Cestujete na dovolenou, víkend či pracovně a hledáte vhodné možnosti ubytování? Pro účely ubytování si můžete vybrat různé hotely, hostely, motely, botely, penziony, ubytovny, chaty, chalupy, soukromé objekty, kempy, apartmány, farmy, vily, prázdninové areály, rezorty včetně stravování, wellness, zábavy, recepce a dalších služeb.

Penzion a turistická ubytovna Hradec, ubytování s restaurací v klidném venkovském prostředí
Příjemné ubytování v malé vesnici u Plzně poskytuje PENZION HRADEC s.r.o. Připraveny máme stylové pokoje a apartmány s vlastním i sdíleným sociálním zařízením.
Ubytování Říčany u Prahy – plně vybavené pokoje, snídaně v ceně
Hledáte pohodlné ubytování v dobré dostupnosti hlavního města, avšak v krásné přírodě? Navštivte HOTEL PRATOL v Říčanech u Prahy a nebudete litovat.
Komfortní ubytování v apartmánech s možností využití zahrady
Jednou z nejlepších možností jak trávit volný čas je pobyt v jednom z Apartmánů Lípa v Mikulově. Ty disponují komfortem a možností využití zahrady, jež je součástí vilky.
Hotel s parkováním, restaurací - ubytování v hotelu
Vkusné ubytování Vám poskytne Hotel Zátiší Uherský Brod. Ubytování v hotelu s restaurací vyhledávají jak rodiny s dětmi, tak cyklisté a motorkáři, kteří plánují zavítat do blízkých Luhačovic.
Ubytování v Mariánských Lázních, restaurace, bar, wellness
Tříhvězdičkový rodinný hotel WELLNESS HOTEL SAINT ANTONIUS nabízí ubytování nedaleko lázeňské kolonády a léčivých pramenů v západočeských Mariánských Lázních v okrese Cheb.
Konferenční, školící místnost na hotelu - prostory pro firemní akce
Na Hotelu Hvězda Kroměříž je k dispozici konferenční, školící místnost. Je možný pronájem prostor pro firemní akce. Klientelu máme nejen z lokality Zlínský kraj.
Konferenční prostory, firemní akce - Říčany u Prahy
Tříhvězdičkový hotel Pratol nabízí luxusní ubytování a konferenční prostory pro konání jakýchkoliv akcí.
Komfortní ubytování na Šumavě, v centru města Klatovy, se stylově zařízenou restaurací
Příjemné ubytování v historické budově původně měšťanského sídla naleznete v Klatovech, kde sídlí URBO s.r.o. - Hotel Ennius. Tradičně zařízený hotel a restaurace s českou i světovou kuchyní.
Hotel Ennius***
Luxusní hotel, ubytování s výhledem na Olomouc a Svatý Kopeček, soukromé wellness pokoje
Komfortní ubytování v minimalistickém stylu Vám poskytnou v Olomouci, kde sídlí Hotel Nutrend World. Moderní hotel s kvalitními postelemi, designovou koupelnou, kávovarem i plochou TV.
Firemní vánoční a novoroční večírek v hotelu Pratol - Říčany u Prahy
Hotel PRATOL s.r.o. Říčany u Prahy v blízkosti dálnice D1 je ideální místo pro uspořádání firemních vánočních a novoročních večírků pro zaměstnance či obchodní partnery.
Vícedenní firemní akce a školení s ubytováním pro zaměstnance na hotelu
Naplánujte vícedenní školení nebo firemní akce i s ubytování pro zaměstnance - na Hotelu Hvězda Kroměříž jsou k dispozici útulné dvoulůžkové pokoje i konferenční místnost. Parkování u hotelu zdarma.
Celoroční ubytování na Vysočině, autokemping, karavany, chata
AUTOKEMPINK VYSOČINA AVZO TSČ ČR ZO Štoky v okrese Havlíčkův Brod nabízí celoroční ubytování, stanování i kempování se sportovním a kulturním vyžitím.
