Cestujete na dovolenou, víkend či pracovně a hledáte vhodné možnosti ubytování? Pro účely ubytování si můžete vybrat různé hotely, hostely, motely, botely, penziony, ubytovny, chaty, chalupy, soukromé objekty, kempy, apartmány, farmy, vily, prázdninové areály, rezorty včetně stravování, wellness, zábavy, recepce a dalších služeb.

Rodinný kemp Chaty Osika, ubytování v chatkách v České Kanadě
Rodinný kemp CHATY OSIKA Česká Kanada s.r.o. nabízí ubytování v chatkách s kuchyňkou, v krásně přírodě České Kanadě, hřiště, dětské prolézačky a hospůdka.
Hotel na Špičáku v blízkosti lanovek, vleků a sjezdovek, komfortní ubytování Železná Ruda
Ubytování přímo na sjezdovce naleznete v Železné Rudě, kde se nachází útulný Hotel Kolibřík s.r.o. Připraveny pro Vás máme dvou, tří i čtyřlůžkové pokoje, úchvatný výhled, restauraci i bazén.
Pobytový balíček - Očistná kúra ve všedních dnech Spa Resort lázně Lednice, nabídka měsíce
Pobytový balíček - Očistná kúra ve všedních dnech, vyhlídková plavba po Zámecké a Staré Dyji od firmy Spa Resort lázně Lednice na jižní Moravě - nabídka měsíce.
Hotel v centru města Opava - pro služební cesty s parkovištěm a perfektní kuchyní
Využijte náš Hotel IBERIA*** pro Vaše služební cesty. Nabízíme příjemné ubytování v Opavě v samotném centru města s hlídaným parkovištěm a skvělou kuchyní.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Levné ubytování v penzionu i s parkováním-v centru Holešova
Využijte možnost levného ubytování v Penzionu Hana v centru Holešova i s parkováním pro hosty přímo ve dvoře penzionu.
Designový hotel City.City, luxusní ubytování v centru města
Nově zrekonstruovaný designový hotel City.City Ostrava nabízí luxusní ubytování nedaleko centra města. Součástí hotelu je restaurace Loft - 1.gastropub v Ostravě.
Firemní večírky s ubytováním vhodné i pro větší skupiny
Připravte pro vaše zaměstnance firemní večírek, na který budou rádi vzpomínat. Hotel Grand*** v Šumperku vám zajistí vše potřebné včetně ubytování, které je možné i pro větší skupiny.
Pronájem konferenční prostory, sál, salónek pro firemní akce Přerov
Pokud hledáte stylové a moderně vybavené konferenční prostory pro firemní akce, tak budete jistě spokojeni s Hotelem FIT v Přerově, kde vám poskytneme pronájem konferenčních prostor, sálů nebo salónku, které mají kvalitní zázemí pro všechny typy akcí. Vybrat si můžete z několika konferenčních prostor dle vaší potřeby: Malý konferenční sál s ...
Farma Olšovka, ustájení koní, jezdecké kurzy, firemní teambuildingy i školy v přírodě
Farma Olšovka NORD OLŠOVKA, spol. s r.o. je rodinný statek v obci Žinkovy – Březí na Plzeňsku, který se zaměřuje na chov domácích zvířat, ekologické zemědělství, lesnictví a rybolov.
Rekreační středisko Trnávka - rodinné, rekondiční, ozdravné pobyty a seniorská rekreace
Rekreační středisko Trnávka leží v oblasti Českomoravské vrchoviny mezi obcemi Červená Řečice a Želiv v okrese Pelhřimov na břehu vodního díla Trnávka v nadmořské výšce 422 m nad mořem.
Ubytování v luxusním hotelu v Hřensku v malebném Českosaském Švýcarsku s degustací vína
Komfortní ubytování v srdci skalnatého městečka Hřensko Vám poskytne Hotel Praha**** Jaroslav Doubek. Odpočinek v příjemně zařízených pokojích s prostornou koupelnou, satelitem i minibarem.
