Cestujete na dovolenou, víkend či pracovně a hledáte vhodné možnosti ubytování? Pro účely ubytování si můžete vybrat různé hotely, hostely, motely, botely, penziony, ubytovny, chaty, chalupy, soukromé objekty, kempy, apartmány, farmy, vily, prázdninové areály, rezorty včetně stravování, wellness, zábavy, recepce a dalších služeb.

Ubytování v rodinném penzionu s přátelskou atmosférou  pro skupiny a rodiny s dětmi
Hustopečský sklípek a rodinný penzion U Radů nabízí ubytování s přátelskou atmosférou pro skupiny a rodiny s dětmi. Zažijte u nás pohodlnou dovolenou v příjemném prostředí v Hustopečích.
Pořádání oslav a firemních akcí s občerstvením, someliérem a cimbálovou muzikou
Penzion a vinný sklep Moravská Oáza je ideální místo pro pořádání rodinných oslav, firemních seminářů a školení v zajímavé lokalitě Pálava na jižní Moravě.
Užijte si romantický pobyt v horské chatě Krásná na samotě u lesa s vířivkou a s infrasaunou
Vyražte s rodinou, přáteli či s kolegy z práce na horskou chatu Krásná s vířivkou a saunou a užijte si romantiku u lesa v Beskydech. Provoz chaty a pobyty zajišťuje firma Chaty Krásné chvíle s.r.o.
Ubytování Autocamping Hluboký, ubytování v chatkách, stanech nebo karavanech, mobilní domy
Výhodná poloha na okraji rozsáhlých lesů v blízkosti rybníku Hluboký, nabízí příjemné místo pro váš odpočinek nebo rodinnou dovolenou.
Ubytování u pražského letiště Václava Havla
Potřebujete ubytování u letiště Václava Havla v Praze? Využijete ubytovacích služeb hotelu FBA, Praha 6 - Ruzyně, který se nachází v bezprostřední blízkosti ruzyňského letiště.
FBA spol.s r.o. Hotel u letiště, Restaurace AIR CLUB
Pobyt ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky v penzionu v centru Valtic
Rezervujte si pobyt v penzionu rodinného typu U Vlků v samém historickém centru Valtic. Pro hosty máme k dispozici útulné dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky.
Penzion U Vlků Valtice
Autocamp Jenišov na Lipenské přehradě, cyklostezky, prodejna základních potravin, noční klid
Ubytujte se v kempu 1,5 km od Horní Plané směrem Černá v Pošumaví, přímo u břehu Lipenského jezera a užijte si svou báječnou rodinnou dovolenou.
Penzion a restaurace - levné ubytování v soukromí, v klidné části města
Penzion Na jízdárně Kroměříž poskytuje levné ubytování v soukromí, v klidné části města, v rodinném apartmá či dvoulůžkových pokojích. K dispozici je i vlastní restaurace.
PENZION NA JÍZDÁRNĚ s.r.o. Rodinný penzion s restaurací Kroměříž
Penzion s možností parkování ve dvoru penzionu a úschovnou kol – dovolená s cykloturistikou
Penzion vhodný pro cyklisty a cykloturistiku je v okolí Valtic Penzion U Vlků. Hosté mohou v našem penzionu parkovat ve dveře a mají k dispozici uzamykatelnou úschovnu kol.
Penzion U Vlků Valtice
Penzion Skalky u Benešova, příjemné ubytování se zahradou a bazénem, výlety do okolí
Penzion Skalky nabízí velmi příjemné ubytování v krásném a zdravém prostředí, kde klid a okolní příroda jsou ideální pro odpočinek i aktivní dovolenou.
Moderní a tematické ubytování v apartmánu pro dvě osoby na Jižní Moravě
Nevšední ubytování v tematicky zařízeném apartmánu pro dvě osoby na Jižní Moravě poskytuje Vinný sklep a ubytování U Bystřických.
Ubytování v centru Lednicko-valtického areálu - nekuřácké pokoje, cyklotrasy, vinařské stezky
Vydejte se za poznáním Lednicko-valtického areálu a ubytujte se v Penzionu Moravská oáza v nekuřáckých pokojích. Čeká vás rozsáhlá síť cyklostezek a také vinařské stezky. Užijte si dovolenou na Moravě
Ubytování, ozdravný pobyt Hostýnské Vrchy - procedury pro relaxaci, harmonizaci těla i ducha
Užijte si ozdravný pobyt v Regeneračním centru Harmonie Bystřice pod Hostýnem. Ubytování lze spojit s procedurami pro relaxaci, harmonizaci těla a ducha i procházkami v CHKO Hostýnské Vrchy.