Apartmán pro 4 osoby s vířivkou v Penzionu Hana Holešov s možností parkování
Útulný apartmán pro 4 osoby s vířivkou si můžete rezervovat v Penzionu Hana Holešov s ideálním umístěním pro výlety do Kroměříže i Zlína. U objektu mají hosté možnost parkování.
Nový interiér hotelové restaurace a fitzóna, která je pro ubytované hosty zdarma, pro zájemce k pronájmu
Moderní fitzóna či vylepšený interiér hotelové restaurace zpříjemní ubytování v Hotelu Gong ve Štramberku, poblíž Kopřivnice. Tělocvična je pro ubytované hosty zdarma a pro zájemce k pronájmu.
Ubytování u lyžařského areálu Studenov v Rokytnici nad Jizerou
Penzion LENOCH v Rokytnici nad Jizerou, ubytování až 56 osob v blízkosti lyžařského areálu Studenov. Vhodné pro rodiny s dětmi i lyžařské kurzy.
Penzion poblíž Zlína - Levné ubytování ve dvoulůžkovém, čtyřlůžkovém pokoji a mini kemp
Penzion u Balkánce najdete poblíž Zlína, ve Vizovicích. Poskytujeme levné ubytování ve dvoulůžkovém nebo čtyřlůžkovém pokoji. Na zahradě je možnost postavit stan v mini kempu.
Ubytování v penzionu v klidném prostředí, u Baťova kanálu - firemní akce, soukromé oslavy
V Penzionu U Hroznu ve Veselí nad Moravou oceníte klidné prostředí. Ubytování je u Baťova kanálu v blízkosti cyklostezky směr Strážnice i Bzenec. Domluvit si zde můžete i firemní akce, soukromé oslavy
Užijte si relaxační vinné nebo pivní koupele v zámeckém hotelu
Relaxační vinné nebo pivní koupele v zámeckém hotelu si můžete v okolí Ostravy užít v unikátním hotelu Zámek Zábřeh.
Pobyt v Hotelu Jezerka, dárkové poukazy v různých variantách
Dárkový poukaz na ubytování v Hotelu Jezerka v krásné přírodě Železných hor, wellness & Spa s bazénem, masáže, zapůjčení sportovišť a pomůcek.
Ubytujte se v našem Sportovním centru Semily za super ceny
Levné ubytování jak na víkend, tak po celou dobu prázdnin – firemní a společenské akce - Sportovním centru Semily
Víkendový romantický pobyt na zámku pro dva, na který nezapomenete
Pokud chcete zažít romantický víkendový pobyt na zámku pro dva, na který nezapomenete, pak navštivte zámek Zábřeh v Ostravě. Víkendový pobyt si můžete uzpůsobit přesně podle toho, co máte rádi.
Wellnes hotel Hluboký dvůr se sportovním a zážitkovým areálem, minigolfem, resort Hrubá Voda
Dovolenou v Nízkém Jeseníku mimo dosah mobilních operátorů Vám poskytne wellness Hotel Hluboký dvůr, a.s. v Hlubočkách. Příjemné ubytování, dobré jídlo, masáže i saunový svět.
Firemní akce, teambuldingy a školení s ubytováním na jednom místě
Ideální místo pro konání firemních akcí, teambuldingů a školení s ubytováním na jednom a tom samém místě poskytne v okolí Třebíče penzion Lihovar v Rouchovanech.
Soukromé oslavy, firemní akce, vánoční večírky, teambuilding, školení v restauraci
V Hotelu a restauraci U Racka najdete příjemné prostředí pro soukromé i firemní akce, vánoční večírky, školení, teambulding s možností ubytování. Najdete nás v Ostrožské Nové Vsi u Uherského Hradiště.
Levné a dlouhodobé ubytování se snídaní blízko centra města Olomouc
Hotel - Hotelový dům v Olomouci se nachází nedaleko centra a poskytuje levné a dlouhodobé ubytování hotelového typu se snídaní.