Cestujete na dovolenou, víkend či pracovně a hledáte vhodné možnosti ubytování? Pro účely ubytování si můžete vybrat různé hotely, hostely, motely, botely, penziony, ubytovny, chaty, chalupy, soukromé objekty, kempy, apartmány, farmy, vily, prázdninové areály, rezorty včetně stravování, wellness, zábavy, recepce a dalších služeb.

Ubytování v Třeboni nedaleko historického centra, penzion, chalupa, chata, apartmány
Příjemně strávenou dovolenou v Třeboni s maximálním komfortem Vám zajistí společnost Autokemp Třeboň Jiří Neubauer z Domanína. Pohodlné ubytování v přírodě či přímo v centru Třeboně.
Ubytování v penzionu v Českých Budějovicích v pokojích a apartmánech
Ubytování v rodinném Penzionu U Lesa v Českých Budějovicích, nekuřácké pokoje a apartmány s kuchyňkou, zahrada, dětské hřiště, wellnes, krásná příroda jižních Čech.
Tradiční Svatomartinské husí hody - pečená husa a další speciality
Hotel a restaurace U RACKA v Ostrožské Nové Vsi u Uherského Hradiště pořádá své tradiční Svatomartinské husí hody. Těšit se můžete na husí speciality. Rezervace míst je nutná.
Penzion Nebanice – ubytování s možností ustájení koně nebo jezdeckých pobytů
Penzion Nebanice nedaleko Chebu nabízí útulné ubytování v místním jezdeckém areálu s možností ustájení vlastního koně po dobu pobytu, jízdy na koních, cyklovýletů nebo relaxace v krásné přírodě.
Pronájem salónku na firemní akce, školení, večírky, oslavy, konference
Čtyřhvězdičkový Hotel Gong ve Štramberku poskytuje pronájem salónku s kapacitou 20 míst na oslavy, večírky, firemní akce, školení a konference s potřebnou technikou k těmto účelům.
Ubytování pro cyklisty, poblíž cyklostezky-cykloturistika kolem Baťova kanálu
Kolem Baťova kanálu, v regionu Zlín má cykloturistika velkou oblibu. Ubytování pro cyklisty, poblíž cyklostezky nabízí Penzion Jezerka Otrokovice.
Ubytování Nebanice - pobyt pro milovníky koní a krásné přírody
Také chcete zažít dovolenou na statku u koní? Pak je pro Vás ubytování v novém Penzionu Nebanice s vlastní restaurací nedaleko Chebu tou správnou volbou.
Ubytování pro manažery a pracovníky firem Mezirolí – jen 8 minut od Karlových Varů
Čeká Vás obchodní cesta do okolí Karlových Varů a hledáte, kde se ubytujete? Pohodlné ubytování pro managery a pracovníky firem nabízí rodinný Penzion SUNSET v malebné vesničce Mezirolí.
Sportovní centrum s ubytováním a stravováním, školicí místnosti, bazén s wellness
Aktivní odpočinek v tělocvičně či relaxaci v sauně Vám dopřeje SPORTCENTRUM Brandýs s.r.o. z Brandýsu nad Labem. Pro naše zákazníky máme k dispozici bohatou škálu služeb v oblasti sportu a rekreace.
Apartmány - větší pokoje s obývacím koutem pro dokonalé pohodlí v centru Opavy
Buďte v pohodlí i na cestách! Nechte se ubytovat v krásném apartmánu v hotelu IBERIA, který se nachází v centru města Opavy. Nabízíme větší pokoje s vlastním obývacím koutem.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Hotel v oblasti Hrubého Jeseníku s restaurací, wellness a hřišti
Ubytování v oblasti CHKO Jeseníku s wellness pro rodinné rekreace, firemní akce, svatby a oslavy v restauraci zajišťuje Hotel Stará Pošta, s.r.o., Bělá pod Pradědem.
Ubytování v Hotelu Tři Věžičky - wellness, pivní lázně, sauna, bowling a skvělá restaurace
Hotel Tři Věžičky je krásný hotel, který leží nedaleko měst Jihlava a Havlíčkův Brod blízko dálnice D1. Hotel disponuje wellness procedurami, pivními lázněmi, bowlingem, saunou a skvělou restaurací.