Hotel s wellnes na Moravě - relaxační pobyt s harmonizačními procedurami, kosmetikou
Dopřejte si relaxační pobyt s harmonizačními procedurami i kosmetikou. Na Moravě nedaleko Zlína je vyhlášené Regenerační centrum Harmonie Bystřice pod Hostýnem - jde o hotel s wellness.
Pronájem kongresového sálu na firemní akce, večírky či školení
Kongresový sál s kapacitou až 110 osob, nabízí různé možnosti stolového uspořádání - pronájem kongresového sálu na firemní akce, večírky či školení - Hotel UNO Ústí nad Orlicí
V rámci ubytování si vychutnejte výborné rauty v podobě švédských stolů i návštěvu vinárny
Výborné rauty v podobě švédských stolů, degustace vína a prohlídka vinárny a k tomu komfortní ubytování poskytuje na Jižní Moravě penzion Vinný sklep a ubytování U Bystřických v Bořeticích.
Penzion Javorník, ubytování u Baťova kanálu u cyklostezky
Penzion, ubytování v těsné blízkosti u Baťova kanálu u cyklostezky s kapacitou 37 lůžek vám nabízí Penzion Javorník ve Veselí nad Moravou.
Chata Malenovice Vám poskytne komfortní přesto levné ubytování na horách i s vířivkou
Komfortní a levné ubytování ve stylově zařízené horské chatě Malenovice pod Lysou Horou v Beskydech Vám zajistí firma Chaty Krásné chvíle s.r.o. Chata má vířivku, bazén, posezení na zahradě.
Hotel s bazénem s minerální vodou - regenerační, wellnes pobyty
Regenerační centrum Harmonie Bystřice pod Hostýnem poskytuje ubytování v hotelu s bazénem s minerální vodou z vlastního pramene. Dopřejte si regenerační, wellness pobyt na Moravě s možností výletů.
Luxusní ubytování v apartmánech ve vinařské lokalitě s vlastním vinným sklepem
Luxusní ubytování v soukromí poskytuje v okolí Bořetic Ubytování u Bystřických. Čeká na Vás pobyt ve vinařské oblasti v klimatizovaném apartmánu s vlastním vinným sklepem.
Ubytování v soukromí v Lednicko-Valtickém areálu– klimatizované nekuřácké pokoje
Pohodlné ubytování v soukromí v Lednicko-Valtickém areálu poskytuje Penzionu U Vlků. Ubytujte se v našich nekuřáckých dvoulůžkových pokojích s klimatizací – možnost přistýlky.
Penzion U Vlků Valtice
Chutné a vydatné snídaně v podobě švédských stolů v rámci ubytování u Valtického zámku
Pro své hosty připravují snídaně formou bohatých švédských stolů v ceně za ubytování v útulném penzionu U Vlků u Valtického zámku, kousek od historického centra města.
Penzion U Vlků Valtice
Turistická ubytovna s vlastním parkovištěm – parkování pro ubytované zdarma
Ubytování na jednu nebo dvě noci v turistické ubytovně s vlastním parkovištěm a parkováním pro hosty zdarma poskytuje Turistická ubytovna Na Lesní u Nového Jičína.
Turistická ubytovna Na Lesní FORTE-P, s.r.o.
Ubytování v hotelu Šumava Vyšší Brod, stylová restaurace, zabezpečené parkoviště i pro motorky
Ubytování v hotelu Šumava Vyšší Brod, stylová restaurace, zabezpečené parkoviště i pro motorkáře, komfortní pokoje a apartmány, LCD televizor se satelitem, WIFI na všech pokojích zdarma, výlety.
Hotel Šumava
Luxusní ubytování pro více osob na Chatě Horní Bečva, ve stylové valašské dřevěnici i s wellness
Ubytování vhodné pro více osob, například pro turisty či lyžaře na Chatě Horní Bečva v Beskydech. Stylovou valašskou dřevěnici s vířivkou Vám pronajme společnost Chaty Krásné chvíle s.r.o.