GOLD SERVICE, s.r.o.

Vyhledejte si nejpříznivější ceny za nákladní, lodní, železniční či leteckou přepravu i osobní dopravu, aktuální dopravní zpravodajství, dopravní předpisy, platné jízdní řády a vhodné spoje vlaků, autobusů, tramvají i informace o bezbariérovém cestování nebo o zpoplatněných úsecích dálnic a silnic u nás i v zahraničí.

Doprava kontejnery, odvoz suti, odpadů ze staveb
Zabýváme se rychlým odvozem suti, stavebního odpadu a komunálního odpadu vlastní kontejnerovou autodopravou - Slanařstav – Betonárna Kolín, Kutná Hora
Tuzemská i mezinárodní autodoprava, přeprava zboží kamiony
Tuzemská i mezinárodní autodoprava, import a export nákladů, přepravu zboží plachtovými a chladírenskými návěsy realizuje FUKA SPEDITION, s.r.o., okres České Budějovice.
Zájezdová autobusová doprava tuzemská i zahraniční s profesionálními a spolehlivými řidiči
Krátkou i dlouhou cestu si maximálně užijete v pohodlných autobusech od společnosti COMVIA BUS, s.r.o. sídlící na Praze 5 Smíchov. Cestujte po Česku i do zahraničí s našimi profesionálními řidiči.
COMVIA BUS, s.r.o.
Pronájem auta s hydraulickou rukou pro přepravu zboží, kontejnerů či strojů
Auto s hydraulickou rukou pro přepravu zboží, strojů či kontejnerů si můžete v okolí Dačic pronajmout od společnosti ST MONT Dačice.
Strojní celky, stroje a výrobní linky - montáže a přesuny Kladno
O náročné přesuny strojních celků, velkých strojů a celých výrobních linek se postará společnost Uniservis Hašek s.r.o. se sídlem v Kladně.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Kontejnerová přeprava sypkých materiálů, tuzemská nákladní autodoprava okres Jihlava
Přepravu stavební sutě, kamení i jiných sypkých materiálů Vám zajistí společnost Jaromír Klouda z obce Brtnice na Vysočině. Spolehlivá vnitrostátní kontejnerová přeprava.
Čištění a kropení komunikací, dovoz vody do bazénů, na stavby
Mytí a kropení komunikací, parkovišť, čištění hal, zavlažování zeleně, dovoz vody do bazénů, na stavby a do stavebních strojů realizuje společnost Vysloužil služby s.r.o., Olomouc.
Nákladní autodoprava, vnitrostátní přeprava sypkých materiálů, zboží a těžkých břemen
Spolehlivou přepravu zboží, zásilek i sypkých materiálů Vám zajistí společnost Vladimír Michalec z obce Křelov – Břuchotín. Hravě si poradíme s přepravou všeho, na co si jen vzpomenete.
Mezinárodní autodoprava a přeprava nákladu pomocí speciálních cisteren ADR
Firma Stratmann s.r.o. se zabývá mezinárodní autodopravou a přepravou nákladů za pomocí speciálních cisteren ADR, které mohou převážet i nebezpečný náklad, jak sypký tak kapalný.
Dopravní značení dle platné legislativy – montáž, realizace, údržba
Výrobu, montáž i následnou údržbu dopravního značení na celém území České republiky zajistí dle platné legislativy společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. z Prahy.
Odvoz odpadu a suti Praha 9 – nakládka i uložení odpadu v deponii
O odvoz stavební suti a odpadu po bourání se postará včetně nakládky a zajištění kontejnerů společnost Autodoprava lynx, s.r.o. se sídlem v Praze 9.
Mezinárodní kamionová doprava, cisternová přeprava zemědělských komodit a materiálu
Nepřetržité a vždy spolehlivé zásobování bioplynových stanic docílíte se společností JK speed kipper s.r.o. z Brna Židenice. Spolehlivá přeprava potravin pomocí vícekomorových cisteren.
