GOLD SERVICE, s.r.o.

Vyhledejte si nejpříznivější ceny za nákladní, lodní, železniční či leteckou přepravu i osobní dopravu, aktuální dopravní zpravodajství, dopravní předpisy, platné jízdní řády a vhodné spoje vlaků, autobusů, tramvají i informace o bezbariérovém cestování nebo o zpoplatněných úsecích dálnic a silnic u nás i v zahraničí.

Autodoprava Hradec Králové
Společnost ADOZ, spol. s r.o. z Hradce Králové nabízí služby autodopravy nejen sypkých a stavebních materiálů nebo odvoz stavební suti.
Kontejnerová doprava stavebního materiálu a sutě Kolín - dovoz stavebních materiálů
Pro své zákazníky zajišťujeme kontejnerovou dopravu stavebního materiálu a sutě, odvoz suti, písku a kameniva - ZIPR s.r.o. Kolín
Mezinárodní autobusová doprava - přeprava osob moderními autobusy
Mezinárodní autobusovou dopravu zajišťuje společnost EURO EXPRES autobusová doprava s.r.o. Převážně působíme v lokalitě Zlínský kraj a Praha. Přepravu osob zajišťujeme moderními autobusy.
Letecká přeprava všech druhů zásilek od obálek po stroje a technologická zařízení
Spolehlivou leteckou, silniční i námořní dopravu Vašich zásilek Vám zajistí společnost QUEENFORD s.r.o. z Jablonce nad Nisou. Přepravíme vše od nejmenších obálek až po nejrozměrnější balíky a stroje.
Nákladní autodoprava tuzemská i zahraniční, přeprava nákladu, zboží a materiálu do 24 tun
Přepravu Vašeho nákladu rychle a bezpečně zajistí společnost Autodoprava Pavel Hájek z obce Charváty u Olomouce. Disponujeme vozovým parkem s kvalitními auty, dodávkami i kamiony.
Mezinárodní autodoprava Trutnov - doprava návěsy, velkoobjemové soupravy
O vaše zboží bude po celou dobu přepravy profesionálně postaráno, bez ohledu na množství či velikost nákladu. Základem našich kvalitních služeb je vybavený vozový park, který pravidelně obnovujeme.
Vnitrostátní a mezinárodní doprava, spedice za příznivé ceny
Společnost MH Zasílatelství, s.r.o. se sídlem v Prostějově se specializuje na vnitrostátní a mezinárodní dopravu a spedici. Nabízí služby s individuálním přístupem za příznivé ceny!
Garance mezinárodních dopravních služeb Trutnov - mezinárodní doprava, spedice
Základní strategií firmy je poskytování komplexních logistických a dopravních služeb s cílem minimalizovat náklady zákazníků při přepravě zboží.
PAP TRUTNOV, s.r.o. Mezinárodní silniční doprava Trutnov
Nákladní autodoprava tuzemská i zahraniční, kamiony, návěsy low-deck, dodávky
Přepravu zboží v rámci celé Evropské unie Vám zajistí společnost JIRSA TRANS s.r.o. z Říčan u Prahy. Bohatý výběr vozů podle velikostí, od dodávek až po velkoobjemové kamionové soupravy.
Kamionová doprava, přeprava kusových a celovozových zásilek
Kamionovou vnitrostátní a zahraniční dopravu v rámci Evropy, Ruska a Turecka, pravidelnou či jednorázovou přepravu kusových a celovozových zásilek zajišťuje OLTRANS DOSTÁL s.r.o.
Nákladní autodoprava, vnitrostátní a mezinárodní doprava, valníky, návěsy, izotermické vozy
Spolehlivou nákladní přepravu předmětů až do hmotnosti 24 tun Vám poskytne společnost Milan Langpaul Autodoprava L+M z Havlíčkova Brodu. Zajistíme dopravu v ČR, na Slovensku i v Polsku.
Bezpečnostní poradce ADR - poradenství v oblasti přepravy ADR, školení
Společnost SAQIA Zlín rozšířila své služby o oblast poradenství a školení ADR v lokalitě Zlínský kraj a Olomoucký, Jihomoravský kraj. K dispozici je Vám bezpečnostní poradce ADR, Michal Varnavčin.