Komfortní ubytování včetně snídaně, čtyřhvězdičkový hotel, apartmány
Komfortní ubytování včetně snídaně v malebném městečku Štramberk vám poskytne čtyřhvězdičkový Hotel Gong. Díky skvělé poloze máte na dosah romantické Štramberské náměstí, které má kouzelnou atmosféru.
Luxusní hotel - pořádání svatební hostiny, svatby v hotelu
Luxusní Hotel Octárna Kroměříž zajistí pořádání svatební hostiny včetně doprovodných služeb. Romantické prostředí našeho hotelu je uzpůsobeno pro pořádání celé svatby, včetně svatebního obřadu.
Rostlinné koupele, celotělové masáže přírodními rostlinnými oleji
Relaxaci a odpočinek si vychutnáte při rostlinné koupeli nebo masáži, která vás uvolní a dodá energii. Zámek Zábřeh připravil rostlinné koupele a celotělové masáže přírodními rostlinnými oleji.
Rekreační středisko poskytne levné ubytování, kemp - pro firemní akce, agenturní zaměstnance, krátkodobé i dlouhodobé
Resort Dešná, kemp a rekreační středisko, poskytuje celoročně levné ubytování - krátkodobé i dlouhodobé. Vhodné pro firemní akce, ubytovna pro agenturní zaměstnance. Dobrá dostupnost Zlín, Vsetín.
Nekuřácká stylová restaurace a Valašská jizba - valašské speciality
Hledáte stylový prostor pro pořádání rodinné sešlosti, oslavy, svatby, školení, večírků a jiných akcí? Přijďte do hotelové restaurace či Valašské jizby Hotelu Gong a Vaše představy budou naplněny.
Ubytování Jetřichovice – komfortní ubytování v rodinném penzionu
Útulný rodinný penzion Dřevák uprostřed upravené obce Jetřichovice nabízí svým hostům komfortní ubytování a mnoho sportovních i rekreačních aktivit v centru krásné přírody.
Levné, dlouhodobé ubytování pro řemeslníky, zaměstnance firem
Penzion-pivnice Velký bazar Otrokovice poskytuje levné dlouhodobé ubytování pro řemeslníky a zaměstnance firem, kteří potřebují zajistit ubytování v okolí Zlína.
Kompletní svatební servis Pardubice – svatby od návrhu až po realizaci
Pořádáme ucelený svatební servis od návrhu až po realizaci včetně svatebního menu a ubytování - HOTEL TRIM s.r.o. Pardubice
HOTEL TRIM s.r.o. Komfortní ubytování Pardubice
Last minute pobyty v apartmánech v horském lázeňském prostředí
Využijte jedinečnou příležitost Last minute pobytů v malebném prostředí horských lázní Karlova Studánka v Jeseníkách a přijeďte si k nám odpočinout.
Wellness & Spa Pardubice – příjemná relaxace a odpočinek
Jste unaveni a nemáte energii? Síly načerpáte a příjemnou relaxaci a odpočinek si užijte v jednom z největších a nejmodernějších Wellness & Spa center Hotelu Jezerka u Pardubic.
Odpočinkový den s wellnesss v pivních lázních
Pokud hledáte ideální místo k odpočinku, pak navštivte wellness a pivní lázně v Hotelu a restaurantu Tři Věžičky v Jihlavě, v blízkosti dálnice D1.
Ubytování v Českém Švýcarsku, wellness penzion Balnika pro romantický i sportovní pobyt
Dopřejte si ten pravý odpočinek ve wellness Penzionu BALNIKA Emil Bláha v Mikulášovicích. Pusťte za hlavu všechny starosti a užijte si panenskou přírodu obohacenou o dobré jídlo a příjemné ubytování.
Restaurace se zahrádkou České Švýcarsko – příjemné posezení a obsluha
Máte v plánu návštěvu malebného kraje České Švýcarsko? Pak si určitě udělejte čas na zastávku a posezení na zahrádce s obědem v Restauraci Dřevák v Jetřichovicích.