GOLD SERVICE, s.r.o.

Vyhledejte si nejpříznivější ceny za nákladní, lodní, železniční či leteckou přepravu i osobní dopravu, aktuální dopravní zpravodajství, dopravní předpisy, platné jízdní řády a vhodné spoje vlaků, autobusů, tramvají i informace o bezbariérovém cestování nebo o zpoplatněných úsecích dálnic a silnic u nás i v zahraničí.

Zemědělská mechanizace a služby SILYBA | Ústí nad Orlicí
Nabízíme rozsáhlou zemědělskou mechanizaci včetně služeb. Společnost SILYBA dostupná i z Ústí nad Orlicí vlastní kvalitní zemědělskou mechanizaci pro dopravu, sklizeň obilovin, přípravu půdy k setí, sklizeň pícnin, nakládání materiálů, zemní a jeřábové práce. V sekci služeb naleznete výčet služeb a prací, který poskytujeme našim zákazníkům ...
Komplexní logistické služby ČR - skladování, přeprava nebezpečného zboží
Společnost FIEGE s.r.o. poskytuje svým klientům komplexní logistické služby po celé ČR. Mezi naše služby můžeme zařadit, přepravu, skladování, distribuce i na Slovensko.
Mezinárodní, vnitrostátní silniční i železniční doprava nebezpečného zboží
Pokud potřebujete přepravit nebezpečné zboží, obraťte se na specialisty ze společnosti PROMET LOGISTICS a.s. z Ostravy, kde se zabývají mezinárodní a vnitrostátní silniční i železniční dopravou.
Mezinárodní nákladní doprava, zasílatelství v zemích EU, spedice
Firma Sunny Trans, autodopravce z regionu Zlínský kraj, se specializuje na mezinárodní nákladní dopravu, zasílatelství v zemích EU. Spedice zajištěna vozy Man a Iveco.
Námořní a letecká přeprava po celém světě - spolehlivá mezinárodní logistika
Zajišťujeme dopravu nejenom pro klasické balíčky bez zvláštních požadavků na přepravu, ale také se můžeme postarat o chlazenou dopravu či o farmaceutické přípravky.
Přeprava zboží i jeho bezpečné skladování - logistická centra, přeprava bez komplikací
Každá společnost vyžaduje spolehlivou logistiku, aby byli její klienti spokojení. Přeprava zboží na čas a bez komplikací je klíčem k budování spolehlivého partnerství mezi obchodníky.
Letecká a námořní přeprava Vašich zásilek - mezinárodní přeprava zboží
Vyhledáváme ty nejefektivnější letecké a námořní cesty pro převoz Vašich nákladů. V Asii a Evropě poskytují naše pobočky FIEGE přístup k hlavním trhům spojených přes moře a vzduch.
Mezinárodní přeprava zásilek podle požadavků zákazníka - logistické systémy
Zajistíme přepravu zboží až k Vám pomocí silniční, námořní a letecké dopravy. Disponujeme mnoha sítěmi pro distribuci po celé Evropě. Plně se přizpůsobíme potřebám našeho zákazníka.
Mezinárodní přeprava velkoobjemové zásilky s minimálními náklady
Sunny Trans Uherské Hradiště je specializovaná firma na mezinárodní přepravu velkoobjemových zásilek. Přepravíme náklad až do objemu 120m3 s minimálními náklady.
Silniční doprava a další logistika - spolehlivá vnitrostátní distribuční síť
Nabízíme služby z oblasti silniční dopravy a logistiky pro nejrůznějšího zboží. Hledáte-li specialistu na logistiku, silniční dopravu i jiné typy přepravy, obraťte se na společnost FIEGE.
Autodoprava, nadrozměrné náklady GA-LEJ | Pardubice
Autodoprava GA-LEJ Pardubice se dlouhá léta věnuje Mezinárodní kamiónové přepravě a spedici. Nadrozměrné náklady jsou naší specializací a jsme na ně dostatečně připraveni. Náš vozový park skýtá velké množství kamiónových souprav. Nadrozměrné přepravy pro vás vyřizujeme v co nejkratším termínu. Naše velkoobjemové soupravy jsou schopné převážet ...
Přeprava kusových zásilek včetně sběru zboží-export z ČR
Přepravní firma Sunny Trans Uherské Hradiště zajistí přepravu kusových zásilek a zajistí i sběr zboží. Zásilky jsou určeny pro export z ČR.
Říční přeprava nadrozměrného nákladu po evropských řekách a kanálech
Říční přepravy nadrozměrných nákladů lze využít díky společnosti NH - Trans, SE, která realizuje tyto přepravy po evropských kanálech a splavných řekách.