Logistika Praha – přeprava, uskladnění proclení
O kompletní logistiku Vašeho zboží a výrobků od přepravy, skladování až po proclení se postará společnost AZ LOGISTIKA s.r.o. z Prahy.
AZ LOGISTIKA s.r.o. Vnitrostátní a mezinárodní přeprava
Přepravní společnost, doprava ADR, odpadů, materiálů a palet
Dopravní, logistická a přepravní společnost ZDEMAR Ústí nad Labem s.r.o. zajišťuje přepravu ADR, odpadů, tekutých i sypkých materiálů a palet v ČR i do zahraničí dle specifikace klienta.
ZDEMAR CZECH s.r.o. autodoprava
Nákladní autodoprava Ústí nad Orlicí, tuzemská, zahraniční, přeprava sypkých materiálů
Přepravu písku, štěrku či zeminy Vám zajistí společnost Miroslav Skalický - autodoprava, zemní práce se sídlem v Králíkách. Spolehlivá nákladní autodoprava v Česku i v zahraničí.
Nákladní autodoprava a cisternová přeprava ADR po České republice i v zahraničí
Mezinárodní i vnitrostátní přeprava potravinářskými cisternami a nákladní autodopravou ADR. Profesionální cisternová přeprava kapalných chemikálií, sypkých materiálů a nebezpečných nákladů.
Spolehlivá cisternová přeprava pomocí cisteren ADR - přeprava i nebezpečných nákladů
Humpolecká firma Stratmann s.r.o. je specialistou na cisternovou přepravu. Váš náklad přepraví speciálními cisternami ADR, které mohou přepravit i nebezpečné náklady.
Kontejnerová doprava - pronájem i přistavení kontejnerů
Pronájem i přistavení kontejnerů všude tam kde je potřeba vám zajistí společnost Kontejnery Müller z Olomouce - kontejnerová doprava je díky této firmě rychlá a spolehlivá.
Zájezdová autobusová doprava, moderní autobusy
Zájezdovou autobusovou dopravu a moderní autobusy zajišťuje společnost JC Trans s.r.o., která se specializuje na nepravidelnou vnitrostátní a mezinárodní autobusovou přepravu.
Individuální autobusová doprava
Potřebujete dopravit větší skupinu lidí na letiště, sportovní utkání nebo na zájezd? Společnost DaTa EXPRES a.s. z Plzně provozuje individuální autobusovou dopravu po České republice i do zahraničí.
Trans-region-stav s.r.o. Chomutov
Společnost TRANS-REGION-STAV s.r.o. z Chomutova realizuje zakázky v oblasti přepravní činnosti, pronájmu dopravních prostředků a v oboru vodohospodářských a průmyslových staveb.
Lodní doprava říční, námořní - zboží po řece i na moři
Ve společnosti GARANTRANS Ostrava víme, jaké výhody lodní doprava nabízí, poskytujeme vám tedy služby v této oblasti. Ať už vás tak zajímá námořní doprava nebo doprava říční, jsme vám k dispozici.
Zájezdové autobusy, autobus na zájezd do zahraničí - kvalitní doprava
Zájezdové autobusy, autobus na zájezd do zahraničí a další Vám nabízí společnost JC TRANS, s.r.o., máte jedinečnou možnost zajištění vnitrostátní i mezinárodní autobusové dopravy kvalitními autobusy.
Kompletní kontejnerový servis, svoz materiálu celá ČR
Zajišťujeme vnitrostátní kontejnerovou přepravu včetně kompletního kontejnerového servisu a svozu materiálu po celé ČR - JARÝ s.r.o. Kovošrot Pardubice, Hradec Králové
Taxi služba Jihlava - odvoz až pro sedm lidí v jednom voze na kratší i delší vzdálenost
Vás a Vaše přátele odveze, přiveze a zaveze profesionální taxi služba pana Vlastimila Kašna, která funguje v Jihlavě a je schopná zařídit kratší i delší cesty pro více lidi v jednom voze.