Cestujete na dovolenou, víkend či pracovně a hledáte vhodné možnosti ubytování? Pro účely ubytování si můžete vybrat různé hotely, hostely, motely, botely, penziony, ubytovny, chaty, chalupy, soukromé objekty, kempy, apartmány, farmy, vily, prázdninové areály, rezorty včetně stravování, wellness, zábavy, recepce a dalších služeb.

Penzion a ubytovna nejen pro firmy - v blízkosti rekreační a sportovní areál
O ubytování v Opavě se postará firma Krečmer - MOTORSPORT, která nabízí ubytovnu a penzion nejen pro firmy. V blízkosti areálu se nachází rekreační a sportovní areál.
Krečmer - MOTORSPORT Ubytovna a autoservis
Hotel s relaxačním centrem, laserová střelnice, indoor golf
Hotel FIT Přerov poskytuje hostům ubytování na úrovni. Hostům je k dispozici i relaxační centrum, laserová střelnice a indoor golf, dáme Vám i další tipy na aktivity v okolí.
Wellness pobyty na Vysočině, pivní lázně, relaxační procedury a masáže
Široký výběr relaxačních procedur a masáží, pivní lázně, saunu i vířivku, to vše si můžete užít v Jihlavě, v luxusním Hotelu a restaurantu Tři Věžičky.
Rekreační středisko na břehu Sázavy, ubytování v chatkách, možnost stanování
v kempu Rekreační středisko RADOST ve Vlastějovicích a nasajte tu pravou letní atmosféru. Ideální místo pro malé i velké milovníky kempování, stanování i aktivní sportovce.
Ubytování Dvůr Králové nad Labem – pokoje a apartmán blízko centra
Nabízíme levné ubytování v několika pokojích a apartmánu v blízkosti centra města Dvůr Králové nad Labem.
Firemní a sportovní akce s ubytováním u stadionu
Hledáte ideální místo pro uspořádání firemní nebo sportovní akce? Sport hotelu BK Pod Lipou nabízí ubytování, wellness a prostředí sportovního areálu.
Nadstandardně vybavený hotel s parkováním - luxusní pokoje, byty s kuchyňkou, ubytování se snídaní
Nadstandardně vybavený Hotel Slávia Holešov poskytuje hostům ubytování se snídaní, rezervovat si u nás můžete luxusní pokoje s kuchyňkou. Ideální lokalita pro výlety v okolí Zlína, Kroměříže.
Hotel v Mariánských Lázních v malebném parku, ubytování v atraktivní lázeňské lokalitě
Procházky lázeňskou promenádou, tenis, golf a mnoho dalších aktivit zažijete, zavítáte-li do Mariánských Lázní a hotelu Villa Sant Georg Uranium Overseas s.r.o. Ubytování uprostřed ryzí přírody.
Masáže, odpočinek, sauna, lázně - wellness hotel Jihlava
Prožijte klidný odpočinkový den v lázních, dopřejte si masáž a saunu v krásném a příjemném prostředí Hotelu a restaurantu Tři Věžičky v Jihlavě.
Ubytování v Českém středohoří, wellness, minipivovar, kongresové sály pro konání svateb
Příjemné ubytování nedaleko řeky Labe, s vířivkou, restaurací i letní terasou naleznete v Litoměřicích v Hotelu KOLIBA s.r.o. Zajistíme Vám kvalitní gastronomii, masáže i půjčení auta a jízdních kol.
Klášter premonstrátů, národní kulturní památka, ubytování v hotelu
Klášter Kanonie premonstrátů v Želivě je národní kulturní památka a poutní místo s ubytováním v hotelu, pivovarem, degustací piva, pravidelnými prohlídkami a akcemi.
Ubytování v luxusním Wellness apartmánu Vám zajistí relaxaci, odpočinek a soukromí
Relaxační a komfortní ubytování v romantickém prostředí naleznete v luxusním Wellness apartmánu ve 4* Hotelu Gong ve Štramberku, v městečku, které je součástí Lašské brány Beskyd.
