokalitě Zlínský kraj. Zajistíme i stěhování dodávkou s řidičem.
Nákladní automobilová doprava Havlíčkův Brod
Přeprava zboží, zásilek a sypkých směsí, nákladní kamionová doprava v rámci České republiky i zahraničí, nejlepší ceny, nejrychlejší dodací termíny zásilek s dopravcem BRUSSMANN s.r.o.
BRUSSMANN s.r.o.
Přistavení kontejnerů na odvoz odpadu, stavebního odpadu a suti
Kontejnery na odvoz suti a stavebního odpadu a odpadu vzniklého při vyklízení a následný odvoz odpadu na příslušné místo zajišťuje v okolí Znojma a Jemnice firma BOŠ spol.
BOŠ spol. s r.o.
Mezinárodní autobusová přeprava - moderní autobusy na zájezd do zahraničí
Autobusovou přepravu na zájezd do zahraničí zajistí společnost JC Trans, s.r.o., která patří mezi přední zájezdové autodopravce s kvalitním, moderním a hlavně bezpečným vozovým parkem.
Přípravné stavební práce od A do Z Mladá Boleslav, nákladní auto s kontejnerem, výkopy, úpravy
Přípravné stavební práce od A do Z Mladá Boleslav, k dispozici nákladní auto s kontejnerem, zemní a výkopové práce, terénní úpravy, rovnání pozemku, demolice.