Zámecký pivovar, ubytování v historických pokojích - hotel pro náročné klienty
Zámek Zábřeh v Ostravě je hotel nejen pro náročné klienty. Najdete zde ubytování v historických pokojích, stylovou restauraci a také zámecký pivovar.
Hotelový dům - levné a dlouhodobé ubytování pro studenty
Hotelový dům v Olomouci poskytuje dlouhodobé a především levné ubytování pro studenty.
Komfortní ubytování v penzionu s vlastní restaurací
Komfortní ubytování v nově zrekonstruovaném penzionu v prostorech bývalého lihovaru s vlastní restaurací Vám na Třebíčsku poskytne Penzion Lihovar v Rouchovanech.
Rodinný hotel s wellness procerurami a relaxačními masážemi
Wellness procedury, relaxační masáže, prostory určeny k odpočinku to vše najdete v našem rodinném hotelu Hotel - Restaurant Tři Věžičky.
Ubytování v Berouně, Penzion a Pizzerie Domino, dvoulůžkové pokoje
Penzion a Pizzerie Domino, ubytování v královském městě Beroun, dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, se sociálním zařízením, Wi-Fi, TV, snídaně, krásné historické okolí.
Lázeňské pobyty, léčba bolesti zad, rehabilitace a wellness
Lázeňské pobyty ve Františkových Lázních v Lázeňském hotelu PYRAMIDA, a.s., léčba bolesti zad, Medicínská Tréninková Terapie, rehabilitace, wellness a léčebné procedury.
Ubytování v Karlových Varech, luxusní hotel v historickém centru s restaurací i wellness
Maximální pohodlí, kvalitní gastronomii i možnost odpočinku Vám zajistí Hotel Aqua Marina Aqua Marina service s.r.o. v Karlových Varech. Prvotřídní ubytování v srdci lázeňského města.
Tři dny plné zážitků s výhodným turistickým balíčkem na Semilsku
V semilském sportovním centru nabízíme turistický balíček na 3 dny plné zážitků od dubna do konce října - Sportovní centrum Semily
Strnadovský mlýn, ubytování, firemní a rodinné akce, školy v přírodě
Strnadovský mlýn ve Vršovicích poblíž Sedlčan, krásná příroda, klidné ubytování ve stodole, Tree house či Viking house, firemní a rodinné akce, svatby, školy v přírodě.
Strnadovský Mlýn Ubytování v penzionu Sedlčany
Svatby v hotelu - pořádání svateb včetně ubytování pro svatební hosty
Pořádání svatby v hotelu Vám usnadní organizační starosti - Hotel FIT Přerov má se zařizováním svateb bohaté zkušenosti, zajistí přípravu svatební hostiny i ubytování pro svatební hosty.
Vyzkoušejte netradiční ubytování v hotelu v zámeckém stylu
Doslova pohádkové ubytování v pokojích hotelu v zámeckém stylu Vám na Ostravsku nabízí Zámek Zábřeh.
Levné, výhodné a dlouhodobé studentské ubytování
Hledáte-li levné a výhodné ubytování, které mohou využít především studenti všech vysokých škol, pak je pro vás řešením Hotel - Hotelový dům v Olomouci.
Pension Karlovy Vary - ideální pro letní a zimní dovolenou
Letní a zimní dovolená s kulturním a sportovním vyžití v západních Čechách, ubytování pro jednotlivce, páry a rodiny v Pension SUNSET v Mezirolí - Karlovy Vary.
Ubytování v Jizerských horách ve Ski areálu Severák, z apartmánu přímo na sjezdovku
Ubytujte se v příjemných apartmánech, které nabízí Ubytování Severák - Radka Adamcová v Janově nad Nisou – Hrabětice. Pobyt v srdci přírody s bohatým sportovním vyžitím.