GOLD SERVICE, s.r.o.

Vyhledejte si nejpříznivější ceny za nákladní, lodní, železniční či leteckou přepravu i osobní dopravu, aktuální dopravní zpravodajství, dopravní předpisy, platné jízdní řády a vhodné spoje vlaků, autobusů, tramvají i informace o bezbariérovém cestování nebo o zpoplatněných úsecích dálnic a silnic u nás i v zahraničí.

Autobusová doprava, autobusy pro vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob, kol i lodí
Tuzemskou i zahraniční přepravu s kapacitou až 51 osob poskytuje společnost JAPARCAR autobusy, s.r.o. sídlící ve Frenštátu pod Radhoštěm.
Přepravní společnost Chomutov
Využijte nabídky a kapacit vozového parku přepraví společnosti TRANS-REGION-STAV s.r.o. z Chomutova a pronajměte si pro odvoz matriálu dopravní techniku včetně obsluhy.
Mezinárodní i vnitrostátní autodoprava - spolehlivě, rychle a levně
Společnost RAPAStav s.r.o. se sídlem v Prostějově vám zajistí spolehlivou, rychlou a levnou mezinárodní i vnitrostátní autodopravu.
Nákladní autodoprava tuzemská, vnitrostátní přeprava materiálů i rozměrných nákladů
Spolehlivou přepravu zboží i nejrůznějšího materiálu zajišťuje společnost Vladimír Würz - Nákladní autodoprava sídlící v obci Kostelní Hlavno v okresu Praha-východ.
Mezinárodní a vnitrostátní nákladní autodoprava
Nákladní autodoprava, kvalitní a spolehlivá přeprava zásilek v rámci EU a ČR s rychlým a vstřícným přístupem k zákazníkům zajišťuje společnost BONAM, s.r.o., okres Vyškov.
Přeprava osob v ČR i do zahraničí, autobusová doprava
Vnitrostátní i mezinárodní autobusová přeprava osob, turistické výlety, jednodenní lyžování či pravidelné cesty do zahraničí pořádá COMVIA BUS, s.r.o., Praha 5.
COMVIA BUS, s.r.o.
Betonárna Kolín  - rozvoz malty a betonu až na místo určení
Rychlá a spolehlivá doprava - rozvoz malty a betonu dostatečně velkým počtem multikár, Avií a autodomíchávačů – Slanařstav
Linková a zájezdová autobusová doprava Plzeňský kraj, cyklobusy, městská hromadná doprava
Zahraniční i tuzemskou autobusovou dopravu poskytuje společnost ČSAD autobusy Plzeň a.s. Zajišťujeme přepravu osob moderními mikrobusy a autobusy značek KAROSA, SOR a NEOPLAN.
Autodoprava, námořní i letecká přeprava včetně skladování zásilek
Spolehlivá expediční společnost AZ LOGISTIKA s.r.o., Praha 20, která zboží uskladní ve skladu s temperovanou teplotou a přepraví na místo určení.
AZ LOGISTIKA s.r.o. Vnitrostátní a mezinárodní přeprava
Vnitrostátní a mezinárodní nákladní autodoprava
Specialistou na mezinárodní nákladní silniční dopravu je společnost Autodoprava Bančák s.r.o. Sídlo společnosti najdete ve městě Javorník v okrese Hodonín v Jihomoravském kraji.
Stěhování firem, domácností, těžkých břemen
Zajistíme Vám komplexní stěhovací služby, provádíme i specializované stěhování uměleckých předmětů či hudebních nástrojů, jsme specialisté ve stěhování - jsme Stahl- stěhovací služba, spol. s r.o.
Výkup kovového odpadu Lanškroun Michal Pirkl,kontejnerová doprava
Výhodně vykupujeme kovový odpad, konstrukce, strojní zařízení a zajišťujeme kontejnerovou dopravu - Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Lanškroun
Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Lanškroun
Pronájem prostorného mikrobusu i s řidičem – pohodlná přeprava i do zahraničí
Pohodlnou přepravu nejen po České republice ale i do zahraničí můžete nyní absolvovat díky pronájmu prostorného mikrobusu, který navíc společnost JC Trans s.r.o. z Ostravy zapůjčuje i s řidičem.
Kvalitní přeprava sypkého materiálu a potravin
Tuzemská a mezinárodní doprava volně loženého sypkého materiálu sklápěcími návěsy či potravin cisternovým návěsem - JK speed kipper s.r.o., Brno-město.
Přeprava nadměrných nákladů se vším všudy - kompletní realizace
Přepravu nadměrných nákladů se vším všudy pro vás zajistí společnost Garantrans s.r.o., která se na nic specializuje a tak ji dokáže kompletně zrealizovat bez větších problémů.
Mezinárodní autodoprava, přeprava osob a nadrozměrného nákladu
Pokud potřebujete přepravit nadrozměrný náklad, tak se obraťte na firmu RAPAStav s.r.o. Provádíme nadrozměrné přepravy nejen v Prostějově, Brně či Olomouci, ale také po celé Evropě.
Autobusová a mikrobusová doprava tuzemská i zahraniční
Přepravu skupin lidí autobusy či mikrobusy na zájezdy, výlety, společenské akce či firemní večírky realizuje Autobusy Vyskočil, Sokolov.
Nová pracovní příležitost, řidič dodávky Plzeň
Společnost Florian servis s.r.o. Plzeň na pracovní pozici řidiče dodávky přijme spolehlivého člověka s řidičským oprávněním skupiny B a zkušenostmi ve stavebnictví.
Nákladní doprava a přeprava sypkých materiálů, Klatovy
Transportní služby v tuzemsku nákladními vozidly se sklápěcími návěsy, přesuny sypkých hmot a stavebních prvků realizuje Marie Blahníková - KT TRANS, Klatovy.
Přeprava sypkých materiálů Klatovy, písek, štěrk, kamenivo
Dovoz sypkých materiálů po celé České republice sklápěčskými návěsy, prodej písku, štěrku a kamení na stavby realizuje Marie Blahníková - KT TRANS, Klatovy.
Mezinárodní kamionová přeprava nadrozměrných nákladů - kvalitní vozy
Mezinárodní kamionovou přepravu nadrozměrných nákladů zajišťuje společnost Garantrans s.r.o., která má v této oblasti dlouholeté zkušenosti a kvalitní vozy.
Luxusní autobus na školní výlet, zájezd po České republice i Evropě
Luxusní autobusy na zájezdy i školní výlety po České republice i celé Evropě zapůjčuje společnost JC Trans s.r.o. v Ostravě, která nabízí opravdu kvalitní a cenově výhodné služby v autobusové dopravě.
Tuzemská, zahraniční spedice a doprava
Firma MH Zasílatelství z Prostějova se zabývá dopravou, tuzemskou a zahraniční spedicí. Společnost má dlouholetou praxi a zkušenosti v oboru. Nabízí služby s individuálním přístupem za příznivé ceny!
Vnitrostátní a mezinárodní kamionová doprava balíková i nadrozměrná
Dopravní společnost O.T.E.C. CR, s.r.o. se zaměřuje na logistiku a spedici balíků, palet i nadrozměrných velkoobjemných nákladů. Zajištění importu a exportu na mezinárodním poli.
Přistavění kontejneru a následný odvoz zahradního odpadu, trávy, listí a zeminy
Přistavění kontejneru na odvoz zahradního odpadu jako je listí, tráva a zemina, a následný odvoz zajišťuje společnost BOŠ spol. s.r.o. v okolí Znojma, Jemnice a Moravských Budějovic.
BOŠ spol. s r.o.