Taxi Jihlava, přeprava osob, odvoz na letiště. Kamkoliv a kdykoliv.
Taxi Jihlava - přeprava osob. Hodně využívaný odvoz na letiště. Kamkoliv a kdykoliv od firmy Taxi - Vlastimil Kašna. Máme velký vozový park. Odvezeme na svatbu, oslavu, ale i k lékaři.
Autodoprava a spedice, přeprava nákladu, Velká Británie a Benelux
Autodoprava a spedice, specializace na Velkou Británii a Benelux, přeprava celovozových i částečných nákladů, nebezpečného zboží realizuje společnost Koritensky a.s.
Provádění skrývkových prací, přeprava zeminy, práce s rýpadly, dozery a nakladači
Využijte zkušenosti a vybavení společnost České lupkové závody, a.s. sídlící v Novém Strašecí, která nabízí provádění skrývkových prací, přepravu zeminy a nákladů, výkopové práce nebo skládkování.
Vnitrostátní a mezinárodní doprava, přeprava zásilek po celé Evropě
Tuzemská a zahraniční přeprava zásilek osobními i dodávkovými vozy po celé Evropě, skladování, GPS sledování a pojištění zakázek realizuje dopravní firma PH Expres s.r.o.
Železniční doprava a spedice, systém kombinované dopravy ACTS s garancí termínu přistavení vozu
Ideální dopravní řešení na míru Vašim potřebám Vám zajistí společnost AWT ROSCO a.s. z Ostravy. Disponujeme bohatými zkušenostmi se železniční spedicí, a to v Tuzemsku i zahraničí.
Autodoprava, zahraniční i tuzemská přeprava zboží do 3,5 tuny dodávkovými vozidly
Tuzemskou i mezinárodní dopravu, na kterou se můžete vždy spolehnout, Vám zajistí společnost Autodoprava Zdenka Sabová z města Nový Jičín – Loučka. Přepravíme Vám zboží až do hmotnosti 3,5 tuny.
Vnitrostátní i mezinárodní přeprava zásilek - dobře dopravený náklad na prvním místě
Pokud hledáte přepravní společnost, pro kterou je dobře dopravený náklad na prvním místě, pak je vám k dispozici MH Zasilatelství z Prostějova - zabývá se vnitrostátní i mezinárodní přepravou zásilek.
Nákladní mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava - silniční přeprava v EU
Pokud potřebujete zajistit silniční přepravu zboží či nákladu, obraťte se na ČSAD Frýdek - Místek a.s., kde poskytují služby v oblasti nákladní vnitrostátní a mezinárodní kamionové dopravě v EU.
Vyhlídkové plavby Vltava, výletní lodní doprava včetně plavby do ZOO Hluboká nad Vltavou
Perfektní výlet na lodi spojený s plavbou po nejdelší české řece Vám zorganizuje Jihočeská plavební společnost s.r.o. se sídlem na Praze 9. Nezapomenutelné okružní plavby na lodích pro celou rodinu.
Mezinárodní nákladní, kamionová doprava, spedice ČR-Francie a zpět
Firma RNTC Zlín - Roman Navrátil se zabývá mezinárodní nákladní dopravou a spedicí především do Francie. Můžete očekávat profesionální přístup, vstřícné jednání i férové ceny.
Pronájem kontejnerů na odpad a odvoz suti
Pronájmem kontejnerů na odpad a odvoz suti zajišťuje v Olomouckém kraji firma Kontejnery Müller.
Taxi Mladá Boleslav, odvoz svatebčanů, drink taxi, VIP služba pro náročné klienty
Cestujte po Mladé Boleslavi i dál bezpečně a komfortně s moderní společností Taxi Ali s.r.o. z Prahy 3. V našich luxusních vozech, jež jsou řízeny pouze zkušenými řidiči, Vám cesta uteče jako voda.
Autobusová doprava, přeprava osob vnitrostátní, mezinárodní - pronájem autobusů
ČSAD Frýdek-Místek a.s. provozuje autobusovou přepravu osob po celé České republice i do zahraničí. Ať už jde o vnitrostátní či mezinárodní zájezd, nic pro nás není problém, autobusy také pronajímáme.