GOLD SERVICE, s.r.o.

Vyhledejte si nejpříznivější ceny za nákladní, lodní, železniční či leteckou přepravu i osobní dopravu, aktuální dopravní zpravodajství, dopravní předpisy, platné jízdní řády a vhodné spoje vlaků, autobusů, tramvají i informace o bezbariérovém cestování nebo o zpoplatněných úsecích dálnic a silnic u nás i v zahraničí.

Projekty bezpečnosti silničního provozu Ostrava, audit bezpečnosti pozemních komunikací, značení
Projekty bezpečnosti silničního provozu Ostrava, audit bezpečnosti pozemních komunikací, dopravní značení, dopravní stavby, akreditovaná zkušební laboratoř.
Kamionová doprava Příbram, transport po celé Evropě
Zajišťujeme nákladní kamionovou dopravu po Evropě z naší příbramské provozovny. Naše flotila vozidel s její obsluhou zařídí dopravu a spedici jak kusových zásilek, tak těžkých nákladů.
Cisternová přeprava kapalných chemikálií, nebezpečných látek dle ADR v ČR i EU
Společnost OMEGA SERVIS HOLDING a.s. se sídlem v Želatovicích nedaleko Přerova se zabývá přepravou kapalných chemikálií, nebezpečných látek dle ADR v ČR i mezinárodní přeprava cisternami v rámci EU.
Spolehlivá mezinárodní kamionová autodoprava, specialista na přepravu zásilek do Anglie
Spolehlivá mezinárodní kamionová autodoprava COLLECT Spedition s.r.o. je specialistou na přepravu zásilek do Anglie. Zajišťujeme celovozové přepravy, dokládky i sběrné přepravy v dohodnutém termínu.
Příležitostná osobní doprava a přeprava osob, vnitrostátní a mezinárodní doprava
Přeprava na dovolenou, do zaměstnání či škol i pro početnější skupiny lidí, pravidelné zajištění dopravy a zajištění autobusové dopravy po Evropě od Zdeňka Mazury z Prahy.
Personal Transport Prague s.r.o., Osobní autodoprava Praha
Export zboží do Anglie - od jedné palety až po 24 tun
Hledáte spolehlivého přepravce zboží již od 50 kg pro pravidelnou nebo jednorázovou dopravu zboží do Anglie? Kontaktujete společnost DORYS CZ s.r.o. se sídlem v Příbrami.
Přeprava nadměrných nákladů, lesnické, zemědělské a stavební techniky
Transportní služby, přeprava nadrozměrných nákladů po celé Unii včetně vyřízení všech potřebných dokumentů od Autodoprava František Vlček z Řehlovic.
Autodoprava František Vlček
Dopravní služby, převoz bezbariérovým vozem, dovoz nákupu do domu
Bezbariérový převoz osob či dovoz nákupu do 30 minut snadno a rychle díky společnosti SLUNCE V DLANI, O.S.P. – DOPRAVNÍ SLUŽBY z Olbramice.
Montáž, demontáž strojů, potrubí a stěhování strojů, strojních zařízení
Montáž i demontáž strojů a potrubí provádí firma MONTEMA Otrokovice z regionu Zlín. Zajistíme také stěhování strojů, strojních zařízení po celé ČR.
Přeprava nadměrných nákladů není s firmou Garantrans žádný problém
Přeprava nadměrných nákladů mnohdy přináší spoustu starostí a nervů - těch vás však v naší společnosti Garantrans rádi ušetříme a vše zařídíme za vás.
Kompletní stavební práce s dopravou Brno, zemní a výkopové práce, kontejnerová doprava
Kompletní stavební práce s dopravou Brno, zemní a výkopové práce, kontejnerová doprava, instalatérské práce, přípravné stavební práce.
Kamionová přeprava strojů po ČR
Přeprava stavebních strojů či zemědělské techniky po celém území ČR nákladními auty. Poskytujeme bezpečnost a spolehlivé dodací lhůty. Ty nejlepší služby od firmy Hanko CZ, s.r.o.