Přeprava nadměrných nákladů Trutnov Vrchlabí Hradec Náchod
Autodoprava a přeprava nadměrných nákladů je naší hlavní činností. V oboru máme dlouholeté zkušenosti a poradíme si tak téměř se vším. Jste-li z Trutnova, Vrchlabí, Hradec Králové či z Náchod nebo odkudkoliv jinud? Ozvěte se nám. Nadměrný náklad Vám převezeme pomocí speciálních návěsů NOOTEBOOM. Umíme přepravit i kolovou a pásovou ...
Stěhování těžkých strojů, technologických celků, včetně demontáže, po celé ČR
Po celé ČR zajistí demontáže a stěhování těžkých strojů i technologických celků firma Pavič Kroměříž. Přepravíme břemena až do 150 tun.
Stěhování a přeprava strojů, strojních zařízení a technologických celků
Společnost B+V trans, s.r.o. zajišťuje dopravu a stěhování strojů, strojních zařízení a velkých technologických celků. Přeprava za pomoci autojeřábu a nákladních vozů.
Nákladní přeprava sypkých a nadrozměrných nákladů, včetně pojištění rizik
Nadrozměrné náklady a břemena pro Vás přepraví společnost B+V trans, s.r.o. z Tábora, která díky zkušenostem a vlastnímu vozovému parku nabízí vysoce flexibilní a spolehlivé služby.
Vnitrostátní i mezinárodní nákladní přeprava s využitím vlastních kamionů
Zahraniční i tuzemskou nákladní přepravu Vám zajistí dopravní společnost Fiala František, autodoprava spol. s.r.o. z okresu Plzeň, a to s využitím vlastních kamionů.
Kamionová doprava - přeprava nadměrných nákladů výhodně - Trutnov
Přeprava nadměrných nákladů, skladování nákladů ani oprava a údržba motorových vozidel nemusí být žádný problém. Naše kamionová doprava NEWMEN'S se na tyto služby specializuje a díky své dlouholeté praxi v kamionové dopravě odvádí práci, která je skutečně spolehlivá. Zakládáme si na image slušného partnera v dopravních službách. Přeprava ...
Kontejnery a kontejnerová doprava, Olomouc
Řešíte problém, jak se zbavit stavebního odpadu rychle a zároveň šetrně? Pak je tu firma Martin Smětal z Olomouce přesně pro vás. Jsme špička v oboru kontejnerové dopravy a nakládání s odpady, na vaše přání tak odvezeme nebo přivezeme jakýkoli stavební materiál. To vše rychle, levně a s ohledem na životní prostředí. Prioritou naší společnosti ...
Nadrozměrné a těžké zásilky, přeprava nadrozměrných, těžkých zásilek
Firma NH - TRANS, SE má dlouholeté zkušenosti se zajišťováním přeprav pro významné hutní a strojírenské podniky doma i v zahraničí. Zpracováváme komplexní dopravní projekty včetně projednání všech potřebných přepravních povolení a souhlasů. Nabídka služeb spojených s nadrozměrnou přepravou: - komplexní zasilatelská a poradenská činnost ...
Přímé autobusy Brno – Praha – Malmö, levná doprava Praha – Malmö a Brno - Malmö
Autobusová linka Bohemian Lines na trase Brno - Praha – Malmö jezdí v pondělí a v pátek z Brna a v úterý a v neděli z Malmö. Jedná se o přímé autobusové spojení. Levná doprava Praha Malmö a Brno Malmö. Cesta z Prahy do Malmö trvá 13 hodin, cesta z Brna do Malmö trvá 16 hodin. Doprava přes moře z Německa do Dánska je zabezpečena trajektem. Na ...
Stěhování těžká břemena Kladno Říčany Chlumec Kolín Brandýs
Naše firma Stěhování Hrabák - Hrabák Jaromír se zabývá především stěhováním a autodopravou. Činnost provozujeme po celé České republice. Stěhování zajistíme od několika kusů nábytku po přestěhování celých bytů, domů i firem. - těžká břemena - stěhovací schodišťový robot, nosnost 350kg a 1000kg - stěhování a manipulační práce - stěhování ...
Železniční přeprava, doprava mezinárodní i tuzemská
Společnost NH - TRANS, SE působí v oblasti poskytování vnitrostátního a mezinárodního zasilatelství. V rámci individuálních řešení poskytuje ve spolupráci s národními dopravci kompletní služby v nákladní železniční přepravě. Mezi nejčastěji přepravované komodity firmy NH - TRANS patří hromadné substráty, paliva, železné a ocelové výrobky, železný ...
Autobusové jízdenky online - rezervace a prodej jízdenek
Autobusová dopravní společnost BOHEMIAN LINES nabízí levné autobusové jízdenky online do Berlína, Dánska, Finska, Norska a Švédska. Zákazník si může vybrat, zda bude jízdenky platit online v Kč nebo v Euro. Na stránkách www.bohemianlines.cz zakoupíte jízdenky v českých korunách a na stránkách www.bohemianlines.eu zakoupíte jízdenky za ceny v ...