Hotelové ubytování Pardubice - příjemné ubytování za skvělé ceny
Nabízíme dostupné ubytování v nově zrekonstruovaných hotelových pokojích, parkování aut je zajištěno - HOTEL TRIM s.r.o. Pardubice
HOTEL TRIM s.r.o. Komfortní ubytování Pardubice
Ubytování pro studenty vysokých škol
Pokud studujete na vysoké škole v Olomouci a hledáte levné ubytování v blízkosti centra, pak je Hotel - Hotelový dům ideální volbou.
Rodinné oslavy s posezením ve vinném sklípku v Penzionu U Hroznu
Penzion U Hroznu ve Velkých Bílovicích s možností posezení ve vinném sklípku je ideálním místem pro pořádání rodinných oslav a oslav s přáteli.
Romantický pobyt v komfortním selském stavení - únik z velkoměsta do čisté přírody
Romantiku ve dvou si můžete užít v selském stavení u rodiny Bochníčkovy v Mutišově u Slavonice v Jižních Čechách. Můžete zde oslavit výročí, nebo si jen dopřát relaxaci v krásné přírodě.
Rodinný penzion s restaurací, příjemné ubytování v Železných Horách na samotě u lesa
Harmonické ubytování v prostředí panenské přírody obklopené hustými lesy se zpívajícími ptáky, to vše a mnohem více umožňuje Penzion a Hostinec Na Křížovce Jaroslav Kučera z Třemošnice.
Levné ubytování pro dělníky v blízkosti Dukovan
Levné, čisté a pohodlné ubytování pro dělníky nedaleko Dukovan poskytuje Penzion Lihovar v Rouchovanech, jehož součástí jsou také 2 ubytovny.
Hotel v Mariánských Lázních, wellness pobyty, golfové hřiště
Parkhotel Golf v Mariánských Lázních v klidné přírodě, v blízkosti golfového hřiště, wellness a rehabilitační pobyty, léčebná péče a různé druhy procedur.
Horský hotel s venkovním bazénem, ubytování, firemní i soukromé akce
Horský hotel Brans s.r.o. s venkovním vyhřívaným bazénem, wellness, hřištěm a restaurací, ubytování pro rodiny s dětmi, firemní i soukromé akce v CHKO Jeseník.
Rodinný penzion s restaurací, ubytování ve východních Krkonoších s možností polopenze
Příjemné ubytování nejen pro rodiny s dětmi nedaleko Pece pod Sněžkou Vám poskytne PENZION KNEIFEL, s.r.o. Penzion v Horním Maršově s krásnou okolní přírodou i bohatým sportovním vyžitím.
Ubytování uprostřed vinic s nádherným výhledem na okolní vinice
Nádherné a klidné ubytování uprostřed vinic s výhledem na vinice Vám v okolí Znojma poskytne Penzion ve Vinici – Vinařství Jiří Barabáš.
Pivní lázně, wellness procedury, relaxace
Jedinečné pivní lázně na Vysočině, wellness procedury, relaxace v hydromasážní koupeli, víkend plný relaxace a uvolnění, to vše nabízí Hotel a restaurant Tři Věžičky v Jihlavě.
Kempování u rybníka Hluboký, vlastní stany a karavany, příjemné ubytování v chatkách
Ubytujte se v kempu obklopeným lesy a rybníky a užívejte si chvíle klidu nedaleko okresního města Hradec Králové. Autocamping Hluboký AUTOMOTOKLUB Holice v AČR, zábava pro děti i dospělé.
Prodloužený víkend, prázdniny jako u babičky. Ubytování pro rodiny s dětmi.
Prodloužený víkend, prázdniny jako u babičky strávené v selském stavení. Z Prahy je to autem 2 hodiny. Ze Slavonic jen 1 zastávka vlakem. Bochníčkovi - Mutišov, Česká Kanada.