Spolehlivá doprava autobusy, minibusy na oslavy, školní výlety, sportovní utkání, zájezdy, exkurze
Sháníte spolehlivou dopravu autobusy či minibusy na oslavy, školní výlety, sportovní utkání, zájezdy nebo exkurze? Společnost Autoslužby Rous z Kralic nad Oslavou Vám vyjde vstříc.
Autobusová přeprava osob na zájezdy, výlety či akce
Autobusová doprava, pravidelné i jednorázové cesty po ČR i do zahraničí, zájezdy, přeprava žáku škol a sportovních klubu zajišťuje DRDABUS, okres Příbram.
Výkopové a zemní práce, autodoprava Plzeň, bagrování, přípravné práce, kanalizace, drenáže
Výkopové a zemní práce, autodoprava Plzeň, bagrování, přípravné práce pro stavby, kanalizace, pokládka drenáže, pokládka zámkové dlažby, parkoviště, komunikace.
Kontejnerová autodoprava, použité nádrže, barely na vodu, prodej použitých jízdních kol Pardubice
Kontejnerová autodoprava, použité nádrže, barely na vodu, prodej použitých jízdních kol Pardubice, použité plastové sudy, dovoz a odvoz sypkých stavebních materiálů, přepravy automobilů.
Dopravní značení, městský mobiliář Znojmo, pronájem dopravní značení, cyklostojany, přístřešky
Dopravní značení, městský mobiliář Znojmo, pronájem dopravní značení, cyklostojany, přístřešky, čekárny, realizace objízdných tras, výstražné systémy a bezpečnostní prvky, zpomalovací příčné pruhy.
Mezinárodní přeprava kamiony, spedice do Německa, Holandska, Belgie i Španělska
Mezinárodní přepravu, spedici zajišťuje společnost SENECA trans s.r.o., která se specializuje převážně na přepravu do Německa, Holandska, Belgie a Španělska, ale také Rakouska, Švýcarska, Slovenska.
Spolehlivá kontejnerová přeprava sypkých materiálů, odvoz a likvidace odpadů
Kontejnerovou přepravou, odvozem i likvidací odpadů, jako je stavební suť, se zabývá společnost Štambacher s.r.o. se sídlem ve Velkých Pavlovicích, nedaleko Břeclavi.
Nadměrné náklady, nadrozměrná přeprava včetně doprovodného vozidla
Nadměrné náklady je možné jednoduše dopravit díky nadrozměrné přepravě společnosti Garantrans s.r.o., kterou je možné využít také s doprovodným vozidlem, a to do zemí EU i zámoří.
Přeprava sypkých stavebních materiálů -  kompletní zásobování staveb
Potřebujete přivést štěrk, písek či zeminu, nebo sháníte odvoz stavební suťi či kamení? Firma Jaromír Klouda poskytuje služby v oblasti nákladní autodopravy - kompletní zásobování staveb.
Autodoprava, spedice, logistika Mladé Buky - Dopravní služby JHT CZ
Naše autodoprava používá velkoobjemové a malotonážní soupravy, které najdou široké uplatnění při poskytování spediční a dopravní služby.
Řízení městského provozu, řízení dopravy, dopravní značení, Praha
Dodávky kvalitních produktů a služeb pro systémy řízení dopravy a zpracování dopravních dat - SWARCO TRAFFIC CZ s.r.o. Praha
Kamionová přeprava, doprava do Německa, Belgie, Nizozemí, Španělska, spedice
Kamionovou přepravu, dopravu do Německa, Belgie, Nizozemí i Španělska zajišťuje spediční firma SENECA trans s.r.o, která Vám prostřednictvím kamionové přepravy pomůže zajistit přepravu Vaší zásilky.
Silniční mezinárodní a vnitrostátní dopravní služby
Provozujeme silniční mezinárodní a vnitrostátní dopravní služby již 25 let – spolehlivost a rychlost to jsou přednosti naší firmy PAP TRUTNOV, s.r.o.
PAP TRUTNOV, s.r.o. Mezinárodní silniční doprava Trutnov